mazur.t Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 No widokowe nie za bardzo bo sandał smaczny, a dziki lud głodny... oj głodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Brawo Mazur za sanadała. Szkoda że zdjecie nie ,,widokowe,, moze znów rozpoznałbym okolice... Nie tylko Ty, ale także 150 innych, wygłodzonych hub tylko czekających na takie fotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Nie tylko Ty, ale także 150 innych, wygłodzonych hub tylko czekających na takie fotki.Majo a sam chciałeś w tamtym roku zdjęcia moich ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspol Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dziś był dobry dzień. sandakon_1.jpg to ile było tych zanderków? I mnie wreszcie udało się pojechać i pomimo wiatru było ok. Najpierw brat złapał bolka 62, potem po zmianie miejsca przyłowiłem (szukając bolków przy dnie) sumka - równe 100 cm a wyjazd zamknąłem rapką 67 - też z dołu:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 to ile było tych zanderków? I mnie wreszcie udało się pojechać i pomimo wiatru było ok. Najpierw brat złapał bolka 62, potem po zmianie miejsca przyłowiłem (szukając bolków przy dnie) sumka - równe 100 cm a wyjazd zamknąłem rapką 67 - też z dołu:).No i gratulacje W sumie trzy sztuki wyjete, jeden spadł. Wszytsko na wobki..Pozostałe rybki mniej efektowne nie mierzone na oko +- 40.Trafil się jeszcze klenik 36 i podobnej wielkości zembaty narwaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Majo a sam chciałeś w tamtym roku zdjęcia moich ryb Zdjęcia ryb a nie widoków, a to jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 mój bużański 94cm 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Piękny zander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 obiecał że wróci jak jeszcze podrośnie i pokazałem mu pudło z przynętami żeby znowu łatwo się nie dał nabrać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Wielkie Graatulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Piękna ryba. Serdeczne gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Niezły "kuń" :-). Gratulacje za zanderka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Gratulacje dla tych którzy połowili Ja jeszcze jutro powalczę z końcówką dachu i już później tylko rybki i rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Nie tylko Ty, ale także 150 innych, wygłodzonych hub tylko czekających na takie fotki.Majo, nie każdy czycha na miejsca innych wędkarzy może i 150 osób tak robi. Mieszkałem tam wiele lat więc z sentymentem patrzę na foty ,,mojego bugu,, które robi Mazur.Trzymaj nerwy na wodzy i nieoceniaj kogoś kogo nie znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Remek 107 zlowileś dinozaura 94 cm to wspaniały wynik gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Majo, nie każdy czycha na miejsca innych wędkarzy może i 150 osób takrobi. Mieszkałem tam wiele lat więc z sentymentem patrzę na foty ,,mojego bugu,, które robi Mazur.Trzymaj nerwy na wodzy i nieoceniaj kogoś kogo nie znasz.Nie traktuj tego tak personalnie, jedno zdjęcie może ,,zadeptać" miejscówki. A nerwy sam sobie szarpiesz, mam dobry humor i przez chwilę nie byłem złośliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Pax Panowie pax Fotkę poprostu zrobiłem do bani, tak że sporo jest punktów po których można ja zlokalizować.Miejscówki mi narazie nie zadepczą bo w woda wysoka i nie każdemu sie chce tam leźćNo ale woda opadnie to dziki lud nadciągnie, szczególnie że wakacje za pasem i wysyp działkowiczy-urlopowiczy...Radbraw - obiecuję parę widokówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Remek107 Jak dla mnie potwór.Tym bardziej,że z polskiej wody i do tego z Bugu.Brawo kolego,myslę,że długo tu takiego nie zobaczymy! Szkoda ,że fotka na leżąco.Tak to jest jak człowiek sam łazi Napisz cos więcej, jaki sprzęt , jaki wabik , jak prowadzony itp. PozdrawiamFH Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Fishhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Remek107 Jak dla mnie potwór.Tym bardziej,że z polskiej wody i do tego z Bugu.Brawo kolego,myslę,że długo tu takiego nie zobaczymy! Szkoda ,że fotka na leżąco.Tak to jest jak człowiek sam łazi Napisz cos więcej, jaki sprzęt , jaki wabik , jak prowadzony itp. PozdrawiamFHakurat nie byłem sam i mam zdjęcie z rybką, tylko każdy mnie zna tam gdzie łowie i nie chcę mieć na wypracowanych miejscówkach wycieczek pseudo wędkarzy...sory! raczej miejscowych rybaków i tak są na mnie wściekli żę im żaki puszczam z nurtem a sprzęt?! tica fario 2,59cm cw do 28gr. tak się do niej przywiązałęm żę nie ma teraz dla mnie lepszej wędki na łowienie z brzegu, kołowrotek to ryobi zauber4000, 0.19 poverp. i guma -tylko nie pytajcie jaka bo w każdym miejscu biorą na co innego, uderzył po 3-podbiciu przy opadzie, pierwszy odjazd to myśl że sum bo chodził przez 5minut przy dnie, hol około 15-20 minut no i mój życiowy rekord pobity niestety kolega zapomniał wagi Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Remek107 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Gruby zwierz. Jeszcze raz graty.! Trafiłeś prawdziwego zbója, strażnika rejonu FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 akurat nie byłem sam i mam zdjęcie z rybką, tylko każdy mnie zna tam gdzie łowie i nie chcę mieć na wypracowanych miejscówkach wycieczek pseudo wędkarzy...sory! raczej miejscowych rybaków i tak są na mnie wściekli żę im żaki puszczam z nurtem a sprzęt?! tica fario 2,59cm cw do 28gr. tak się do niej przywiązałęm żę nie ma teraz dla mnie lepszej wędki na łowienie z brzegu, kołowrotek to ryobi zauber4000, 0.19 poverp. i guma -tylko nie pytajcie jaka bo w każdym miejscu biorą na co innego, uderzył po 3-podbiciu przy opadzie, pierwszy odjazd to myśl że sum bo chodził przez 5minut przy dnie, hol około 15-20 minut no i mój życiowy rekord pobity niestety kolega zapomniał wagi może trochę przytnę zdjęcie ze mną i tak ryba jest najważniejsza Hol 15 min na pp 0.19? Bez urazy ale costy tam robil? Metrowe szczupaki czy sumy wyjezdzaja szybciej... Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Hol 15 min na pp 0.19? Bez urazy ale costy tam robil? Metrowe szczupaki czy sumy wyjezdzaja szybciej... Wysłane z mojego iPad przez Tapatalksory ale haka sumowego nie miałem na końcu żeby go holować na hama Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Remek107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Hol 15 min na pp 0.19? Bez urazy ale costy tam robil? Metrowe szczupaki czy sumy wyjezdzaja szybciej...Wysłane z mojego iPad przez TapatalkHehe Kolego nie żartuj sobie Życzę Ci takiego Sandała w czerwcu. Będziesz wtedy wiedział o czym piszesz... pzdr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Remek 107 Gratulacje a za żaki to podwójne gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Remek bardzo ładna ryba, gratuluje. Przybliż nieco może szczegóły połowu, gdzie uderzył, jakie prowadzenie, czy jakies szczegóły. Naprawde bardzo ładna ryba, ja niestety z podobnym przegrałem, ale jeszcze po niego wrócę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi