Przemek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dajcie pozycję GPS Panowie kwestia samozaparcia, ryby są i biorą.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dajcie pozycję GPS Panowie kwestia samozaparcia, ryby są i biorą....Nie bardzo rozumiem sarkazm, bo nikt o pozycje GPS nie prosił a raczej o miejsce na rzece gdzie ryba stała i jakies przyblizone warunki, bo taki sandacz to fajna rybka.Luz bez tego też przezyje, a deptac nikomu miejsc nie zwyklem - mam swoje, których staram sie nie zdradzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Główki ok warkocza, filary mostów, kamienne i betonowe opaski, twarde nie sypiace w oczy przykosy, zwaliska, burty z batonami (drzewa) jesli coś pominąłem przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Główki ok warkocza, filary mostów, kamienne i betonowe opaski, twarde nie sypiace w oczy przykosy, zwaliska, burty z batonami (drzewa) jesli coś pominąłem przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Główki ok warkocza, filary mostów, kamienne i betonowe opaski, twarde nie sypiace w oczy przykosy, zwaliska, burty z batonami (drzewa) jesli coś pominąłem przepraszam Przemek pominąłeś jeszcze śródrzeczne mielizny i zamuliska gdzie gruby sandacz lubi żreć krąpia razem z sumem oczywiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Główki ok warkocza, filary mostów, kamienne i betonowe opaski, twarde nie sypiace w oczy przykosy, zwaliska, burty z batonami (drzewa) jesli coś pominąłem przepraszam Lubie ludzie z poczuciem humoru - pozdrawiam, dla mnie EOT ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Remek bardzo ładna ryba, gratuluje. Przybliż nieco może szczegóły połowu, gdzie uderzył, jakie prowadzenie, czy jakies szczegóły. Naprawde bardzo ładna ryba, ja niestety z podobnym przegrałem, ale jeszcze po niego wrócę ;-)po co pisać mam gdzie stała ryba!? może napisze gdzie teraz stoi sobie i czeka na gume 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ryba nie stoi, tylko pływa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 po co pisać mam gdzie stała ryba!? może napisze gdzie teraz stoi sobie i czeka na gume tak, poprosze...ludzie, popadacie w jakąś paranoję. Myślałem, że forum wędkarskie służy to wymiany informacji i czytając jerkbaita ileś tam lat miałem taką złudną świadomość.Ja naprawdę rozumiem obawę o to by nie zdradzać miejsc etc i nawet o to nie pytam bo mnie to zwyczajnie nie interesuje. Chciałem poznać jakieś przybliżone warunki połowu i okoliczności w jakich złowienie miało miejsce. Jednak widocznie mam "zbyt mało postów", by tak stary wyjadaczom zadawać takie "oczywiste pytania" Pozdrawiam mimo wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 po co pisać mam gdzie stała ryba!? może napisze gdzie teraz stoi sobie i czeka na gume Zakladales jej nadajnik? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zakladales jej nadajnik? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu TapatalkaDobre haaahaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Panowie po prostu Remek 107 nie chce wycieczek i tyle i tak już tam orają dno za sandałem, piękna ryba pływa dalej i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 tak, poprosze...ludzie, popadacie w jakąś paranoję. Myślałem, że forum wędkarskie służy to wymiany informacji i czytając jerkbaita ileś tam lat miałem taką złudną świadomość.Ja naprawdę rozumiem obawę o to by nie zdradzać miejsc etc i nawet o to nie pytam bo mnie to zwyczajnie nie interesuje. Chciałem poznać jakieś przybliżone warunki połowu i okoliczności w jakich złowienie miało miejsce. Jednak widocznie mam "zbyt mało postów", by tak stary wyjadaczom zadawać takie "oczywiste pytania" Pozdrawiam mimo wszystko.Panowie a czemu ma służyć forum jak nie wymianie informacji??? Nikt tu nie wymaga i nie prosi o namiary GPS czy nawet miejscowości lub odcinka rzeki...ot, poprostu @drolac jak pewnie wielu innych wędkarzy ciekawią okoliczności złowienia ładnej ryby. I w dobrym tonie by było napisać garść podstawowych informacji z połowu jak chociażby jaka przynęta, prowadzenie, pora dnia, pogoda itp.itd. bo to są Nasze wspólne tematy. I każdy z pewnością wolałby przeczytać krótką relację z połowu niż oglądać marnej jakości zdjęcie ryby której rozmiary na wielu odwiedzających to forum nie robią większego wrażenia...Nie bójcie się nikt wam tych ryb nie zje przecież to forum no kill-owe pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 wiele razy byłem świadkiem złowienia przynajmniej ładnej ryby, a później osoby wiedząc że ryba została wypuszczona często spinningowały uparcie w tym miejscu, wiadomo że każda większa ryba ma swój rewir i kiedyś znowu zostanie złowiona, ale ja wolę nie ułatwiać innym, niech takie osoby poznają pierw swoje łowisko i złowią ładną rybę, myślę że satysfakcja będzie większa jak ze złowienia namierzonej ryby i miejscówki,ja szanuje prywatność innych osób i nie pytam się -GDZIE ZŁOWIŁEŚ???, jak ktoś będzie chciał to przecież sam powie...a kilka informacji udzieliłem wcześniej o tym jak i czym złowiłem sandacza, wystarczy poszukać dziś odwiedziłem bug w okolicach gnojna i złowiłem dwa wymiarowe szczupaki i spiołem prawdopodobnie bolenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dzisiaj krótki wypadzik nad rzekę zaowocował 67cm rapą.Ryba skusiła się na Raptora 8BS HAND MADE TOMY, prowadzonego powoli wzdłuż brzegu przy wysokiej burcie.Wcześniej miałem jeszcze jedno branie na uklejke Sieka, lecz ryba po krótkim holu się wypieła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Panowie a czemu ma służyć forum jak nie wymianie informacji??? Nikt tu nie wymaga i nie prosi o namiary GPS czy nawet miejscowości lub odcinka rzeki...ot, poprostu @drolac jak pewnie wielu innych wędkarzy ciekawią okoliczności złowienia ładnej ryby. I w dobrym tonie by było napisać garść podstawowych informacji z połowu jak chociażby jaka przynęta, prowadzenie, pora dnia, pogoda itp.itd. bo to są Nasze wspólne tematy. I każdy z pewnością wolałby przeczytać krótką relację z połowu niż oglądać marnej jakości zdjęcie ryby której rozmiary na wielu odwiedzających to forum nie robią większego wrażenia...Nie bójcie się nikt wam tych ryb nie zje przecież to forum no kill-owe pozdrawiamSpinnerman - dokładnie o takie informację chodziło ;-) Ryba jak ryba, ladna, ale okoliczności bardziej interesujące od kawałka mięsa którego nie jadam ;-)pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Panowie i Panie czy znacie taki kwartalnik? http://krainabugu.pl p.s. ogarnia to moj szwagier Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Panowie i Panie czy znacie taki kwartalnik? http://krainabugu.pl p.s. ogarnia to moj szwagier Wysłane z mojego C6603 przy użyciu TapatalkaJasne z tego co kojarzę to powstal w moim rodzinnym mieście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Moja zona podobno Cie zna Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Hmmmm możliwe jak z tej samej mieściny:) tam wszyscy się znają. A jak tam stan wody nad Bugiem bo ostatnio jak byłem to opadał powoli...pewnie teraz już jest ok hmmm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Szczerze to chcialem jechac w Boze Cialo ale koleszka wolal isc na jeziorko na karpie a dla mnie to srednia przyjemnosc wiec spedzilem ten czas nad wlasnym stawem. Woda z tego co wiem opadla lekko lecz dzisiejszy deszcz tez cos zmieni. Na trojanie z lasu mozna bylo lowic Moj kolega nie chce juz na grunt jezdzic na Bug bo ja mam brania a on nie. Pewnie kojarzysz Bułgara? Troche starszy od Ciebie. Z nim czesto wedkuje. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Panowie i Panie czy znacie taki kwartalnik? http://krainabugu.plp.s. ogarnia to moj szwagier Wysłane z mojego C6603 przy użyciu TapatalkaBardzo klimatyczny magazyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Mam nawet swoj udzial w kilkunastu akcjach. Polecam wszystkim. Fotograf Kosinski naprawde dobry Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Czerwca 2014 przez palibrzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam,Chiałbym Wam pokazać rybkę Kolegi.Co prawda złowiona na grunt ale kolega się wykazał i rybkę wypuścił Rybka była/jest prześliczna.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Gratulacje dla kolegi Muszę przyznać, że takiego chyba jeszcze nie widziałem .Napisz ile miał cm lub ile ważył. Ogon jak u bobra PozdrawiamFH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi