mazur.t Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 W sobotę wytrzymałem do 19. Oj dawno mnie tak nie wypiź...Łba mało mi ten wiatr nie urwał. Doszedłem do siebie przy drugim piwie Efekt - jedno dziecko sandacza.Szumnin ?... takie bużańskie Gnojno (to koło Pułtuska)... czyli syf, kiła i mogiła.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Kilka lat temu było to naprawde ciekawe łowisko często bywałem w tych rejonach i można było fajnie połowić teraz już niestety wiadomo jak jest... Ale jednak wciąż ciągnie w te rejony... taki sentyment 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 @Tszonek zabiłeś wątek ))))Zdaje się że to już na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 mam nadzieje, że jutro znajde miejsce do porzucania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Moja stara modliła by się by ten stan ze zdjęcia trwał cały rok! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Moja stara modliła by się by ten stan ze zdjęcia trwał cały rok! Bo to zła kobieta jest Moja zresztą nie lepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Panowie, orientujecie się jak sytuacja z oblodzeniem na widłach Bugu i Narwii? Chcę jutro wyskoczyć pomachać z brzegu i wolałbym bez szczególnych niespodzianek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ojojojojoj byłem dziś na Zegrzu więc nie przejeżdżałem nawet przez most a tu taka niespodzianka ;xxxx Ale szczerze musze przyznać że troche mnie to cieszy może lód obdarzy jakimś fajnym okazem bo w tym roku niestety nie było mi dane połowich zbyt ciekawych rybek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 29 Listopada 2014 przez Tszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) WitamBył ktoś dziś nad rzeką,płynie? Edytowane 30 Listopada 2014 przez dariusz262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 płynie ale lód.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Bo to zła kobieta jest Moja zresztą nie lepsza Tomek Ciechana na pochybel! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Witam, fotka sprzed 2 tygodni...nieostra ale jest:) Poranna kąpiel:D Edytowane 30 Listopada 2014 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Niestety to koniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Niestety to koniec Kliknąłbym "Nie lubię" ale nie ma gdzie... Trochę rzeka odpocznie od nas.Mam nadzieje że długo się na starorzeczach utrzyma słaby lód i parę okoni mniej w łeb dostanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Przejeżdżałem dziś przez most. Szkoda że nie sam bo widoki nie zapomniane i strzelił bym z przyjemnością kilka fotek ale nie szło tego ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 A ja jeszcze jutro sprawdzę co tam nad rzeką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 A ja jeszcze jutro sprawdzę co tam nad rzeką.Patrząc skąd jesteś to na drugą stronę nie idź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 E tam pomiędzy krami da się jeszcze jakiegoś jazia wydłubać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Od wczoraj łowią na starorzeczach... dziś byłem sprawdzić... 5 osób siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 U mnie rzeka pięknie plynie, żadnej kry i jakieś tam sandaczyki podgryzają :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 U mnie rzeka pięknie plynie, żadnej kry i jakieś tam sandaczyki podgryzają :-).Dobre wieści,milo byłoby w tym sezonie odwiedzić jeszcze rzekę.Po postach kolegów wyżej już traciłem nadzieje ,a tu taka niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 I jeszcze ocieplenie się zbliża, więc kilka dni łowienia się urwie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 czy ktoś z Panów się orientuje jak sytuacja na odcinku Niemirów - Drohiczyn ??? Mam zamiar wyskoczyć o ile lodu i kry ni ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 I jeszcze ocieplenie się zbliża, więc kilka dni łowienia się urwie.Liczę na to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi