spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Może nie tak do końca od wschodu, raczej południa południowego wschodu. To ostatni gwizdek!!!!Powyżej Włodawy jakieś 30 40 km w górę rzeki na pewno da sie pływać i łowić.No w zasadzie tak, Bo wiatr zmienił się na południowy. Chociaż obserwujàc prognozy to u Was jest też przymrozek... Z tym ostatnimgwizdkiem nie był bym taki pewny. Moim zdaniem będzie jeszcze spore ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Okolice wyszkowa stoją nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Tydzień temu płynęła kra, nie bardzo dało się połowić na Bugu. Dziś Krzna od Malowej Góry w dół stoi, więc Bug chyba raczej też nie żeglowny. Krzna zazwyczaj zamarza później. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Jacek_bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Okolice wyszkowa stoją nadal? stoi i myśle że prędko nie puści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Dzisiaj BUG graniczny okolice Krzyczewa i Łęg kry nie było, brania słabe bez ryby.Ale za to jaki klimat Edytowane 7 Grudnia 2014 przez BOSMAN 76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja dopiero w piątek będę nad rzeką, mam nadzieje, że do tego czasu nie zamarznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Panowie dobre wiadomości ślecie myślę, że z tym ociepleniem do świąt powinno się jeszcze połowić , prognozy jak najbardziej optymistyczne, chociaż na granicznym zawsze zimniej niż parę kilometrów w Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dzisiaj kolega pływał na granicznym okolice Krzyczewa, żadko płyneła kra, ocieplenie zrobiło swoje jak będzie tak ciepło to może sobota i niedziela będzie spędzona na wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja w piątek jadę co by się nie działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kolega namówił, to i ja w piętek jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Przestrzegam jeśli ktoś ma zamiar się wybrać w ok Wyszkowa.Pomimo dodatnich temperatur nadal lód ściska całą rzekę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 No toś mi brachu nastrój "poprawił"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Przestrzegam jeśli ktoś ma zamiar się wybrać w ok Wyszkowa.Pomimo dodatnich temperatur nadal lód ściska całą rzekę.Pozdrawiam. Przynajmniej konkretnie i bez ubarwień. dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kolega dzwonił, że w Małkini płynie i mozna łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kolega dzwonił, że w Małkini płynie i mozna łowić Hmm, a dziś mój kolega przejeżdżał przez Nur i mówił, że tam bug stoi, a to nie daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kolega dzwonił, że w Małkini płynie i mozna łowić Ten Bug sam sobie jest winien ,że odpuszcza. Nie ma litości dla ryb,których i tak jak na lekarstwo .Niecałe dwa tygodnie biedne odpoczęly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ten Bug sam sobie jest winien ,że odpuszcza. Nie ma litości dla ryb,których i tak jak na lekarstwo .Niecałe dwa tygodnie biedne odpoczęly.Bidulki...Niedobry ten Bug i niegrzeczny ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Bidulki... a w szczególności te, które będą sluchały kolęd przy wigilijnym stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Bidulki...lód puścił to pragną pieszczot i mordki wystawiają do głaskania Gdyby takie pływały w Bugu, to by była może naturalna selekcja kłusoli Edytowane 12 Grudnia 2014 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Tak rzeka wyglądała wczoraj, ale po nocy na plusie i silnym wietrze lód od brzegów na pewno dopuścił. Dało się wczoraj łowić bez problemu, miejscami tylko trochę lodu przy brzegach. Ryby niestety nie dopisały, jedno branie ale niestety za słabo zacięte i ryba po paru sekundach holu wypuściła gumę z pyska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dzisiejszy wypad nad Bug okolice Nepli i Krzyczewa zero brań. Kra nie płyneła. Skoki ciśnienia, mała woda, ogólnie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie taka bardzo bieda, jeden szczupaczek dał się oszukać. Liczyłem na sandacza, te nie chciały ze mną gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie taka bardzo bieda, jeden szczupaczek dał się oszukać. Liczyłem na sandacza, te nie chciały ze mną gadać.Nie no super wyniki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 ma ktoś inofo jak wygląda Bug Mazowiecki okolice np. okolice Szumina? da radę połowić czy lód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 ma ktoś inofo jak wygląda Bug Mazowiecki okolice np. okolice Szumina? da radę połowić czy lód ? cały czas stoi, dziś jeszcze łowiłem na lodzie na starorzeczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi