Potamolog Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Na moim Bugu w końcu klenie się obudziły. Dzisiaj rano na 4cm woblerka Rico skusiła się klucha 53cm . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) W końcu jakaś ryba - gratulacjęJa 2 dni nad Bugiem ale w sumie około 4 h łapania i jedynie co czepiało mi się na hak to zgniła trawa i to prawie co każdy rzut A tak poza tym to woda martwa Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Byłem dzisiaj nad Bugiem, wyniki na 0 ale przynajmniej kontrola była, Panowie z P S R przypłyneli łódeczką a z powietrza dzięcioł w głowę się pukał Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ale o ile dobrze widzę jest to dzięcioł zielony, dużo rzadziej spotykany niż pstry. U mnie na działce tak żurawie dzioby piłują że mało co innego słychać, szczególnie że łaziły dzisiaj rano jakieś 40-50m za chałupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Czyli nie tylko ja na 0 uffffffff Wiało tak że jeszcze mi we łbie szumi...ale co poradzisz jak głupi się uprze na wędkowanie https://www.youtube.com/watch?v=V89d6sEj_7Y&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Byłem dzisiaj nad Bugiem, wyniki na 0 ale przynajmniej kontrola była, Panowie z P S R przypłyneli łódeczką a z powietrza dzięcioł w głowę się pukał DSC06102.JPGDSC06103.JPGDSC06105.JPGDSC06132.JPGNiektórym trochę brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Cześć i czołem Panowie. Czy plany na majówkę macie takie jak co roku ? Pytanie czy warto nad Bug jechać i gdzie ? Woda jak mniemam niska ? Szumin ? Brok ? gdzieś wypada zacząć sezon ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Niektórym trochę brało Krąpie się nie zaliczają do ryb punktowanych na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Cześć i czołem Panowie. Czy plany na majówkę macie takie jak co roku ? Pytanie czy warto nad Bug jechać i gdzie ? Woda jak mniemam niska ? Szumin ? Brok ? gdzieś wypada zacząć sezon ...Nad Bug zawsze warto jechać, proponuję zacząć na Nurze a skończyć na Szuminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nad Bug zawsze warto jechać, proponuję zacząć na Nurze a skończyć na Szuminie Wszebory najpierw i dalej już poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wszebory najpierw i dalej już poleci.a to w majówke jesteście na miejscu ? jakby coś to chętnie z Wami pojade ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 a to w majówke jesteście na miejscu ? jakby coś to chętnie z Wami pojade ;-)Spoko - Boksze nastepny weekand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Spoko - Boksze nastepny weekand.to musze w końcu karte opłacić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Rzeka Nurzec, prawy dopływ Bug. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Marcin, widzę że i nad Nurzec zawitałeś. Tylko z aparatem czy z wędką też?? Ja jutro i w niedzielę wybieram się tu w poszukiwaniu jaśków mam nadzieję że jakiś będzie chciał przypozować do zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Na moim Bugu w końcu klenie się obudziły. Dzisiaj rano na 4cm woblerka Rico skusiła się klucha 53cm .Sweet focia, gratulacje taki klenio to już coś.Zdjecie pełne uroku i optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Starorzecze Bugu Szumin z samego rana, czepiały się tylko leszczyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Starorzecze Bugu Szumin z samego rana, czepiały się tylko leszczyki.fajne te Twoje starorzecza.. Wczoraj kontrolnie na Bugu i takiego "niskiego" Bugu to dawno nie widziałem,co będzie latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Starorzecze Bugu Szumin z samego rana, czepiały się tylko leszczyki. A mówiłem żeby na Świder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 fajne te Twoje starorzecza.. Wczoraj kontrolnie na Bugu i takiego "niskiego" Bugu to dawno nie widziałem,co będzie latem?Fajne ale prawie 60 km. w jedną stronę trzeba dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikros Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 ja tam mam do szumina 10 km ,no i wiadomo za parę dni zacznie się tam rzeźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zacznie się 2 żywcówki i spinning, żeby się nie nudziło to tam jest normą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polmar Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wczorajszy, ale jeszcze cisza na wodzie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Cześć,Czy ktoś z kolegów dojeżdżał samochodem lub widział inne auta w tym roku w tej okolicy?https://www.google.pl/maps/place/52%C2%B036'40.6%22N+21%C2%B037'58.1%22E/@52.6112778,21.6328056,242m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0(okolice Szumina, lewy brzeg powyżej ujścia starorzecza, dojazd od strony Wywłoki) Pytam, bo różnie to bywa z przejazdem przez łąki na wiosnę. W zeszłym byłem tam bez problemów w końcu maja, ale dwa lata temu zakopałem się dokumentnie w błocie, 4x4 nie pomogło, zamiast łowić szukałem potem traktora do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 W niedzielę stał tam Passat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi