gajowy Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Byłem Astrą w zeszłym tygodniu dojazd ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Super, dzięki! W taki razie jutro gdzieś w tych okolicach będę otwierał sezon :-) W sumie to wolałbym gdyby dojazd był możliwy, ale bardzo trudny i zniechęcający :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja dla odmiany odwiedzę Brańszczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikros Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 ją sprawdzę szumin ale wezmę koniecznie okulary żeby mi nikt oka gumą nie wyjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Lepiej weż lunetę, żebyś trafił miedzy żywcówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Wrócilismy z nad Bugu niestety Edytowane 1 Maja 2015 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 OD 5 rano do 10 zero, popołudniowa sesja na innej wodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 OD 5 rano do 10 zero, popołudniowa sesja na innej wodzie:) Na Nurze i Rytelach to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 To mi Bug dziś nie poskąpił,odpuściłem szczupaki i nastawiłem się na bolenie-to był dobry wybór .Trafiłem 3 szt.a największy 70 cm.Wszystkie wzięły na wobler RH prowadzony średnim tempem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 U mnie dzisiaj niesamowita cisza na wodzie, ani widu ani słychu Bolenia.... tak czy inaczej udało się wygrzebać 1 szt - fotka jest ale zabrakło mu 5cm do forumowego minimum:) Były jeszcze 2 wyjścia do przynęty jedno pod samymi nogami i 2 nie trafione. Tak czy siak sezon Boleniowy rozpoczęty. Wszystkie akcje na bezsterowego woblera własnej produkcji co bardzo cieszy zważywszy na fakt, że były to jego pierwsze testy na rybkach. Pozdrawiam Qcyk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Dzisiaj na Szuminie miały brać szczupaki a brały agresywne leszcze Edytowane 9 Maja 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Tak niski stan wody nie wróży nic dobrego na dalsze majowe boleniowe podchody. Ale idzie coś dłubnąć. Edytowane 2 Maja 2015 przez maicke82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dwa dni nierównej walki...5 sztuk dzieci szczupaka jedno j...... czegoś, zakończone równie efektownym spadem....Dwa dni z rzędu rano mróz... woda po kostki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dzisiaj na Szuminie miały brać szczupaki a brały agresywne leszcze trochę przykro patrzeć na rybę rzuconą w piach, mogłeś położyć ją chociaż na trawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Dzwoniłem do kolegi, żeby przyniósł wiaderko i łopatkę ale był poza zasięgiem A tak na poważnie najbliższa trawa była po drugiej stronie starorzecza a ja stałem na piaszczystej skarpie i musiałbym ją przenieść kilkadziesiąt metrów, a tak szybka fotka i do wody. Edytowane 3 Maja 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Podczas pobytu nad Bugiem w mojej okolicy zaobserwowałem takie oto czorty na drzewach...akcja słuszna:) Pozdrawiam Qcyk!! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) 90 cm, 5 kg złowiony przez kompana z łódki na wobka hand made Edytowane 4 Maja 2015 przez Radbraw 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Za dnia bez rewelacji ale o zmierzchu konkretniejszy się zameldował .Sorki za jakość ale zdjęcie tylko jedno z roboczego telefonu robione w pędzie. Żeby nie było wątpliwości na zdjęciu jest boleń tuż przed powrotem do wody i szczęśliwy łowca 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Za dnia bez rewelacji ale o zmierzchu konkretniejszy się zameldował .Sorki za jakość ale zdjęcie tylko jedno z roboczego telefonu robione w pędzie. Żeby nie było wątpliwości na zdjęciu jest boleń tuż przed powrotem do wody i szczęśliwy łowca Ładna Rapka! Gratuluję. U mnie też zauważyłem że późnym popołudniem były bardziej aktywne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Fajnie połowiliście , gratulacje ;-) W tym roku u mnie lipa, jedynie kleszcze się czepiają do ubrania w bardzo niepokojącej ilości? Macie podobnie w mazowieckim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Fajnie połowiliście , gratulacje ;-) W tym roku u mnie lipa, jedynie kleszcze się czepiają do ubrania w bardzo niepokojącej ilości? Macie podobnie w mazowieckim?Ja u siebie nie zanotowałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Drugi rok jest względny spokój od tego dziadostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Na Bugu w przeciwieństwie do Wisły bolki bardzo aktywne przez cały dzień. Rzeka niewielka więc łatwiej się do nich dobrać. Na Wiśle z racji niżòwki wszystko siedzi w głòwnym nurcie i bez pływadła jest lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Fajnie połowiliście , gratulacje ;-) W tym roku u mnie lipa, jedynie kleszcze się czepiają do ubrania w bardzo niepokojącej ilości? Macie podobnie w mazowieckim?U mnie na 18 km bugu jest pełno tego dziadostwa Z psa po jednym dniu wydłubałem 14 szt. Co niektórzy z obawy przed kleszczami wypalają nadbrzeżne trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 U mnie na 18 km bugu jest pełno tego dziadostwa Z psa po jednym dniu wydłubałem 14 szt. Co niektórzy z obawy przed kleszczami wypalają nadbrzeżne trawy....no tak, w okolicach Udrzyna i Broku pożar na łąkach trwał przeszło tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi