radek_u Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 To prawdziwa historia niedowiarku Co jest w tym takiego nadzwyczajnego? i dlaczego miałbym zmyślać?Od razu niedowiarek Po prostu z góry sceptycznie podchodzę to takich informacji i się nie nakręcam Generalnie jest tak, że zawsze ryba bierze jak nas nie ma i jesteśmy w innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Wczoraj jedno branie na shadrapa przy burcie o 22,15 i taki oto sandacz wylądował na brzegu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Sczupak i bolenie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Panowie ? dzieje się cokolwiek na wodzie i pod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 U mnie totalna bryndza.Co prawda sprawdzam tylko pobliskie przydomowe rejony ale miejsca są dobre, łowne i bywały w nich ryby.Woda jest bardzo niska i dobrze przegrzana, wszystkie głębsze dołki i wlewy są teraz łatwe do odnalezienia i sprawdzane są codziennie przez cała masę wędkarzy i inną stonkę wakacyjną. Trudno być teraz samemu nad wodą bo dojść i dojechać można dosłownie wszędzie.Każdy strumyk wysechł i jeżdżą autami do samej wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Oby do jesieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Niedziela po poludniu bylem za bolkiem były 3 brania niestety nie boleni zadnej nie doholowalem na brzeg :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Szkoda że Cię nie ma. Sprawdzę dziś skarpę w B. Może tam coś się będzie działo. Wezmę jakieś gumy na dodatek to obskoczę przykosę na zakręcie a jak się ściemni dam Widła w kamienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 O właśnie... Widła trzeba go poszukać w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 A udało Ci się zrobić ten ster? Muszę go na jesieni podesłać Jasiowi niech mi go sklonuje nie coś go zeżre ma amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 No właśnie nie udało, bo zapomniałem o nim na śmierć.. leży gdzieś w schowku.Teraz chwilka wolnego to ogarnę.Dobra bo śmiecimy i po bananie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzisiaj, BUG graniczny okolice Janowa Podlaskiego miejsce o nazwie Tamy spining za sumem i nic, nawet puknięcia, bolek bił jak szalony, a wobki boleniowe zostawiłem w domu. Następnym razem będę bardziej przygotowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 W niedziele miedzy burzami rybki szalały jak głupie... Zdarzyłem niestety rzucić dosłownie 3 razy złowić bolka ok 40cm i sie rozchulało... po burzy również na wodzie było widać wiele ataków, jednak płynęło tyle syfu, że nie dało się łowić... Dziś jeden (na 90%) sandaczyk który spadł kilka metrów ode mnie oraz jedno piękne wyjście bolka ok 50cm+ - nie trafił bidula :/. A tak to hmm... rybki widać... Większość w kamieniach których teraz pełno wszędzie, jednak ciężko je skusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja wczoraj od 19.00 do 22.00 bez kontaktu, jakieś tam wyjścia były ale tego nie liczę.Zero nic nul tfu.....paskudy jedne...za dużo mają teraz tej sieczki pod mordą i olewają wszystko co im serwuję a to same rarytasy cukierasy hand made z giełdy Jerkbait Nie mają ochoty rano, wieczorem też nie więc......do soboty daję im wole i zobaczę z łódki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Qrcze mało optymistycznie, ja w sumie kluczę najbardziej na starorzeczowych kawałkach chwile w góre od waszego mostu albo na główkach Kamieńczyka - w B nie byłem od kilku lat, ale na samym nurcie to takie łachy na zakrętach że prawie w gumowcu można przechodzićostatnio nawet pomyślałem żeby smużaki wyciągnąć i klenio/jazi zacząć szukać to może coś prędzej sie pokaże ale na Świdrze prawie sie woda skończyła i efekt był na 0 - Dłużew powyżej rezerwatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 U mnie w zeszłym tygodniu całkiem ładnie Jednak Bug, to Bug. Kleń 55cmBrzana 74cm oraz Bolek 70cmDo tego kilka małych szczupaków oraz kilka okoni do 35cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketnik Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Pomyłka....do usunięciaNie ten wątek Edytowane 22 Lipca 2015 przez ketnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaldaga Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 korol na jakim odcinku rzeki udało Ci się wyskubać brzanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) To była rafa na podlaskim odcinku.Jak będę miał więcej czasu wrzucę zdjęcia. Edytowane 22 Lipca 2015 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 W ciągu dnia w te upały nie idzie nic wydłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 takie wyniki to teraz prawie jak fantastyka Lema ... gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Lema w to nie mieszajmy 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 niczego sobie niczego, kiedyś zawiało mnie do Pratulina, ale wtedy było tam tylko od metra okołowymiarowych szczupaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 niczego sobie niczego, kiedyś zawiało mnie do Pratulina, ale wtedy było tam tylko od metra okołowymiarowych szczupakówTeraz ze szczupakiem jest krucho.. Nie myślałem że kiedyś to napiszę ;D hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Powiedziałbym , że jest tragicznie... W tamtym roku odcinek od Mołożewa do Kózek żadnego wymiarowego, ten rok póki co to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi