Durzy Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Brzana 83 cm - gratuluję, piękna sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @karol jeśli to nie problem napisz proszę jaką linkę stosujesz.W sensie pletka czy żyłka i jaka grubość. Gratki za Brzanisko, kawał zacnej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Stale jest to żyłka 0,18; tym razem chyba dragona powlekana flurocarbonem.Spinning 2,4m do 15g, bardzo stary konger castmasterTo nie jest sprzęt na brzany, ale gdy próbowałem łowić ciężej nie miałem brań, no i rzucanie małymi woblerkami jest trudne.Podczas odjazdu z nurtem zabrała mi ze 120metrów i już widziałem supeł z podkładem.Zastanawiałem się, jak mam ją gonić, próbować przyhamować, czy może coś innego. Poluzowałem i się uspokoiła.Myślę, że to jest max, a nawet za dużo co da się wyholować w rzece takim zestawem.Z innych większych ryb z 0,18 miałem szczupaka 103cm i metrowego suma, ale w wodzie stojącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jeszcze jedno zdjęcie po lekkim kamuflażu: 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Stale jest to żyłka 0,18; tym razem chyba dragona powlekana flurocarbonem.Spinning 2,4m do 15g, bardzo stary konger castmaster Dzięki, utwierdziłeś mnie w przekonaniu o tym że pletka była przytarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Korol ale masz chłopie metę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Bug też sporo ukrywa http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/125906 Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Bug też sporo ukrywa http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/125906Ale ,,przykosa,, wspaniałe rybska muszą tam plywać przy normalnymstanie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Korol ale masz chłopie metę.... A wiesz, rybki pochodzą z różnych miejsc Poza tym wydaję mi się, że Wisła jest rybniejsza od Bugu.Dla tego drugiego mam więcej serca, znam lepiej i pozwalam sobie na znacznie więcej brodząc. Pozdrawiam Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 A wiesz, rybki pochodzą z różnych miejsc To tym większe słowa uznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jeszcze raz dzięki W między czasie zedytowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 O rybostanie się nie będę wypowiadał, ale przy tym stanie wody w Bugu namierzyć i dobrać się do takich ryb to majstersztyk. Ciekawy jestem tylko czy daleko od Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ale ,,przykosa,, wspaniałe rybska muszą tam plywać przy normalnymstanie wody.Też o tym pomyślałem na początku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) O rybostanie się nie będę wypowiadał, ale przy tym stanie wody w Bugu namierzyć i dobrać się do takich ryb to majstersztyk. Ciekawy jestem tylko czy daleko od Wawy? W sumie średnio-daleko, łowię na odcinku PodlaskimBoleń pochodzi z Broku. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jeszcze jedno zdjęcie po lekkim kamuflażu: śliczna, gratuluję no i z Bugu !!! W jakim miejscu wzięła, płytko, głęboko? Szukasz w miejscach z najśliczniejszym uciągiem? Wczoraj byłem najogólniej mówiąc w okolicach Broku ale zero bez kontaktu.Woda niska jak diabli, rzekę w poprzek można przejść w niektórych miejscach bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jeszcze jedno zdjęcie po lekkim kamuflażu: chyba największa w tym roku na j.pl gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 tak, przepiękna magiczna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dziś dzień dziecka... jak na ostanie bezrybie Zainspirował mnie trochę kolega @karol i taka sytuacja...Forumowy stykowiec:https://youtu.be/lnaiOfe-Ius Na dokładkę bolo-junior 50-tak i szczupłu 68. A i tak agresor się trafił pzdr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Gratulacje, zwłaszcza za kiełbia Co do pytania powyżej, silny nurt, średnio głęboko, żwirek na dnie i pojedyncze głazy. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Gratulacje, zwłaszcza za kiełbia Co do pytania powyżej, silny nurt, średnio głęboko, żwirek na dnie i pojedyncze głazy. oj, takich miejsc na Bugu kilometry .... fajnie, że złowiłeś na Bugu brzanę bo już traciłem nadzieję, że coś zostało po roku 2009 ... a po takiej fotce jak twoja nadzieja w bużańskie brzany wraca.Przed przyduchą było ich sporo, teraz nie wiem, w trakcie przyduchy widziałem jak co mniej więcej 30 min płynęła środkiem do góry brzuchem takie pod 1m też spływały - wielka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mogliśmy robić zdjęcia podobnej.....szkoda ale może są inne w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mogliśmy robić zdjęcia podobnej.....szkoda ale może są inne w tym miejscu sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dzisiaj dowiedziałem się że w Janowie Podlaskim przez stadninę mogą jeździć tylko mieszkańcy Wygody, Policja, Straż Graniczna i myśliwi. Straż i Policja czyhają w krzakach na ludzi, ponieważ stoi tam znak zakaz wjazdu. Przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky X Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 BUG GRANICZNY - nie kumam wogóle. Koledzy co jest z tym Bugiem granicznym ? Zwykle ławię na małych zbiornikach z ogromną presją. Małe zalewy, stawy ,rzeki.Wszystko złażone, wielokrotnie przeczesane wszelakim przynętami spninigowymi i złowienie wymiarowego szczupaka lub sandacza nie jest jakimś wydarzeniem. Jadę ponad 200km na Bug graniczny. Zachwycam się widokiem, jest PRZEPIĘKNY. Brzegi, doły, karcze i ........... ZERO brań tak u mnie jak i u kolegów. Już się obczytałem o przydusze z 2009r ale to było 6 lat temu.Koledzy jak to jest z tym Bugiem granicznym ? jest ryba , tak trudno złowić szczupaka , sandacza 70+ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamm Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam Bug graniczny u mnie to samo po kilku wyprawach w maju słabe wyniki jakieś tam spadki 50+ póżniej dałem sobie już spokój.Przy małej wodzie tak jak teraz elektrycy z Ukrainy nie próżnują , musimy poczekać do jesieni przeważnie było lepiej z braniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi