bartsiedlce Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Niżej na Bugu regularnie łowione są sumki. Co najmniej 2 razy w tygodniu docierają do mnie wieści o kolejnym zjedzonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 O sumkach nie będę myślał bo tury może zabraknąć na wyciągnięcie go.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Przykro to słyszeć Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Ja muszę przyznać w ostatnim czasie czuję się trochę nieswojo... Nie mam na co narzekać W ciągu ostatniego tygodnia rybki naprawde współpracowały, rozmiarowo może nie ma szału, ale jak na moje okolice i wyniki z poprzednich lat... jest malinowo! Do fotek należy doliczyć kilka sztuk kleni oraz okoni poniżej forumowego minimum, szczupaczek 50cm oraz masa nie wciętych bardzo mocnych uderzeń,,, Zęby już zjadam przy tych "puknięciach", nie da się zrobić nic ponieważ jest to dosłownie ułamek sekundy i jest po braniu... No i spadła mi klucha grubo ponad 50cm pod nogami ;x A byłaby niesamowita życiówka... Wszystkie rybki złowione na wodzie max 1m. dno usłane niemal w 100% kamieniami, wszystko w godzinach 18.30-20.30 Pozdro! PS. wdarł się jeden bolek złowiony przed awarią na JB w której zniknęły posty, był już wrzucany, ale skoro post zniknął to niech zostanie Edytowane 2 Września 2015 przez Tszonek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Fajne rybki Tszonek - szczególnie bolo z pierwszej fotki widać, że dobre kamienisko.... Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Wkrótce i ja się wybiorę na wschód : )Nie wiem jeszcze tylko gdzie będę łowił. Jakby teraz popadało ze 2 tygodnie to powinno wysypać w lasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Wkrótce i ja się wybiorę na wschód : )Nie wiem jeszcze tylko gdzie będę łowił. Jakby teraz popadało ze 2 tygodnie to powinno wysypać w lasach.Ja też się wybieram od 12.09 i na dłużej. Z deszczem chyba będzie marnie a miałem nadzieję że pochodzę po lasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ja to pewnie na jakieś 3 dni, wstępnie też myślę o 12.9. Dłużej nie da rady, bo czasy się zmieniły. Nie wiem jeszcze, gdzie będę łowił, zrobię najpierw objazd po ulubionych metach. Podzwonię też do znajomych zawodników tyczkowych.Kto wie, może trafimy na siebie pod Niemirowem Na grzyby planowałem w rejonie Mielnik-Adamowo, ale musi popadać. Liczę na najbliższe dni. Jak nie, to tylko rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Pamiętam za gnojka wyprawy na grzyby do Adamowa z rodzicami. Nigdy później nie widziałem takiej ilości grzybów...Ja wybieram się na rybki na weekend 11-12 lub 18-19 sprawa jeszcze otwarta. Mam jedna czy 2 mety gdzie przy tym stanie wody wiem, że są Bolki. Ale też pojeżdżę trochę po dawno nie odwiedzanych rewirach, żona zostaje w stolyyycy więc będę królem życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Moja też zostaje Więc w końcu będzie nocne spinningowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Moja też zostaje Więc w końcu będzie nocne spinningowanie.U mnie spinningowanie od rana do nocy Nie to żeby nie była wyrozumiała bo tego nie mogę powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Fajne rybki Tszonek - szczególnie bolo z pierwszej fotki widać, że dobre kamienisko.... Pozdrawiam,malcz Dzięki kolego! Ostatnimi czasy w moim przypadku wystarczy oddalić się o kilkanaście metrów od kamyków i brania się kończą.Odkryłem również nową Polską tradycję... rzut kamieniem do wody tuż obok łowiącego człowieka Jednego dnia (sobota) naliczyłem 9 osób które pier****y kamieniem do wody w mojej okolicy... Jako, że brzeg na którym łowie na dość długim odcinku jest usłany kamieniami jest to swego rodzaju atrakcja przy tak niskim stanie wody, a więc popijawy, chamstwo.... Rodzinki z ofiarami bezstresowego wychowania... itp. No cóż... Mimo, że miejsce bardzo ciekawe czas odpuścić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Witam..był może ktoś ostatnio w rejonach frankopola albo tonkieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wczoraj byłem w okolicach Arbas a co tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Są jakieś ciekawe miejsca tam? W sobotę i niedzielę mamy tam zawody i zbieram informacje o tym odcinku bugu..a jak aktywność bolka wygląda? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi20k Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Po kilku latach prób i mi się udało;-) 72cm szczęścia. Najpierw były woblery zmiana na Lunatica 10 na 20g główce. Pierwszy rzut jedno podbicie coś dziwnego zacięcie i płynie w moją stronę ku mej uciesze to był on tak długo wyczekiwany. Edytowane 5 Września 2015 przez rafi20k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkom Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie!Jak u kolegów wyglądają wyniki spinningowe na Bugu w odcinku od Zegrza do Ślężan/Dręszewa?Nie jestem jakimś bardzo aktywnym wędkarzem, jednak od kilku tygodni minimum 2x na tydzień i efekty bardzo, bardzo słabe. Jak nigdy.Najciekawszy drapieżca trafił się wczoraj, w nurcie, podczas zasiadki na białą rybę. Na... białego robaka. Niespełna 70cm.Wiele bym dał za taką rybę na spinning w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie!Jak u kolegów wyglądają wyniki spinningowe na Bugu w odcinku od Zegrza do Ślężan/Dręszewa?Nie jestem jakimś bardzo aktywnym wędkarzem, jednak od kilku tygodni minimum 2x na tydzień i efekty bardzo, bardzo słabe. Jak nigdy.Najciekawszy drapieżca trafił się wczoraj, w nurcie, podczas zasiadki na białą rybę. Na... białego robaka. Niespełna 70cm.Wiele bym dał za taką rybę na spinning w tym roku!C&R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkom Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Ryby bardzo lubię jeść, ale jeśli biorę to tylko leszcze. Tych jest zawsze pod dostatkiem. Po inne nad wodę jeżdżę w celach hobbystycznych. Jeśli już jem, to ze sklepu. Tam dobierają gatunek i wymiar jaki mi się podoba, a nie jaki trafie. Wracając do tematu. Ma ktoś czym się pochwalić na spinning w tych okolicach? Czymkolwiek, nawet niedużym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaldaga Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Witam. Zapraszam również na poniższa stronę poświęconą wędkarstwu i samej rzece Bug, dzielimy się tam wynikami. Mamy już ponad 1600 członków i komentujemy nasze połowy, fajnie jakby więcej osób widziało nasze zdobycze i udostępnianili innym:-) Pozdrawiam https://m.facebook.com/wedkarstworzecznebug Edytowane 6 Września 2015 przez michal_bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 O sumkach nie będę myślał bo tury może zabraknąć na wyciągnięcie go..Sumki zostawiasz dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 badam temat przed weekendem - coś ktoś łowi ? najlepiej info z wody od Wyszkowa do Małkini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Widziałem sportowe bolenie i podobnej długości sandały i jakieś okonki kleniki...wielkościowo szału nie ma ale fajnie że gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 trochę "biero" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Dzisiaj lecimy ale stacjonarnie na suma zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi