mackot_88 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 To prawda z brzegu może być słabo Będzie to samo,co jest każdego roku... Zakręt w ciemno mówię,że będzie obstawiony przez 15-30 gruntówek... Ją zapewne weekend 17-18 październikabeee w Gnojnie,tam co roku też jest taka sytuacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Na zakręt już się tak nie pchają. Z resztą tam gdzie ja włażę z gruntówkami nie wejdą Tylko trzeba będzie jakiś termofor na klejnoty ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja jutro ostatnia urlopowa próba i chyba właśnie Trojan ale od podlaskiej strony. Dzisiaj przed południem podjechałem żeby zobaczyć czy ktoś jest nad wodą, brak wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 a ktos wie jak okolice Wyszkowa, Brańszczyk, kamieńczyk... mocno obstawione w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Heh żeby to wiedzieć to trzeba być w danym weekendzie nad woda ,ja teraz nie jestem to i nie powiem ,ale jak wszędzie jak trafisz ,są miejsca oblegane więcej i mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Cześć, Byłem dzisiaj w okolicach Kuligów.Żenada , brak brań. Jakby ryby pojechały na urlop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam Dzisiaj tuż przed świtem udało mi sie przechytrzyć tego wilka,walnął w shadrapa 7cm a miarka pokazała 70,5cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam To mój debiut na forum. 86cm na białego twistera.Dragon Millenium Pike 10-35gPower Pro 0,18 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Knd zasuwa do powitalniNie pisz mi na priv takich tekstów jak chcesz to pisz tutaj. Edytowane 9 Października 2015 przez BOSMAN 76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jak chcesz coś napisać to najpierw sprawdź dokładnie i pomyśl, a potem spróbuj napisać coś mądrego i nie zaśmiecaj tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jeszcze troche i sie ruszy Kamilu ;-) ....niebawem uderzamy na ostro....tylko wody mało na pływanie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Cześć Panowie. Był ktoś może niedawno w okolicach Szumina? Jaki stan wody?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Niski utrzymuje się już od wakacji, rybki aktywne bardziej wieczorem, rano bryndza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Niski utrzymuje się już od wakacji, rybki aktywne bardziej wieczorem, rano brynWłaśnie wróciłem, woda niska ale da się porzucać. Ryba jeszcze ewidentnie nie weszła do starorzecza, mimo to udało się oszukać 2 krótkie kaczorki i jednego sandałka...Na stojącej ciężko. Rzeka ciut lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 A tymczasem:http://www.lublin112.pl/plaga-klusownictwa-bugu-ukraincy-pradem-zdziesiatkowali-populacje-ryb/ Cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamm Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Taka jest prawda jak napisali SG nic nie zrobi Ci ze wschodu to dzikusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Taka jest prawda jak napisali SG nic nie zrobi Ci ze wschodu to dzikusy.SG nie może do nich strzelać, są po swojej stronie rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Szumin wczoraj na godzinkę - 1 krótki szczupły, wiatr i temperatura ze ho ho ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Szumin wczoraj na godzinkę - 1 krótki szczupły, wiatr i temperatura ze ho ho ...Przy zimnym wietrze wszystko się kurczy trzeba było dzwonić, że jedziesz, byłyby 2 krótkie Byliśmy w sobotę 2 leszczyki zapięte za kark i jeden szczupaczek. Edytowane 12 Października 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 nędza ale o dziwo na sobote zapowiadają ocieplenie i chyba trzeba myśleć powoli o imprezie na zakończenie sezonu ?jakby co ja już podanie w domu mam podpisane ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) No u mnie w niedziele zawody spinningowe na Bugu... Edytowane 13 Października 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 No u mnie w niedziele zawody spinningowe na Bugu... Na jakim odcinku?Widzę, że w ten weekend będzie sporo zawodów spinningowych. Ciekawe, jak wyjdzie z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Wyniki pewnie jak zawsze...no ale nie ma co płakać może się coś trafi.... Od Zakrętu przy "Trojanie" do "Zimowiska" w Mierzwicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 W weekend będę w pobliżu : ) Nie wiem tylko, ile czasu uda się przeznaczyć na rybki. Musze mamę zawieźć na grzyby i pomóc na cmentarzu. Namawiają mnie też na zawody 17 października.Daj znać później znać jak wyniki i kto wygrał.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Ok dam znaka pewnie w sobotę wybiorę się w te okolice nie to żeby trening tak po prostu muszę ryby po krzakach pochować żeby wygraną mieć w kieszeni Tak wiem Siemiatycze są w sobotę mnie też namawiają ale tak dawno nie łowiłem na stojącej że chyba się nie skuszę... A co do grzybów to Ojczulek w zeszłą niedzielę przynosił zamarznięte maślaki i podgrzybki... PS. Podobno w Litewnickich lasach trafiają się jeszcze Prawdziwe ... Edytowane 13 Października 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi