Skocz do zawartości

Rzeka Bug

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzeju nie ma sensu tam pływac . Zabija cię trokami . Wal na starczewice sa tam kabany.

Słyszałem 90+ ale czy pływa nie wiem Mentnooki oczywiście . Jutro z Adasiem SPINMADEM zaplanowaliśmy wspóną wyprawę może sprawdzimy i tą rynienkęi .Pozdrawiam

Andrzej, próbujcie za wyspą i przy drzewach z naszej strony. Niedawno kolega miał z brzegu smoka, ale za słaby sprzęt i urwał w drzewach. Na oko piesek blisko stówki.

Zadzwonię jutro, jak Wam idzie, powodzenia :)

Edytowane przez bartsiedlce

Na dolnym Bugu sandacze na letnich miejscówkach(szybka woda z kamieniami) okonie masowo żrą na starorzeczach w niedziele mieliśmy 30 sztuk w 1,5 godziny. W poniedziałek za późno się wybrałem i na koniec brań się załapałem tylko;)

Na starorzeczach to teraz masakra musi być jeżeli chodzi o wędkarzy bo faktycznie okoń może już dziubać ;)

Dobrze, że cokolwiek zaczynają wypuszczać w nad bużańskich stronach to rzadki widok. Jak ktoś raz na jakiś czas złowi takiego wymiarka i go zabierze do domu w celu konsumpcyjnym, myślę że nic złego nie zrobi tej wodzie :) , aby w czapę nie dostawało wszystko co tam pływa :angry:

Dobrze, że cokolwiek zaczynają wypuszczać w nad bużańskich stronach to rzadki widok. Jak ktoś raz na jakiś czas złowi takiego wymiarka i go zabierze do domu w celu konsumpcyjnym, myślę że nic złego nie zrobi tej wodzie :) , aby w czapę nie dostawało wszystko co tam pływa :angry:

Niech najpierw zaczną wypuszczać wszystko poniżej wymiaru, to będzie niezwykły sukces. :huh:

sukces to że poziom wody poszedł w górę - na pomiarze w Wyszkowie pokazuje 192 cm więc jest średnio 20 cm wyżej niż przez dłuuuugi czas

dajcie koledzy znać jak się wybierzecie, mnie osobiście Szumin interesuje na przyszły tydzień

Szału nie ma z wodą, tyle co jest średnio w lipcu. Przy założeniu jako takiej normalnej pogody.

Też teraz o tym pomyślałem, że można by wygrzebać jakiś notes, czy dokument. Bo skoro ktoś jest na tyle bezmyślny żeby wyrzucać takie coś nad rzeką to bankowo nie myśli o tym co wyrzuca. Za tydzień może będę w tym rejonie jak znajdę chwilę to pogrzebię w tym śmietnisku :)

Edytowane przez Qcyk