mentnooki Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Andrzeju nie ma sensu tam pływac . Zabija cię trokami . Wal na starczewice sa tam kabany.Słyszałem 90+ ale czy pływa nie wiem Mentnooki oczywiście . Jutro z Adasiem SPINMADEM zaplanowaliśmy wspóną wyprawę może sprawdzimy i tą rynienkęi .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Andrzej, próbujcie za wyspą i przy drzewach z naszej strony. Niedawno kolega miał z brzegu smoka, ale za słaby sprzęt i urwał w drzewach. Na oko piesek blisko stówki.Zadzwonię jutro, jak Wam idzie, powodzenia Edytowane 24 Października 2015 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Panowie jak wyniki na Bugu?? Nic kompletnie się nie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Panowie jak wyniki na Bugu?? Nic kompletnie się nie dzieje?No to se odpowiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Wygląda na to że tak No nic trzeba będzie za tydzień się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ja, pewnie odhaczę na Bużku sobotę, to dam znać jak wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Na dolnym Bugu sandacze na letnich miejscówkach(szybka woda z kamieniami) okonie masowo żrą na starorzeczach w niedziele mieliśmy 30 sztuk w 1,5 godziny. W poniedziałek za późno się wybrałem i na koniec brań się załapałem tylko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ja, pewnie odhaczę na Bużku sobotę, to dam znać jak wyniki Adam a jakie rewiry?? Pi razy drzwi bez współrzędnych GPS Ja myślałem żeby w tą sobotę wyskoczyć w okolice Wyszkowa bo jestem uziemiony w Warszawie ale sam nie wiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Na dolnym Bugu sandacze na letnich miejscówkach(szybka woda z kamieniami) okonie masowo żrą na starorzeczach w niedziele mieliśmy 30 sztuk w 1,5 godziny. W poniedziałek za późno się wybrałem i na koniec brań się załapałem tylko;)Na starorzeczach to teraz masakra musi być jeżeli chodzi o wędkarzy bo faktycznie okoń może już dziubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Właśnie żywego ducha nie było, aż się zdziwiłem, powinni już trokowcy atakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Na Szuminie w sobote w zasiegu mego wzroku 26 wedek stalo na zywco-trupa ,4 ryby 3 wróciły do wody ,a jedna 65 cm do siaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dobrze, że cokolwiek zaczynają wypuszczać w nad bużańskich stronach to rzadki widok. Jak ktoś raz na jakiś czas złowi takiego wymiarka i go zabierze do domu w celu konsumpcyjnym, myślę że nic złego nie zrobi tej wodzie , aby w czapę nie dostawało wszystko co tam pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dobrze, że cokolwiek zaczynają wypuszczać w nad bużańskich stronach to rzadki widok. Jak ktoś raz na jakiś czas złowi takiego wymiarka i go zabierze do domu w celu konsumpcyjnym, myślę że nic złego nie zrobi tej wodzie , aby w czapę nie dostawało wszystko co tam pływa Niech najpierw zaczną wypuszczać wszystko poniżej wymiaru, to będzie niezwykły sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Nie niech zaczną, tylko zacznijmy , sukces juz jest bo 3 rybki były właśnie poniżej wymiaru -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 sukces to że poziom wody poszedł w górę - na pomiarze w Wyszkowie pokazuje 192 cm więc jest średnio 20 cm wyżej niż przez dłuuuugi czasdajcie koledzy znać jak się wybierzecie, mnie osobiście Szumin interesuje na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 sukces to że poziom wody poszedł w górę - na pomiarze w Wyszkowie pokazuje 192 cm więc jest średnio 20 cm wyżej niż przez dłuuuugi czasdajcie koledzy znać jak się wybierzecie, mnie osobiście Szumin interesuje na przyszły tydzieńSzału nie ma z wodą, tyle co jest średnio w lipcu. Przy założeniu jako takiej normalnej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 jak wyniki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Na granicznym słabo tylko jeden szczuply 67 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszp Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Generalnie weekend zaliczam do udanych choć ryby nie powalają wielkością to sandaczyk i kilka wymiarowych szczupaków zaliczonych. Ryby oczywiście rosną dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Darek co tam na betonach słychać sandaczyki gryzą,bo ja nie mam czasu sprawdzić może w ten wekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dzisiaj dwa nieduże Bolki ale wiatrzysko straszne... także jak na te warunki to jestem happy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Idę sobie ładnie ...pięknie a tu nagle jeb taki widoczek...Normalnie nogi z dupy powyrywać to mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Jakby dobrze w tym pogrzebał to pewnie by i trop znalazł co to za menda,albo DNA z kanapy ściagnął ... Nadaje się do działu fotografia wędkarska i przyrodnicza Edytowane 11 Listopada 2015 przez maicke82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Też teraz o tym pomyślałem, że można by wygrzebać jakiś notes, czy dokument. Bo skoro ktoś jest na tyle bezmyślny żeby wyrzucać takie coś nad rzeką to bankowo nie myśli o tym co wyrzuca. Za tydzień może będę w tym rejonie jak znajdę chwilę to pogrzebię w tym śmietnisku Edytowane 11 Listopada 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Przykry widok.Z własnego doświadczenia wiem,że ciężko będzie coś znaleźć.Na tyle głupi nie są,ale próbować warto.Ja sobie obiecałem,że jak już znajdę to mistrzowi podwórko upiększę że hej.Zużytym pampersem mordę ch...owi wytrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi