Majo Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Wiadomo że to ktoś z najbliższej okolicy. Przecież ta kanapa nie wejdzie do seicento czy innego chrupka. Najszybciej traktorem ktoś to ,,podrzucił". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Daniel, robi się to tak. Sesja fotograficzna, dokładnie, potem zgłoszenie do Urzędu Gminy, Obowiązkiem gminy jest sprzątnąć teren. Działamy tak od lat, to się sprawdza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Daniel, robi się to tak. Sesja fotograficzna, dokładnie, potem zgłoszenie do Urzędu Gminy, Obowiązkiem gminy jest sprzątnąć teren. Działamy tak od lat, to się sprawdza. Bardzo przydatna informacja na przyszłośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dodam jeszcze, że warto kontrolować urzędasków. Jeśli po 2 tygodniach fajans nadal leży, piszemy monit i załączamy kolejne zdjęcia. Ostrzegamy szanownego wójta, że mamy zamiar poinformować starostę, wydział ochrony środowiska i policję, ew. straż leśną i rybacką. Ręczę, że pomoże to w przyspieszeniu działań gminy, choć zapewne nie zostaniesz ulubieńcem wójta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 wczoraj 3 h na Szuminie - fale jak na Bałtyku, ryby się potopiły - wszystkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dzięki Bartek za info. Jak będę w przyszłym tygodniu na wschodzie to sprawdzę czy dalej tam to leży. Jeśli tak to postaram się postępować wedle Twoich wskazówek. Chociaż będzie ciężko bo bywam tam tylko w weekendy... chyba że można wysłać taką dokumentację zdjęciową wraz z lokalizacją dzikiego wysypiska pocztą..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Daniel, a w której gminie toto leży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 wczoraj 3 h na Szuminie - fale jak na Bałtyku, ryby się potopiły - wszystkie Gdzie są ryby najlepiej spytaj grunciarzy,którzy okupują wejście do starorzecza 24/24h albo spinningistów łowiących na kamieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Daniel, a w której gminie toto leży?Darek zdaję się że Sarnaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Panowie jak efekty w tą "brzydka" pogode, skubie coś ? Po ponad miesięcznej przerwie z rzeka jutro zamierzam nadrobić zaległości... Edytowane 12 Listopada 2015 przez beton007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ja wczoraj biczowałem rzekę praktycznie cały dzień.Efekt cztery rybki: Trzy szczupaczki( 47,52 i 60cm) oraz sandaczyk ok 40cm.Sporo brań praktycznie nie do zacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Andrzej śmiało atakuj !!! Burzańskie drapieżniki lubią taką pogodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Atakować będe na 100 %... nic mnie nie powstrzyma celem bedą bolki + UL na okonka... Pojade w okolice Grannego, ostatnio byłem tam na wakacjach, ale z marnymi efektami. Jesień powinna darzyć... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 W ostatnią niedzielę byłem nad Bugiem... jeden naprawdę szczupły 50 i poza tym nic. Bużysko bankowa miejscówa po "remoncie" porostu się skończyło i to chyba na dobre. Kolejna próba w sobotę inny odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Dzięki Bartek za info. Jak będę w przyszłym tygodniu na wschodzie to sprawdzę czy dalej tam to leży. Jeśli tak to postaram się postępować wedle Twoich wskazówek. Chociaż będzie ciężko bo bywam tam tylko w weekendy... chyba że można wysłać taką dokumentację zdjęciową wraz z lokalizacją dzikiego wysypiska pocztą..??? Oczywiście, że można, najlepiej za potwierdzeniem odbioru. Dzień, czy dwa nic nie zmienią w krajobrazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 I ja w weekend atakowałem opaskę w Drohiczynie cały dzień na zero, chyba trzeba będzie się wieczorem wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Nie wiem jak u was koledzy,ale u mnie dzisiaj rybki dopisały. Siedem brań, pięć rybek wyjętych. Dwa sandacze 65 i 51cm,dwa szczupaki 60-ki, i jeden okoń ok 30cm. Wszystko na dużą 15cm gumę.Poniżej fotka największej ryby. Ps. kolega połowił lepiej. Edytowane 13 Listopada 2015 przez kriskros1981 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Nie wiem jak u was koledzy,ale u mnie dzisiaj rybki dopisały. Siedem brań, pięć rybek wyjętych. Dwa sandacze 65 i 51cm,dwa szczupaki 60-ki, i jeden okoń ok 30cm. Wszystko na dużą 15cm gumę.Poniżej fotka największej ryby. Ps. kolega połowił lepiej. Gratuluje, piękny wynik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 WitamNo chyba najlepszy dzień w tym sezonie ,trzy szczupaki 2x40+ jeden 50+ ,trzy sandacze 60+, 70+, 80+.Dwa sandacze na wobler rapalaShad rap, reszta na kajtka 5". 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 WitamNo chyba najlepszy dzień w tym sezonie ,trzy szczupaki 2x40+ jeden 50+ ,trzy sandacze 60+, 70+, 80+.Dwa sandacze na wobler rapalaShad rap, reszta na kajtka 5". Darku, jeśli możesz napisz w jakich godzinach spotkałeś się z żerowaniem. Jak byłem ostatnio ruch na wodzie był przez 30-40min, później cisza. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Mam wrażenie że ryby żerowały cały dzień może w godzinach11-13 było ciszej a może to kwestia miejsca?-. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja znowu notowałem brania między 13 a 15 Dzięki za odpowiedź i gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Darek ale połów.Gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowia .W niedzielę to Ja cię zastąpię na tej miejscówce i mam nadzieję na spotkanie z tą 80+ która tam dalej pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nie wiem jak u was koledzy,ale u mnie dzisiaj rybki dopisały. Siedem brań, pięć rybek wyjętych. Dwa sandacze 65 i 51cm,dwa szczupaki 60-ki, i jeden okoń ok 30cm. Wszystko na dużą 15cm gumę.Poniżej fotka największej ryby. Ps. kolega połowił lepiej. Krzysiu więcej usmiechu dwa sandały szczupak okoń prawie jak na jakimś super zagranicznym łowisku.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 a podobno w bugu już nic nie pływa nie raz jeszcze nas ta rzeka zaskoczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi