szu23 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tomrusz, Anpart pierwszy śnieg za oknem - co wy na to ? woda utrzymuje się na Wyszkowskim pomiarze na 220 cm-etrze - atakujemy w weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tomrusz, Anpart pierwszy śnieg za oknem - co wy na to ? woda utrzymuje się na Wyszkowskim pomiarze na 220 cm-etrze - atakujemy w weekend ?Jestem za sobota czy niedziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 jakby się dało to mi pasuje sobota, wyjazd 6:30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Nie można tego załatwić na priv??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jakiś "wariat" ma w planach uganiać się za rybami w święta? Okolice Trojan-Gnojno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Plany to i się ma tylko na innym odcinku.Jeśli wszystko wypali będę atakował rejon Prehoryłe-Kryłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 priva nie ma czasu czytać - pracuje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Co to za różnica czy poczytasz tu czy na PRIV ? Szkoda zaśmiecać temat umawianiem się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nie macie telefonów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Panowie trafia ktoś jeszcze Bolki na Bugu. Pytam bo wybieram się w ten weekend na chyba ostatnie spotkanie z "tarponami". Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Trafiają ale to chyba ich ostatnie podrygi więc kiedy jak nie ten weekend :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 No to trzeba przyatakować skoro tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dzisiaj padło na Szumin... miały być okonie, a trafił się mini szczupaczek i leszcz na paprocha.A jak u innych dzisiejsze wyniki na spina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Po południu dwa szczupaki 50+ ,zewnętrzny łagodny zakręt,głębokość 2-2,5m, guma fox shad 14,5 cm 10 g,brania przy samym brzegu bardzo anemiczne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 dziś byłem nad granicznym odcinkiem rzeki Bug koło Terespola, od miejscowych wędkarzy dowiedziałem się że ,,bierze" sandacz, sum czasem trafi się leszcz, dwóch miejscowych mówiło że widzieli w tygodniu sandacza ponad 100cm złowionego za grzbiet w miejscowości Łęgi koło jakiegoś starorzecza Rogal, mówili że unikają tamtego miejsca bo to przyjeżdzają BURAKI z Terespola i szarpią ile wlezie do bagażnika. podobno było to zgłoszane do SG i Straży Rybackiej przy PZW Biała Podl. ale najwyraźniej mają to głeboko w d-pie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Tam SG PS i SR nic kurna nie robi, dziady z Terespola to fajkarze i mają wszystko w dupie. A to nie jest sprawa Policji. SG nawet nie reaguje. Jak bym miał kamerę to by sprawa była załatwiona a tak dupa. Remku ten sandacz został złowiony na gumę a nie za kapotę miał 104 cm, tylko tyle mogę powiedzieć o tym sandaczu. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez BOSMAN 76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 miejscowy wędkarz mówił że widział wyciętą blachę o grubości około 0.5cm i dwie przy niej sporej wielkości kotwice a nie gumę, więc wiesz o jakiejś innej rybie, a poza tym mówił że oni sobie tam tak trolują co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dziwicie sie na granicznym bugu to normalka szarpak sznury a przedewszystkim prąd ulubiona metoda połowa ukraińców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 SG gania fajkarzy a kłusownika jak złapie to przypadkiem w sumie to nie jest ich robota niech PSR sie wezmie sie do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 dziady z Terespola to fajkarze i mają wszystko w dupie. Bo z Białej to nikt nie szarpie Z tego co słyszałem to 50% samochodów od szarpaka stoi na rejestracjach LB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Czy to LB czy LBI to nie ma znaczenia, wszędzie są czarne owce. Znaczenie ma to że PSR i inne służby nic nie robią. A Bug graniczny ma potencjał. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez BOSMAN 76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 zgadzam sie ale tylko Bug graniczący z Białorusią bo tam lepiej pilnują a na Ukrainie wolna amerykanka ( kłusują Ukraińscy pogranicznicy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Czy to LB czy LBI to nie ma znaczenia, wszędzie są czarne owce. Znaczenie ma to że PSR i inne służby nic nie robią. A Bug graniczny ma potencjał.Tu się zgadzam. Najlepiej dla bialskopodlaskiego by było gdyby były dwa ,,oddziały" PSR. Jeden na zbiorniki i wody drobne, a drugi tylko na Bug. Wiem, wiem jak zwykle chodzi o pieniądze. Czym innym jest fakt że PSR ma w czterech literach zgłoszenia gdzie można na zatrzymać kłusowników na ,,gorącym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Tu się zgadzam. Najlepiej dla bialskopodlaskiego by było gdyby były dwa ,,oddziały" PSR. Jeden na zbiorniki i wody drobne, a drugi tylko na Bug. Wiem, wiem jak zwyk le chodzi o pieniądze. Czym innym jest fakt że PSR ma w czterech literach zgłoszenia gdzie można na zatrzymać kłusowników na ,,gorącym".myślę Majo że to by nic nie pomogło bo bialscy strażnicy z tego co mi wiadomo to potrafią tylko dziadkom pisać mandaty za wyciętą podpórkę z wierzby a jak ktoś kłusuje to obracają głowy w drugą stronę żeby się nie narazić, poza tym poznałem tych panów w tym roku nad bugiem w Janowie Podl. z ich kondycją fizyczna to mają problem dogonić swój cień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Niestety to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi