Skocz do zawartości

Rzeka Bug

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

sacha, on 11 Feb 2016 - 22:42, said:sacha, on 11 Feb 2016 - 22:42, said:

Mam wyjście :) . Wiosną planujemy ile osób chcemy zabić i przez całe lato przygotowujemy dołu. A później to już z górki :P

sam nie wiem gorąco będzie - po nocy kopać? 

Edytowane przez tibhar

Też łapią. Przy drapieżnikach się nie da, bo ich często najzwyczajniej nie ma (pomijając zimowiska, tarło itd), ale podczas zasiadek karpiowych sam  miewałem spektakularne połowy.
Wielka presja prowadzi też ukrywania wyników. Komu potrzebna cała masa natrętów.

Do tego czasem te wyniki należy podzielić przez dwa, jak nie przez 5. Ile to razy się nasłuchałem o 20 leszczach z jednej nocki, które na koniec opowiesci powypadały z dziurawej reklamówki, czy też karasiach "po kilo każdy", które na moje oko miały +- 30 cm :D

Edytowane przez korol
  • Like 1

Ja to zrozumiałem tak, że kolega nie nawołuje do egzekucji, a jedynie w sposób dobitny i obrazowy wyraził swe negatywne nastawienie do pewnych postaw. A się zrobiło jakieś "Milczenie Owiec" z tego. Czyli wracamy do wątku filmowego :)

Rzeczywiście, zabrakło jeszcze informacji technicznych jak to zrobić. Negatywne nastawienie do takich postaw można wyrazić w inne sposoby. Można nawet zdjąć internetową zbroję i zrobić coś w terenie. W miarę możliwości. Dziwię się, że taki post nie został zmieniony przez któregoś z moderatorów.

• 3 tygodnie później...

To miejsce to "jarmark" w sezonie. Nie lubię takich miejsc bo za dużo ciekawskich... Co nie znaczy, że tam nie zaglądam od czasu do czasu. Przy tym stanie wody i uciągu ciężko tam o rybę z brzegu ;) W sezonie nie przeczę można tam połowić i to całkiem fajnie ale jest sporo równie rybnych punktów na "moim" odcinku Bugu i co najważniejsze dużo bardziej kameralnych. Powiem Ci, że przy niższym stanie wody miejsce wygląda o niebo lepiej :)

Edytowane przez Qcyk