sacha Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 zdecydowanie łatwiej jest zakopać a później zabić.. Mam wyjście . Wiosną planujemy ile osób chcemy zabić i przez całe lato przygotowujemy dołu. A później to już z górki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Nie no nic tak dawno mnie nie rozbawiło jak wasze ostanie wpisy a sacha przeszedł samego siebie z tymi planami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja to zrozumiałem tak, że kolega nie nawołuje do egzekucji, a jedynie w sposób dobitny i obrazowy wyraził swe negatywne nastawienie do pewnych postaw. A się zrobiło jakieś "Milczenie Owiec" z tego. Czyli wracamy do wątku filmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) sacha, on 11 Feb 2016 - 22:42, said:sacha, on 11 Feb 2016 - 22:42, said:Mam wyjście . Wiosną planujemy ile osób chcemy zabić i przez całe lato przygotowujemy dołu. A później to już z górki sam nie wiem gorąco będzie - po nocy kopać? Edytowane 11 Lutego 2016 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 tibhar z tym wpisem do rejestru ,było dobre :good: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Pomijając barbarzyńskie podejście, 36 to super wynik. Ja maksymalnie złowiłem 9, a najlepszy wynik o którym do tej pory słyszałem to 19 (oczywiście zabrane :/, okolice Mielnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 sam nie wiem gorąco będzie - po nocy kopać? .... tylko nocą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Swoją drogą ciekawa sprawa: ci co by wypuścili nie łapią tyle, co ci którzy biorą każdą ilość i rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Też łapią. Przy drapieżnikach się nie da, bo ich często najzwyczajniej nie ma (pomijając zimowiska, tarło itd), ale podczas zasiadek karpiowych sam miewałem spektakularne połowy.Wielka presja prowadzi też ukrywania wyników. Komu potrzebna cała masa natrętów. Do tego czasem te wyniki należy podzielić przez dwa, jak nie przez 5. Ile to razy się nasłuchałem o 20 leszczach z jednej nocki, które na koniec opowiesci powypadały z dziurawej reklamówki, czy też karasiach "po kilo każdy", które na moje oko miały +- 30 cm Edytowane 12 Lutego 2016 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 robisum1 - zobaczę w tą niedziele jak się nic nie zmieni, może tym razem będzie okazja podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja to zrozumiałem tak, że kolega nie nawołuje do egzekucji, a jedynie w sposób dobitny i obrazowy wyraził swe negatywne nastawienie do pewnych postaw. A się zrobiło jakieś "Milczenie Owiec" z tego. Czyli wracamy do wątku filmowego Rzeczywiście, zabrakło jeszcze informacji technicznych jak to zrobić. Negatywne nastawienie do takich postaw można wyrazić w inne sposoby. Można nawet zdjąć internetową zbroję i zrobić coś w terenie. W miarę możliwości. Dziwię się, że taki post nie został zmieniony przez któregoś z moderatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 A jedz chłopaku tylko nie na lód ja na kilka dni mam zwolnienie z wędkowania, w tym sezonie przeproszę inne okoliczne wody .Majo, eetam zaraz moda wzywasz ,zobacz jak się temat fajnie rozhulał -szkoda tylko ze kabaretowo a nie wędkarsko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Woda wysoka, nawet bardzo wysoka i jeszcze idzie w górę. Cieżko o jakąkolwiek rybę. Nad wodą jest szaro buro i ponuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabss Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 To akurat dobrze, może nie będzie takiego stanu jak w tamtym roku. Mogłaby jeszcze wylać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Byłem w czwartek poustawiać woblery i stan wody bardzo mnie ucieszył Edytowane 28 Lutego 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Qcyk ale masz miejscówę ja pierdzielę, przy ustawianiu chyba coś podgryza w tym miejscu twoje wobki ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) To miejsce to "jarmark" w sezonie. Nie lubię takich miejsc bo za dużo ciekawskich... Co nie znaczy, że tam nie zaglądam od czasu do czasu. Przy tym stanie wody i uciągu ciężko tam o rybę z brzegu W sezonie nie przeczę można tam połowić i to całkiem fajnie ale jest sporo równie rybnych punktów na "moim" odcinku Bugu i co najważniejsze dużo bardziej kameralnych. Powiem Ci, że przy niższym stanie wody miejsce wygląda o niebo lepiej Edytowane 28 Lutego 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Tylko pozazdrościć, u mnie jest mało bankówek ale dzięki temu mniejsza presja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Nie no bankówkami bym ich nie nazwał...ale porównując łowienie na Bugu do łowienia na Warszawskim i podwarszawskim odcinku Wisły to jest duża różnica przynajmniej u mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Poczekajmy do wakacji to będzie c.d.n. lata 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Poczekajmy do wakacji to będzie c.d.n. lata 2015 Nie zanosi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 W tym roku przynajmniej Bug wylał poza koryto jest szansa na dobre tarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Może jeszcze przybędzie. Oby. I lepiej żeby jak najdłużej ta woda się utrzymała, bo co po tarle jeśli ikra zostanie w trawie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potamolog Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Na wodowskazie w Zabużu jest równo 75 cm więcej niż dokładnie rok temu. Także perspektywy są obiecujące. Poza tym ciągle coś pada więc podwyższony poziom wody może się utrzymywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi