misiek116p Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Raczej się nie utrzyma :-(. Do tego żeby wyższy stan wody się utrzymał potrzebny jest śnieg, który będzie się roztapiał i systematycznie zasilał rzeki a deszcz spadnie i popłynie tak jak ma to miejsce latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dokładnie i u mnie od rana pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 U mnie też pada... No nic zobaczymy jak to będzie ważne że już jest deko lepiej niż w zeszłym sezonie. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Nie narzekajcie, już prawie metr lepiej niż w ubiegłym roku. A jeszcze jest nadzieja na "białe Święta". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A jeszcze jest nadzieja na "białe Święta". Bodaj by sie Twoje słowa w gówno zamieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Bartek nie prowokuj :-D Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Dlaczego? Ostatnio czytałem jakąś długoterminową prognozę, wróżyła obecną pogodę do końca marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Te prognozy kłamią! :-D Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Kiedyś taki dowcip słyszałem:W gazetach są trzy rodzaje informacji: pewne, prawdopodobne i cała reszta.Pewne to nekrologi, a prawdopodobne to prognozy pogody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 poziom wody na Bugu dobrze rokuję, oby suszy nie było, byłem dzisiaj trochę porzucać ale nic nie złowiłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Andrzeju, czyżby Drażniewska burta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Andrzeju, czyżby Drażniewska burta? dokładnie tak, ujście Tocznej do Bugu, w dół rzeki widoczna burta. Moje rodzinne strony. Na Tocznej zaczynałem swoją przygodę z wędkarstwem. Na ujściu zaczynałem łowić swoje pierwsze szczupaki na spinning. Bartku, miałeś jakieś dobre wyniki w tych miejscach na Bugu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 I owszem Teraz sugerowałbym drugą stronę, miejsca z obu fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Ostatnio ładnie okonie żarły w tych okolicach Edytowane 6 Marca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 wczoraj próbowałem na różne przynęty, wirujące ogonki, cykady, wirówki, gumki, i nic, ale też mocno wiało, przy następnym wypadzie będę próbował na troka, może coś się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jedź na drugą stronę, weź małe wobki i szukaj kleni, teraz na nie czas i miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 a mieliście może jakieś wyniki z kleniojaziami na Mężeninie? jesienią przy małym poziomie wody sporo miejsc widziałem z leżącymi kamieniami, teraz przy tym stanie są zalane, to mogą być potencjalne miejscówki na te rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Początek z grunciarskimi miejscówkami (tam twarde, kamieniste dno) i cypel za slipem razem z wysoką burtą (mały lasek za zjazdem do jeziorka). Tam bym próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Za oknem juz calkiem przyjemnie, niedlugo czas zaczac dzieję sie cos na mazowieckim odcinku z kleniojaziem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 jutro jadę na Mężenin, zobaczymy czy coś uda się złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 i jak tam Andrzej wpadło coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 No właśnie.Hula coś na Mężeninie? Woda wysoka? Dokąd tak orientacyjnie sięga w Mężeninie? Święta w rejonach, to trzeba będzie samemu zajrzeć, ale garstka informacji by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Przyłączam się do pytania Co prawda święta na Lubelszczyźnie ale tydzień po może pozwiedzam Tydzień temu woda była obfita... Edytowane 22 Marca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Również ja się dołączam z pytaniem czy duża woda na Bugu, okolice Broku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi20k Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Okolice Broku i Malkini stan wody jest zadowalający:-) w porównaniu z sezonem letnim około 1,5m więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi