Hcv Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Kleń i jaź się już ruszył na Bugu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Na siedleckim odcinku nie za bardzo,okoń też nie chce współpracować.Woda idzie ostro w dół,około 40 cm od soboty. Za to niestety ruszyli się miejscowi neandertalczycy i powyciągali swoje dłubanki. Czyli coś się będzie działo w niedługim czasie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Okolice Broku i Malkini stan wody jest zadowalający:-) w porównaniu z sezonem letnim około 1,5m więcej.Duże dzięki za info, w sobotę się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Na Mężeninie nic nie złowiłem, byłem w kilku miejscach, dopiero poznaje tamte rejony,nie znam tam za bardzo dobrych miejsc, zawsze jeździłem na Drażniew. Woda spora, po skręcie w lewo koło sklepu na początku na miejscówce gdzie były kamienie jesienią na wierzchu, to nie było nawet widać tych kamieni. Na Drażniewie próbowałem, nastawiając się na okonie, złowiłem szczupaczka pod wymiar, wziął na malutkiego złotego twistera na 2 gramowej główce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Sezon na Bugu otwarty, okonie nie chciały współpracować ale uwiesił się na paproszka jeden wymiarowy szczupaczek. Edytowane 26 Marca 2016 przez anpart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Sezon otwarty, fajna woda taka jak lubie - jeszcze nie ma zbyt duzo ludzi rozpoznanie zrobione na kleniowego uwiesil sie malutki bolonek, ale to tylko dodatek. Poraz kolejny trzeba rozparcowac miejscówki jak co roku , uwielbiam to! Edytowane 28 Marca 2016 przez drolcak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Ja też byłem nad Bugiem na mały rekonesans. Woda wysoka, ale dzięki temu coś tam ponanosiło na moje stare miejscówki. Pod tym drzewkiem mam nadzieje, że zrobi się fajny dołek Martwi tylko mentalność miejscowych, oszczędzających na utylizacji śmieci. To co zobaczyłem w małym lasku przy samym korycie rzeki, to jakaś tragedia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Marcin a to to jeszcze tam leży?? http://jerkbait.pl/topic/4910-rzeka-bug/page-208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Nie. Pewnie się już rozłożyło, znaczy rozpłynęło po miejscówkach. Tragedia jednym słowem, co tam się wyrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 a jak tam sytuacja na Bugu z białorybem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) coś tam łapali z gruntu w pierwszy dzień świąt jak słoneczko świeciło ,kilka krąpi jakieś płotki w siatce pływały Edytowane 29 Marca 2016 przez Yamakato 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Bug sprzed kilku dni. Wiadomo gdzie Jest szansa na fajny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 o, znalazłem jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 No właśnie jak to na Bugu różnie być może... Ja przy zeszłorocznej niżówce miałem fajny sezon. Liczę, że ten będzie co najmniej taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 byłem dzisiaj 2 okonie i bolek na smużaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 No właśnie jak to na Bugu różnie być może... Ja przy zeszłorocznej niżówce miałem fajny sezon. Liczę, że ten będzie co najmniej taki sam Jak będzie dla mnie taki jak poprzedni to się chyba wypiszę. Zresztą nie tylko na Bugu miałem kichę, w ogóle był to dla mnie sezon raczej mało owocny. Ale spoko, jestem nastawiony pozytywnie. Tylko teraz z kolei nie ma jak podejść do wody. Nie dogodzisz Panie, no nie dogodzisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak po weekendzie ja Bugu? Polazilem nieco, maly bolen jako przylow. Poza tym cisza. Niepokajaco szybko chyba zaczela woda spadac, albo mi sie wydaje. Wolalbym zeby dluzej utrzymala wyzej mniej ludzi nad woda wowczas i ryby moga chwile odsapnac. Uwazajcie na kleszcze jest tego od cholery u mnie w okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszel Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam. Czy ktoś z Was orientuje się jak tam sytuacja na Bugu w okolicach Wywłoki i Szumina, a mianowicie na starorzeczach? Woda jeszcze wysoka czy poschodziła już z pól i wróciła do starych koryt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 mam plan na niedzielę na te miejscówki - oby za bardzo nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A ja się modlę ,żeby lało cały kwiecień 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potamolog Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wczoraj nad Bugiem najłatwiej było złowić ........... nietoperza . Poza tym cisza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nad Wisłą wczoraj miałem też miałem atak nietoperków po zmroku. Zrobiły sobie zabawę z wlatywania w moją plecionkę, na szczęście żaden się nie zahaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ładnie łykną. Tylko nie tą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panowie jak z kleniem/jaziem okolice Kózki, Mierzwice, Fronołów? Jestem przelotem i wybrałbym się dzisiaj i jutro na szybki zwiadzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Śmiało ruszaj. Słyszałem, że grunciarze już je łowią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi