Qcyk Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzięki Bartek za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Skarpa w Gnojnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Piękne miejsce, co roku w Harcówce robimy sobie mały zlocik,ognisko,browarek i te sprawy :-) no i widoki z tej skarpy ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 U nas mówią na to miejsce "Gnojna Góra" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panowie jak z kleniem/jaziem okolice Kózki, Mierzwice, Fronołów? Jestem przelotem i wybrałbym się dzisiaj i jutro na szybki zwiadzik Danielu jak zwiadzik :-D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeden okoń i jakieś 2 skubnięcia. Byłem niestety tylko godzinkę. Jutro jak pogoda dopisze to pojadę grubiej. Bolki jeszcze pochowane pokazują się sporadycznie. Ale drobnica już na odpowiednich miejscówkach :-) Jak są chętni to zapraszam.Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Wybacz Daniel, ale zdjęcie niesmaczne. Wybaczam Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Panie i Panowie. Temat wygląda następująco: dzieciaki dziś wciąż przed komórkami, komputerami, tabletami. Przez to żyją trochę w oderwaniu od świata. Zaplanowałem na majówkę wyjazd biwakowo- wędkarsko- survivalowy. Ziemniak z ogniska, ryby, podchody, strzały z procy, gotowanie na ogniu etc. Mieliśmy jechać ze znajomymi- kolega także ma takiego 9-latka od minecrafta. Towarzystwo się wysypało więc pomyślałem, że zarzucę kwestię tutaj. Może ktoś reflektuje na taki wypad z dzieciakiem? Myślałem o Bugu bo najłatwiej o biwakowanie na dziko, ale jeśli ktoś ma koncepcję jakiegoś jeziora, które nie jest ogrodzone działkami to też fajnie. Tak do 150-200 km od Warszawy. I proszę o podpowiedź: na szersze forum taki wątek to gdzie założyć? W cafe? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Jeśli Bug, to tutaj jest ok, jeśli po prostu szukasz towarzystwa na wyjazd "gdzieś", to proponuję tu: http://jerkbait.pl/topic/33072-na-ryby-tu-umawiamy-si%C4%99-na-wyprawy-w%C4%99dkarskie/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Bartek, na tę chwilę Bug i dlatego zacząłem tutaj. Ale nieortodoksyjnie. Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Pierwszy w tym roku wypad za jaziem zaowocował spotkaniem z gościem który chodził za szczupakiem bez żadnej krępacji.Pod ręką niósł typową 3 metrowa pała na suma do tego doczepiona gwiazda, a na końcu guma około 12 cm.... panie w tym roku to szczupak nie bierze, nie to co w tamtym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Jeśli byłeś nad siedleckim Bugiem, to proszę dzwoń na policję, do straży itp. Od 1 stycznia do 30 kwietnia obowiązuje zakaz stosowania przynęt sztucznych o długości większej niż 5 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) akurat byłem na dzikim wschodzie, a tam takich rodzynków spotyka się jak z częstotliwością zjadanego sernika z rodzynkami Plus tych rejonów jest taki że można tam zostawić samochód w otwartymi oknami i wrócić do niego po całodziennej wędrówce bez obawOd okolic Siedlec w dół to już strach, a czym w dół rzeki to zaczyna się coraz większy syf ffffffffffffff,Oczywiście są wyjątki od tego co mówie Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 akurat byłem na dzikim wschodzie, a tam takich rodzynków spotyka się jak z częstotliwością zjadanego sernika z rodzynkami Plus tych rejonów jest taki że można tam zostawić samochód w otwartymi oknami i wrócić do niego po całodziennej wędrówce bez obawOd okolic Siedlec w dół to już strach, a czym w dół rzeki to zaczyna się coraz większy syf ffffffffffffff,Oczywiście są wyjątki od tego co mówieloko, ode mnie Bug to cały na wschodzie. Wydaje mi się, że żaden odcinek, w sensie mentalności wędkarzy, nie jest bardziej dziki od innego. W zeszłym roku panowie w Mierzwicach, bez specjalnego skrywania faktu, wyjęli konkretnego suma 28 maja. I co? I nic. Na bank w tym roku będą siedzieć i jak wyjmą, to wezmą. A opowieść o czterdziestu iluś zabranych w październiku szczupakach słyszałem na początku roku w okolicach Popowa. Taka sama ta dzicz. W podobnym klimacie... Niemal każdego dnia widzę auto w którym ktoś wiezie dziecko na kolanach, bez fotelika, bez pasów. Poziom świadomości taki sam. Taki mamy klimat niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 W ubiegłym roku PSR zrobiła wjazd na majówkę do Mierzwic. W dwa dni zostało ukaranych mandatami blisko 50 wędkujących, głównie za małe sumki w siatkach, brały jak głupie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 W tym roku mogli by zrobić najazd na odcinek od Zajęcznik do mostu we Frankopolu.Z tego co wiem to jest tam pewien osobnik,który łowi duże sumy.Do lipca,bo później juz nie chcą brać tak jak w maju i w czerwcu.Niestety jak do tej pory mialem okazję spotkać go tylko raz i nie robił nic z czym mógłbym zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 loko, ode mnie Bug to cały na wschodzie. Wydaje mi się, że żaden odcinek, w sensie mentalności wędkarzy, nie jest bardziej dziki od innego. W zeszłym roku panowie w Mierzwicach, bez specjalnego skrywania faktu, wyjęli konkretnego suma 28 maja. I co? I nic. Na bank w tym roku będą siedzieć i jak wyjmą, to wezmą. A opowieść o czterdziestu iluś zabranych w październiku szczupakach słyszałem na początku roku w okolicach Popowa. Taka sama ta dzicz. W podobnym klimacie... Niemal każdego dnia widzę auto w którym ktoś wiezie dziecko na kolanach, bez fotelika, bez pasów. Poziom świadomości taki sam. Taki mamy klimat niestety... Pisząc dziki miałem na myśli piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Bo on tam dziko piękny jak nigdzie. A dzicz jak wszędzie niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 W dwa dni zostało ukaranych mandatami blisko 50 wędkujących, głównie za małe sumki w siatkach, brały jak głupie. Zobaczymy jak w tym roku będzie 30 kwietnia Oj posypią się głowyJa wolę miejscowego, co łowi w kwietniu szczupaka od jełopety co w marcu stoi z widłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zobaczymy jak w tym roku będzie 30 kwietnia Oj posypią się głowyJa wolę miejscowego, co łowi w kwietniu szczupaka od jełopety co w marcu stoi z widłami 30 w sobotę to wszyscy polecą za szczupakiem i będą się tłumaczyć że wolno bo dzień wolny przed rozpoczęciem sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 To mogą mieć przykrości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/scieki-z-ukrainy-zatruwaja-bug-kara-grozi-jednak-polsce,637666.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Nigdy nie odczułem "tego potwornego" zanieczyszczenia na uk Bugu nad który jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 wieści ? Szumin, Wywłoka, Brok, Kamieńczyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Nigdy nie odczułem "tego potwornego" zanieczyszczenia na uk Bugu nad który jeżdżę Ja na podlaskim przełomie też nie.Nie wiem, być może mają na myśli jakieś niewidoczne chemiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi