radek_u Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja na podlaskim przełomie też nie.Nie wiem, być może mają na myśli jakieś niewidoczne chemiczne? Im się porypało. Pokazywali Zalew Zemborzycki i pijane, myśleli o zalewie a mówili o Bugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 wieści ? Szumin, Wywłoka, Brok, Kamieńczyk ?Stoją na łańcuchach i czekają na spuszczenie 1 Maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Cześć wszystkim. Wie ktoś może jak sytuacja z okoniem na Lubelszczyźnie w okolicach Hrubieszowa? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Cześć wszystkim. Wie ktoś może jak sytuacja z okoniem na Lubelszczyźnie w okolicach Hrubieszowa? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info;))Dołączę się do pytania.Jak warunki na granicznym odcinku Gołębie-Kryłów?Majówka już za chwilę i czas zawitać w rodzinne strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właśnie ten sam odcinek mnie interesuje;)) tez nie dawno na urlop przyjechałem i trzeba będzie odwiedzić nasz Bug;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Właśnie ten sam odcinek mnie interesuje;)) tez nie dawno na urlop przyjechałem i trzeba będzie odwiedzić nasz Bug;))Widocznie nikt nie łowi na wymienionym odcinku.Może okazać się małym eldorado.Jutro od rana będę uskuteczniał Kryłów i okolice.Może bogowie będą łaskawi i pozwolą coś zaprezentować na fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 ,,Kleniarze" powiadają że z zębatymi rybami jest cieniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ja jutro atakuje te bezzębne drapieżniki Pogoda ma być w kratkę ale będziemy walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Wczoraj ja próbowałem złowić klenia w okolicach Grannego. Zaliczone jedynie 2 brania. Grunciarz wyciągnął 2 nieduże, które wróciły spowrotem do wody. Usłyszałem też od niego opowieść o brzanie 87 cm 2 lata temu. Daniel zdaj koniecznie relacje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ok właśnie ruszam. Miejsce nowe, czasu niewiele. Zobaczymy jak wyjdzie. Połamania! Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Zazdroszcze ja niestety ale w pracy siedze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Zazdroszcze ja niestety ale w pracy siedze :/A ja widząc z działki Bug ........... przekopałem grządkę pod pomidory i opryskałem na chwasty . I jestem tak zmęczony że odpocznę z godzinkę wsiądę w auto i wrócę do W-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 5 godzin chodzenia za szczupłym na Drażniewie i żadnego brania nie miałem. Boleni też nie widać. Spotkałem kilka spinningistów i też lipa. Byłem też godzinę na starorzeczu i też lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 U mnie też słabizna. Jedno wyjście do powierzchniowca + jedno nie zapięte rąbnięcie... Bolków nie widać... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Szybki meldunek ode mnie. Jeden bolen tak z 50 cm i tyle dobrego. Ogolnie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 No to ja miałem eldorado, trzy sztuki z czego jeden wymiarowy i jeden ciut poniżej, ostatni poniżej 45 cm. Wszystko z jednego starorzecza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Nie tylko na Bugu lipa te z Pilicy też nie chcą współpracować choć jednego złowiłem,ale żadnego pogonienia na przykosach nie widziałem nieśmiałe jakieś takie są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Poranek był łaskawy, później już tylko gorzej.Na wodzie kompletna cisza.Przepraszam za kamuflarz otoczenia ale miejsce dość charakterystyczne pzdr Edytowane 1 Maja 2016 przez maicke82 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voxpopuli Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Panowie wybieram się jutro na szczupaczka w okolice Świerż/Hniszowa, wiecie może jak z poziomem wody? Nie wiem czy opłaca się ruszać auto bo w alternatywie mam jezioro rzut beretem od domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Wczoraj kilka godzin na mazowieckim odcinku w poszukiwaniu bolenia i nic.Woda jak martwa,zero ataków.Może woda jeszcze trochę za zimna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ja w bylem w okolicach Drochiczyna i także nic boleń nie współpracował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamm Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Byłem pierwszego w Hniszowie na dwudziestu chłopa jedno branie woda martwa i wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dzis dogrywka od samego rana poplywalem po mazowieckim. Lipa, do trzech razy sztuka - jutro sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Byłem dzisiaj i fakt woda cisza ale ... bolenie są i biorą. W sumie 4h ale łowienia z 2h bo większość nagrywałem filmik (pokażę). W tym czasie złowione 2 bolenie. Daleko od PB ale ładnie namierzona i konsekwentnie wyciągnięte. Jak będzie je widać będzie łatwiej ale to nie znaczy, że teraz ich nie ma i nie biorą trzeba je po prostu wypracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi