Tabor Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 kieliszek 1980 ma rację . Uważajmy kogo wozimy na ryby . Ostatnio znajomy przywiózł na starorzecza kolegę połowili a on do wora , mało sie nie bili. Ja zawsze mówię chcesz zjeść rybkę to ją sam namierz i upoluj . mam teraz spokój . W niedzielę jadę na starorzecze Bugu , szczupaki ostatnio dopisują tylko że drobnica Zapoluje na jednookiego potwora który mi miesiąc temu zwiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) W takim razie w krótkim czasie ubyły mazowieckim wodom dwie piękne ryby EDit... Po kilku telefonach faktycznie na znanej cwelowni Morzyczyn Włościański padła mamuśka 115cm. Złowiona na żywca przez panią Tereskę z Ostrowi Maz.Maicke, chyba z tej samej miejscowosci jesteśmy, ale nad wodą się raczej nie spotkaliśmy. Kobiet wedkujacych u nas mało. Przebywamy i łowimy w innym towarzystwie widocznie, bo ja o tych rybach nie słyszałem. Słyszałem za to o podobnej rybie ale wyjętej na szumowie.To kompletnie prywatna woda. Na 7 zjazd od Broku już ze spinem nie jeżdżę lata, bo tam dupa na dupie i wszystko z dużymi spławikami.[emoji17] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Października 2016 przez RedJin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Cześć.Patrząc po kodzie wynika,że tak.Co do towarzystwa to na pewno łowimy w innym,bo ja łowię często sam,ewentualnie mam jednego sprawdzonego kumpla,który nie jest łasy na białko rybie.Raczej unikam tłoku,więc pewnie się nie spotkaliśmy.Kilka jesiennych rybek ode mnie: Sprzętowo jak zwykle Xls+biom+cuda wianki .pzdr 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) I ze specjalnym pozdrowieniami dla rzeszy bereciarzy monitorujących bużanski wątek. Mam nadzieję ,że coś widać.Białko lubi pływać,szczególnie to w paski Edytowane 24 Października 2016 przez maicke82 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Na pierwszym widac, na drugim tylko słychać :-) Piękne ryby. Dobrze że nie wszyscy z Ostrowi tłuką wszystko co popadnie, nie jestem sam. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ostrów ,Małkinia to mekki bereciarzy więc lekko nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ostrów ,Małkinia to mekki bereciarzy więc lekko nie jest.To jak u Ciebie mekka to u mnie na podlasiu musi być j.b.na wylęgarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Panowie zapraszam w okolicę Wyszkowa Policytujemy się kto ma gorzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 No no no-nad Świder se zapraszaj oberku jeden!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Nie ma chyba wody gdzie nie ma bereciarzy. A już najlepsze nad woda są teksty typu "Panie przez te Sieci to ryb nie ma bo zabierają" a sam wali w beret wszystko jak leci. Te barany to nad każdą woda się znajdą nie ma co się licytować gdzie gorzej bo wszędzie to samo niestety Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 A już najlepsze nad woda są teksty typu "Panie przez te Sieci to ryb nie ma bo zabierają" a sam wali w beret wszystko jak leci. Te barany to nad każdą woda się znajdą nie ma co się licytować gdzie gorzej bo wszędzie to samo niestetyW rejonie Mielnika na sieci się nie narzeka bo ani rybaków ani kłusowników a z tych co wypuszczają spotkałem jedną sztukę. I wcale się nie dziwię bo nie spotkałem wędkarza który zaglądał na JB. Zresztą nawet jakby zaglądał to nie ma obowiązku stać się zwolennikiem C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) A mi zdarzyło się spotkać kilku zwolenników C&R. I bardzo powoli robi się ich coraz więcej.Mówię o odcinku od Mężenina do Gnojna . Kolega, który ma sklep wędkarski zorganizował ostatnio nad Bugiem zawody spinningowe na żywej rybie . Było 32 wędkarzy w różnym wieku i jest to kolejny kroczek w przekonywaniu do sportowego łowienia ryb. Edytowane 26 Października 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 W rejonie Mielnika na sieci się nie narzeka bo ani rybaków ani kłusowników a z tych co wypuszczają spotkałem jedną sztukę. I wcale się nie dziwię bo nie spotkałem wędkarza który zaglądał na JB. Zresztą nawet jakby zaglądał to nie ma obowiązku stać się zwolennikiem C&R.A Borsuki, Serpelice, Klepaczew, Zabuże, Mierzwice to jest rejon Mielnika czy nie? Pytam, bo nie wiem normalnie... Ja ostatnio nabyłem nieruchomość letniskową w okolicy i przy okazji wszedłem w posiadanie żaka i szperacza, które to mieszkały sobie w komórce.Ale kto by tam kłusował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Tak to "rejon" Mielnika. Polożone w góre rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Mały offtop, Tak sobie ostatnio pomyślałem - wysłać wszystkich bereciarzy do Australii, ulubionego karpia pod dostatkiem, na rybach od rana do nocy, nie ma głupich wymiarów i limitów ,ba nawet by im płacili za odławianie karpia, klimat wakacyjny ,żarcia kupować nie trzeba bo karp dzień w dzień no może czasem jakiś chlebek a w sumie po co jak rybka za darmo a nadwyżkę mięsa w kontenery i jeden rodzinie drugi sąsiadom trzeci dla kota i tak co miesiąc. Żyć nie umierać - mekka bereciarzy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Mały offtop, Tak sobie ostatnio pomyślałem - wysłać wszystkich bereciarzy do Australii, ulubionego karpia pod dostatkiem, na rybach od rana do nocy, nie ma głupich wymiarów i limitów ,ba nawet by im płacili za odławianie karpia, klimat wakacyjny ,żarcia kupować nie trzeba bo karp dzień w dzień no może czasem jakiś chlebek a w sumie po co jak rybka za darmo a nadwyżkę mięsa w kontenery i jeden rodzinie drugi sąsiadom trzeci dla kota i tak co miesiąc.Żyć nie umierać - mekka bereciarzy..Ale za gorąco . Zresztą karpia z zasady nie próbuję łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Darek, działkujecie jeszcze z żoną? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Zjechaliśmy w niedzielę. Ale od kiedy ..........mam wędzarnię mam mniej czasu na ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Black Savage 18g , Stradic 4000 0.15mm , Dragon Lunatic 10cm + Kogut Spinmad + Cykada King 12g. Tak wyglądała moja Środa nad Bugiem. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ooo grubooo. ..zwłaszcza brzanka. ..wielkie graty szacun kolego ...i dziękuję w imieniu nas wszystkich ze mamy szansę jeszcze ja kiedyś dorwać????pięknie rewelacja ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Andrzej gratulacje, brzana wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Brawo Andrzeju, fajna środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 woooow Brawo piekne rybska a brzanisko wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 No no no-nad Świder se zapraszaj oberku jeden!!! Kolega oczywiście wie że Świder to w większości rezerwat nie należący do Polskiego Związku Rybackiego ? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Black Savage 18g , Stradic 4000 0.15mm , Dragon Lunatic 10cm + Kogut Spinmad + Cykada King 12g. Tak wyglądała moja Środa nad Bugiem. A filmik z wypuszczania sandacza ;-) ? Gratki za brzanisko :-) Edytowane 31 Października 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi