sacha Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Po poludniu plynela kra w rejonie Mielnika, Drohiczyna badz Nura ? Bo nie wiem czy jutro ruszac z rana...Jadę we wtorek po świętach i siedzę tydzień, mam nadzieję że kry nie będzie. A jak będzie to świder i dziury w starorzeczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Piotrek jak okaze sie, ze płynie to robie Ci jutro wjazd na chate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 A okolice Woli Uhruskiej ktoś może był? Jak warunki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 A okolice Woli Uhruskiej ktoś może był? Jak warunki?Choć to moje rodzinne strony to nie wiem jak woda tam teraz. Bug tam jest dziwny, można trochę w dół rzeki pojechać pod Stulno. Jak Ci się nie spieszy to w piątek mogę napisać więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Może być i w piątek. Mało znam Bug dla mnie w Woli rzeka jest piękna ,gruba i dość rybna ,ale nie byłem 2 sezony.Dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Może być i w piątek. Mało znam Bug dla mnie w Woli rzeka jest piękna ,gruba i dość rybna ,ale nie byłem 2 sezony.Dzięki pozdrawiamNo to możesz się rozczarować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 No to możesz się rozczarować Tam jest tak pięknie że dzień nad wodą nie jest dniem straconym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Panowie, a jak starorzecza? Da się wejść? A może już ktoś wiercił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 U mnie nie ma szans wejsc na starorzecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Wierciłem w sobotę, lód miał około 4 cm, zrezgnowaliśmy i zrobiliśmy ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 A u nas już chodzą,- na razie wróbelki kaczki jeszcze się boją. /Litości nie róbcie apetytu./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Tam jest tak pięknie że dzień nad wodą nie jest dniem straconym. Same widoki- jak to na granicznym. Rybostan mocno się zmienił w ciągu ostatnich dwóch-trzech sezonów. Nie wybiegam dalej w przeszłość bo to nie ma sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Tam jest tak pięknie że dzień nad wodą nie jest dniem straconym. @Sacha, łowisz tam, tzn. w Woli Uhruskiej lub okolicach? Same widoki- jak to na granicznym. Rybostan mocno się zmienił w ciągu ostatnich dwóch-trzech sezonów. Nie wybiegam dalej w przeszłość bo to nie ma sensu. Rybostan się zmienił, to prawda. Widzę różnicę trochę bardziej, bo miałem dłuższą przerwę w wędkowaniu... więc widać bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Witam.Jakieś nocne paski ode mnie:Kolega też nie próżnował i chwilę później poprawił takim:Choć do większości to nie dotrze,to zarówno jedna jak i druga ryba nie spuszczone kiblem. pzdr Edytowane 20 Grudnia 2016 przez maicke82 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 @Sacha, łowisz tam, tzn. w Woli Uhruskiej lub okolicach?W przeszłości tak, obecnie od Niemirowa do Osłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) "Choć do większości to nie dotrze,to zarówno jedna jak i druga ryba nie spuszczone kiblem. pzdr" Nie wierzę Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Jacek_bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 2 lata temu złowiłem na Wiśle takiego 75 cm. Jak wstawiłem na innym portalu zdjęcie jak go wypuszczam, to zostałem oskarżony wręcz o oszustwo, bo kto by takiego pięknego sandacza wypuścił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Prowokacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Nie wierzę Uwierz Jacku.Wszak Wigilia się zbliża i wypada wierzyć.Jedyną rybą na stole będzie Bogu ducha winny karp. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez maicke82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 O jakich godzinach brania ? W dzień coś się działo, czy nie próbowałeś ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Brania trochę po 17-tej.Za widoku nie było pyknięcia ale nad wodą tego dnia dopiero około 15-tej,więc trudno o jakieś wnioski. A tak szczerze to szkoda ,że nie skuło lodem.Ja bym spokojnie się obył bez grudniowych ryb, a tak to do końca roku jeszcze kilka grubszych sztuk utłuką mistrzowie z sianem w głowie. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez maicke82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 2 lata temu złowiłem na Wiśle takiego 75 cm. Jak wstawiłem na innym portalu zdjęcie jak go wypuszczam, to zostałem oskarżony wręcz o oszustwo, bo kto by takiego pięknego sandacza wypuścił? Podaj link do tego forum - tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Wesołych Świąt Koledzy.Tym nielicznym wypuszczającym życzę jak najwięcej przyjemnych chwil nad wodą i sukcesów w przyszłym sezonie.A tym upychającym lodówki ,zwłaszcza panom w "landcruiserach", których stać na zmianę gustów kulinarnych ,życzę przede wszystkim więcej rozumu w 2017. Ale wszystkim bez wyjątku jeszcze raz życzę Spokojnych i Radosnych Świąt oraz szczęśliwych powrotów znad wody. A rybkom życzę ,żeby jak najczęściej trafiły na tych właściwych: Pozdrawiam Maciek. Edytowane 24 Grudnia 2016 przez maicke82 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wzajemnie Maciek! Super foty. Przy okazji w czym robisz ten efekt mgły? :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Fotoshop.Są na YT tutoriale.pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi