Norbert 78 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Jak pływałeś na pontonie to Cię widziałem.Tak, pływałem. Pewnie wyprzedzałeś mnie w Gnojnie srebrną Astrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Hehehe. Nie. Stałem na wlocie starorzecza Bubel Stary jak przepływałeś☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Hehehe. Nie. Stałem na wlocie starorzecza Bubel Stary jak przepływałeś☺Dzisiaj były tam zawody. Wiesz może czy coś złowiono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Niby były od 6tej do 12tej. Jak przyjechałem o 12tej to już nikogo nie było. Jakiś miejscowy potem powiedział że wymęczyli jednego szczupłego i dwa okonie. Może to być prawda bo nikogo z wędką nie widziałem poza mną i zwijającym się gościem. Rozpoczęcie sezonu i topowe łowisko w tym rejonie. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Norbert 78 zapodaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Rybki nie spełniają minimum, największej brakowało osiem centymetrów Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez Norbert 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Dzisiaj od 5 rano Bug Kózki-Drochiczyn-Nur woda wysoka wiart jal cholera. Na Kózkach jeden bolek 51cm, na Drochiczynie kilka okonków a na Nurze 3 małe szczupaczki nad wodą dość mało ludu,większość z feederami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Szalu nie ma wymiarowy jeszcze nie wpadl, z okonikow na spin max 24 cm mam ale mniej ludzi nad woda Bo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ktoś coś wie? Był? Łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz0188 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Bida z nyndzą, ale próbować warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Od piątku lepiej jak jest cieplej, widac ataki ryb, na starorzeczu w niemirowie cos się ostro trze. Ze spinem to chyba tylko ja latam wszyscy grunt, straszny syf zostawili majowkowicze nad woda. Za bolkiem nie chodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Od piątku lepiej jak jest cieplej, widac ataki ryb, na starorzeczu w niemirowie cos się ostro trze. Ze spinem to chyba tylko ja latam wszyscy grunt, straszny syf zostawili majowkowicze nad woda. Za bolkiem nie chodziłem.No to J. zablokuje wjazd bo go wq.....a jak mu na łące śmiecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Na Lipieńcu i Kotle szczupaki nie współpracowały. Kilka godzin spinningu 3 niewymiarowe szczupaczki na obrotówki .Raczej u innych wędkarzy to samo .Leszcze szaleją , woda wysoka , będzie potomstwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 3 Godzinki nad Wodą w sobotę dały Fajnego Bolka , pogoda na plus oby więcej ciepła to rybki bedą aktywniejsze. Sprzętowo RX8 , Zauber 0.12mm lina i bezsterowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Czy ktoś jeździ na bloki koło miejscowości Mołożew-Wieś lub Wólkę Nadbużną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 No i po majówce chyba najzimniejsza i deszczowa od 7 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz0188 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Byłem dzisiaj koło Drohiczyna, woda silnie wzburzona, brak oznak żerowania ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) a to nie wiem gdzie wrzucić rzucałem w majówkę rzucałem i musiałem dać pierwszeństwo bobrowi - jak nie na temat to proszę przenieść Edytowane 10 Maja 2017 przez turkucpodjadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Wysoka woda na starorzeczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Jak woda w okolicach szumina? Da się pochodzić? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Dzisiaj w okolicach Wywłoki nawet spoko, kilka bolków 50-60 i zębaty 54.super ppgoda i spalony kark i ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Napisz jeszcze jak woda, czy byłeś w miejscu polaczenia bugu z starorzeczem? Czy da sie tam dostać teraz? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Napisz jeszcze jak woda, czy byłeś w miejscu polaczenia bugu z starorzeczem? Czy da sie tam dostać teraz? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaA trafiłes w 10 można wejść bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Poproszę jakies zdjęcia Tata Filipa , na wodzie od Soboty do Niedzieli wieczór , woda Martwa , bran Niewiele, Ataki mogę policzyć na palcach u jednej ręki . Miejscami widać jakieś niewielkie zgrupowania drobnicy ale Ryby przy niej jak na lekarstwo . Pare dni Ciepła i wszystko ruszy , robactwa coraz więcej , woda dość wysoka ale brudna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Może i drapieżnik za mocno nie żerował kilka kruciaków brat odhaczył ale za to takiego tarła leszcza na starorzeczach od lat nie widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi