Skocz do zawartości

Rzeka Bug

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie w okolicach Małkini znajdę najbardziej dogodne miejsce do zwodowania pontonu? ideał to niski, łagodnie wchodzący do wody brzeg porośnięty trawą, z możliwością odjechania samochodem 5 metrów od leniwie płynącej wody  :) Wodowałem się już kiedyś w Podgórzu i na opasce w Gąsiorowie, oba miejsca nadawały się od biedy, ale teraz chciałbym zacząć w dół rzeki od Małkini. Pod mostem drogowym da się? Może gdzieś w Glinie? Interesuje mnie bardziej prawy brzeg.

Pomalutku wszystko idzie w dobrą stronę. Szkoda tylko że woda tak szybko opada... Poniżej kilka Rybek z ostatnich wyjazdów , wielkościowo bardzo przywoicie. Najmniejszy 68 pózniej 69 , a reszta 70+.

Sprzętowo Batson Rx8 , Stradic 4000 , Drewniany Przyjaciel.

Sorki za Chamskie przeróbki zdjęć ale wszędzie czają się Hieny głodne Bolkowego Mięska...

Pozdrawiam :)

post-49588-0-27597200-1495489909_thumb.jpg

post-49588-0-74345400-1495490079_thumb.jpg

post-49588-0-00033800-1495490106_thumb.jpg

post-49588-0-99075300-1495490121_thumb.jpg

post-49588-0-41221900-1495490140_thumb.jpg

post-49588-0-23491000-1495490508_thumb.jpg

Edytowane przez mafijas
  • Like 11

Pod wieczór dojechałem na moje "śmieci". Nie byłbym sobą gdybym chociaż na chwilę nie wyskoczył w krzaczory za płotem. Chwila trwała wybitnie krótko. Pomimo użycia odpowiedniego specyfiku nie dałem rady. Komary jak chu... Jak żyć panie premierze, jak żyć?

Pod wieczór dojechałem na moje "śmieci". Nie byłbym sobą gdybym chociaż na chwilę nie wyskoczył w krzaczory za płotem. Chwila trwała wybitnie krótko. Pomimo użycia odpowiedniego specyfiku nie dałem rady. Komary jak chu... Jak żyć panie premierze, jak żyć?

Teraz krócej o dwa lata panie .

• Like 2

Darku, jesteś u siebie? Bo przypuszczam, że jak zadajesz takie pytanie to nie :) chyba, że po Waszej stronie pomaga ;) Komary - desperaty jakieś kamikadze...

Nie, pakuję się na Norwegię B) w czwartek wyjazd i na sobotni wieczór dotrzemy. 2 tygodnie łowienia ryb morskich i próba zmiany wyniku w pojedynkach z halibutem.

Na razie jest ........0:4 ale jak doprowadzę do 1:4 to już prawie remis :P .

Nie, pakuję się na Norwegię B) w czwartek wyjazd i na sobotni wieczór dotrzemy. 2 tygodnie łowienia ryb morskich i próba zmiany wyniku w pojedynkach z halibutem.

Na razie jest ........0:4 ale jak doprowadzę do 1:4 to już prawie remis [emoji14] .

No Darek to trzeba było na siłkę ze 3 miechy pochodzić ;-) bo znowu będziecie się przy holu wymieniać :-) Połamania i wygranej walki z Halibutem :-) p.s. Nie zapomnij tych ośmiornic z działki :-)

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1