beton Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Jak tam Panowie efekty na bugu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Sugerując się ilością zdjęć biorą jak opętane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Też jestem ciekaw czy biorą tak że nie ma czasu wrzucać zdjęć czy jest lipa :-P za tydzień zamierzam nareszcie zjechać na pierwszy desant burzański w tym sezonie... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Jak cisza w wątku to na pewno biorą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ostatnie trzy wyjazdy z tego tygodnia za bolkiem , każde w inne miejsce, zakończone złowieniem dwóch szczupaczków . Nie widać wieczorem bolków wcale cisza i spokój jakby woda była martwa . Wszystko było by do pogodzenia gdyby nie te zasrane meszki w nosie , gardle , oczach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Meszki faktycznie sa uporczliwe, nie mniej warto sie przyłożyć do lowienia bo naprawdę warto. Ta woda kryje w sobie nie jedna perełkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Wszystko było by do pogodzenia gdyby nie te zasrane meszki w nosie , gardle , oczach . Są takie miejsca na świecie że meszki nad Bugiem to jest drobna niedogodność . Jeśli nie masz wstrętu do zapachu wanilii i nie przeszkadza to że się trochę będziesz lepił posmaruj się zapachem waniliowym do ciasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Mój świętej pamięci dziadek dobre 20 lat temu nacierał się octem przed wyjazdem do lasu. Zapach niezbyt przyjemny ale na komary i meszki działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Fakt wanilia pomaga ;-) do tego mugga 50tka i mozna przetrwac... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Tak też robię ale nie cierpię jak któraś się wciągnie z powietrzem do noska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ja jutro jade sprawdzić w okolice Kamieńczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Tata Filipa miales cos ciekawego w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Same średniaki niestety.. No i ładnego lesia na jiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ruszam zaraz na kilkudniowy biwak, zobaczymy co Bug da 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ja mam Bug za płotem, ale żona wyjechała na tydzień i mam też na głowie dwa pokemony... Syn na rybach nudzi się po trzech minutach (stracone pokolenie), a młodsza córka nawet lubi ze mną chodzić na ryby, ale porosły tu u mnie takie pokrzywy i inne chaszcze, że w połączeniu z komarami i wspomnianymi meszkami - trochę mi Jej szkoda. Także czekamy na mamę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ja mam Bug za płotem, ale żona wyjechała na tydzień i mam też na głowie dwa pokemony... Syn na rybach nudzi się po trzech minutach (stracone pokolenie), a młodsza córka nawet lubi ze mną chodzić na ryby, ale porosły tu u mnie takie pokrzywy i inne chaszcze, że w połączeniu z komarami i wspomnianymi meszkami - trochę mi Jej szkoda. Także czekamy na mamę nawet 500+ nie wynagradza trudów wychowania pokemonów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Bylem dzisiaj ze 30 minut woda spada ludzie z gruntem siedzą, jutro kupie robaki i tez posiedzę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Miał być sandacz a dzisiaj leszcza 44cm na koguta za grzbiet wytargalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) To dobry znak... ;-) w poblizu czaja sie pewnie grube sandaly i szczuple ;-) Edytowane 13 Czerwca 2017 przez beton007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ta pierwsza myśl. Ale pod tym leszczem jeszcze jest sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Wyczuwam ironie a nawalony jestem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Dzisiaj w sumie 7 godzin spinningowania od 3.30 do 8.30 i od 9.30 do 11.30 i ledwo wymiarowy szczupaczek na woblera prowadzonego w ekspresowym tempie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Przez dwa dni biwaku, bardziej zajęty byłem samym biwakiem niż łowieniem. Za łowienie miałem wziąć się od wczoraj. Skończyło się na jednym mocnym strzale, potem trzeba było uciekać przed burzą. Po burzy, złowiłem krótkiego szczupaka. Przejrzałem prognozę pogody i zwinąłem się do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Wyczuwam ironie a nawalony jestem ????Nie nie żadna ironia????To z tego filmiku. https://youtu.be/6HgRlo3jsmo Akcja od 2:10. Bez urazy kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi