Skocz do zawartości

Rzeka Bug

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnie trzy wyjazdy z tego tygodnia za bolkiem , każde w inne miejsce,  zakończone złowieniem dwóch szczupaczków . Nie widać wieczorem bolków wcale cisza i spokój jakby woda była martwa . Wszystko było by do pogodzenia gdyby nie te zasrane meszki w nosie , gardle , oczach .  :(

Wszystko było by do pogodzenia gdyby nie te zasrane meszki w nosie , gardle , oczach .  :(

Są takie miejsca na świecie że meszki nad Bugiem to jest drobna niedogodność :P . Jeśli nie masz wstrętu do zapachu wanilii i nie przeszkadza to że się trochę będziesz lepił posmaruj się zapachem waniliowym do ciasta.

Ja mam Bug za płotem, ale żona wyjechała na tydzień i mam też na głowie dwa pokemony... Syn na rybach nudzi się po trzech minutach (stracone pokolenie), a młodsza córka nawet lubi ze mną chodzić na ryby, ale porosły tu u mnie takie pokrzywy i inne chaszcze, że w połączeniu z komarami i wspomnianymi meszkami - trochę mi Jej szkoda. Także czekamy na mamę :)

• Like 2

Ja mam Bug za płotem, ale żona wyjechała na tydzień i mam też na głowie dwa pokemony... Syn na rybach nudzi się po trzech minutach (stracone pokolenie), a młodsza córka nawet lubi ze mną chodzić na ryby, ale porosły tu u mnie takie pokrzywy i inne chaszcze, że w połączeniu z komarami i wspomnianymi meszkami - trochę mi Jej szkoda. Także czekamy na mamę :)

nawet 500+ nie wynagradza trudów wychowania pokemonów :D 

• Like 2

Przez dwa dni biwaku, bardziej zajęty byłem samym biwakiem niż łowieniem. Za łowienie miałem wziąć się od wczoraj. Skończyło się na jednym mocnym strzale, potem trzeba było uciekać przed burzą. Po burzy, złowiłem krótkiego szczupaka. Przejrzałem prognozę pogody i zwinąłem się do domu ;)