Fossegrim Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Miejsce na namiot ? Okolica mostu kolejowego we Fronołowie , tam była 2 czy 3 lata temu ładna przykosa i wiem że jakieś szczupaki łowiono, ponoć ktoś z Siemiatycz polował tam na sandacze. Wajków w lesie ale nie jest łatwo trafić, łąki między Wajkowem a Niemirowem ale częściowo prywatne i nie bardzo chcą wędkarzy . Zresztą jak się popatrzy na syf jaki zostawiają to ja się nie dziwię chociaż i tak jest lepiej niż kilka lat temu. Most we Fronołowie jest w remoncie, naparzają, piaskują czy malują coś pod ciśnieniem od rana do nocy. Nie polecam kempingu w okolicy w odległości kilku kilometrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesleyand Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Cóż zostaje Drohiczyn, Zajęczniki lub okolice Granne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Polecam Gnojno, Mierzwice lub Zajęczniki. Dziewicze miejsca, gdzie bez problemu znajdziesz miejsce na obóz.. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Andrzej z tym Gnojnem i Mierzwicami to żart? ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Proponuje Gleboczek lub Lesniki Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Andrzej z tym Gnojnem i Mierzwicami to żart? ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaDanielu a malo tego Zajęczniki dołączyły do elity odkąd drzewka zostały wycięte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metodabomb Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jesli chodzi o biwak nad bugiem, najfajniejszym miejscem od zawsze byl Molozew. (konkretnie chodzi o zakole po prawej stronie od wjazdu na pastwiska, rok temu byly dodatkowo ogrodzone siatka, ale da sie to ominac jesli bedziesz jechal wzdluz rzeki). Oprocz tego ze bardzo malownicze miejsca, dodatkowo otoczone lasem i bardzo fajny i urozmaicony odcinek rzeki. (rok temu udalo mi sie wyciagnac sumka 1.68cm)W tym roku ostatnio gdy tam bylem widac bylo tylko miejscowym lapiacych leszcze na szarpaka.Jutro wybieram sie ponownie, zdam relacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Polecam Gnojno, Mierzwice lub Zajęczniki. Dziewicze miejsca, gdzie bez problemu znajdziesz miejsce na obóz.. ;-)Dorzuć jeszcze dziewicze Serpelice i będzie komplet . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Kiedyś biwakowalem na Molozewiu. Rybki, ogniska. Ostatni raz zrobiłem tam swoj kawalerski. Ale zawsze od strony lasu. Te powyższe to człowiek na człowieku. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 A panowie jeszcze Kózki.A tak poważnie to jeżeli na wysokości Zajęcznik to druga strona od Drażniewa ,jeżeli Mierzwice to Osłowo tez druga strona i tak dalej niby te same oblegane miejscówki ale da się trochę spokojniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 A panowie jeszcze Kózki.A tak poważnie to jeżeli na wysokości Zajęcznik to druga strona od Drażniewa ,jeżeli Mierzwice to Osłowo tez druga strona i tak dalej niby te same oblegane miejscówki ale da się trochę spokojniej.W Drażniewie spoko miejsce przy ujściu Tocznej na biwak. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesleyand Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Panowie za dwa dni na sumka można pojechać. Rozumiem czemu taka cisza - sprzęt szykujecie i nie macie czasu na inne rzeczy. Pamiętajcie o przepustce od żon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jesli chodzi o biwak nad bugiem, najfajniejszym miejscem od zawsze byl Molozew. (konkretnie chodzi o zakole po prawej stronie od wjazdu na pastwiska, rok temu byly dodatkowo ogrodzone siatka, ale da sie to ominac jesli bedziesz jechal wzdluz rzeki). Oprocz tego ze bardzo malownicze miejsca, dodatkowo otoczone lasem i bardzo fajny i urozmaicony odcinek rzeki. (rok temu udalo mi sie wyciagnac sumka 1.68cm)W tym roku ostatnio gdy tam bylem widac bylo tylko miejscowym lapiacych leszcze na szarpaka.Jutro wybieram sie ponownie, zdam relacje!Popieram Mołożew to super miejscówka prawie na każdą rybkę i biwak w sosnach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nina Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Jak tam Panowie cz byly juz pierwsze spotkania z sumem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesleyand Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Panowie, kobieta się pyta to proszę odpowiedzieć czy jakieś sumki były i gdzie. Niestety ja przesiedziałem w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Były pałowane już od maja. To jest rzeka obfitości, wnioskując po liczbie zdjęć w tym wątku, więc czemu sumów miało by nie być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Byłe wczoraj na Kamieńczyku, na wszystkich główkach sumiarze, wyniki sum zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Panowie, kobieta się pyta to proszę odpowiedzieć czy jakieś sumki były i gdzie. Niestety ja przesiedziałem w domu.I jeszcze może na co i o której godzinie ? Zamrażarka pusta zapewne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Zamrażarka pusta zapewne... Nie każda . Dorsze i trochę halibuta z Norwegii leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Panowie, kobieta się pyta to proszę odpowiedzieć czy jakieś sumki były i gdzie. Niestety ja przesiedziałem w domu.Nie dostałeś przepustki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Namiary z GPS'a podać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesleyand Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 I jeszcze może na co i o której godzinie ? Zamrażarka pusta zapewne... z tą zamrażarką to miał być chyba angielski humor, ale ci nie wyszedł i jest poniżej poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Za duzo widziałem najaranych na sumowe mieso (i nie tylko) pseudo-wedkarzykow na Bugu. Jakbys troche pomyslal to bys nie prosil o podanie "kobiecie" z 1 postem mety. Mam nadzieję, ze nikt oswojony z ta rzeka nie zdradzi chocby 1 miejsca w tym publicznym miejscu, gdzie mozna zlowic ta piekna rybę. Poza tym lowienie na Bugu to ścieżka, ktora kazdy powinien przedrzec sam. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Za duzo widziałem najaranych na sumowe mieso (i nie tylko) pseudo-wedkarzykow na Bugu. Jakbys troche pomyslal to bys nie prosil o podanie "kobiecie" z 1 postem mety. Mam nadzieję, ze nikt oswojony z ta rzeka nie zdradzi chocby 1 miejsca w tym publicznym miejscu, gdzie mozna zlowic ta piekna rybę. Poza tym lowienie na Bugu to ścieżka, ktora kazdy powinien przedrzec sam.[/quoteMądrego to i miło posłuchać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Panie tu nima ryb ,i tego sie trzymajmy ,nie ma po co przyjezdzac nad Bug ,wtedy może ja ,za kilka lat zacznę tu łowić jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi