maicke82 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Od wielu stron zero zdjęć z rybami, całkowita studnia ?Przykre to ,ale tu nie ma dla kogo zdjęć wrzucać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Przykre to ,ale tu nie ma dla kogo zdjęć wrzucać. Dla kogo myśle ze jest tylko najwidoczniej nie ma komu pozować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 I niech tak będzie....Nie będę wyprowadzał z błędu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Poszukaj coś o Prehoryłe i świecie suma. Mi ręce opadają zwłaszcza że byłem dwa dni na szczęście zdala od tej imprezy Edytowane 16 Lipca 2017 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Ryby w tym sezonie gryzą i to całkiem dobrze.Trzymać tak dalej z tymi fotami może jakiś zestaw po sezonie się wrzuci. Andrzej coś ostatnio cię nie widzę jak brodzisz , zmieniłeś łowisko czy się mijamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 W tamtym miejscu bylem kilka razy przewaznie na koniec wyprawy z racji wygodnego lowienia w 3 osoby, poza tym dobry dojazd itp, a i ryby sa. Na razie tam nie zajezdzam, gdyz sie znudzilo tam nizej jest fajniej gdzie lowicie.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Nowa życiówka skromnie poprawiona o centymetr 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Dzisiejszy poranek obdarował trochę mniejszą siedemdziesiątką 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Norbert napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Skrobne coś jak wrócę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Piękne sandałki Norbert :-) Gratki.. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Mazowieckie 47,5cm jazia - nowa życiówka. Edytowane 24 Lipca 2017 przez Miko89 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 klenik z soboty 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pats Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Panowie gratulacje! piękne sztuki, rozumiem, że niechcecie podawać miejscówek, ale chociarz okolice, byśmy statystycznie wiedzieli co gdzie się dzieje. Dodam od siebie, w ostatnim tygodniu - 3 x szczupły, 60 pare cm, nie mierzyłem dokładnie oczywiście wszystkie dalej pływają. Region - poniżej mierzwic/fronołowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 czterdziestak z napływu gloog hektor 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Sum 181 cm. 29.800kg. Sprzętowo MHX MB 844-2 od Huberta połączony z Slamerem 360 i 0,24 plecionka. Połów na Bugu graniczym na wodzie 0,9 do, 1 m. Oczywiscie z pontonu. Jest to mój rekord jak na razie, a już miałem kilka przegranych walk. Złowiony w upalną ostatnią niedzielę w południe. Był browar oj był ???? Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez BOSMAN 76 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Sum 181 cm. 29.800kg. Sprzętowo MHX MB 844-2 od Huberta połączony z Slamerem 360 i 0,24 plecionka. Połów na Bugu graniczym na wodzie 0,9 do, 1 m. Oczywiscie z pontonu. Jest to mój rekord jak na razie, a już miałem kilka przegranych walk. Złowiony w upalną ostatnią niedzielę w południe.Hej, ładnie dowaliłeś gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dawno nie było takiej bestii w tym wątku gratulacje !napisz coś więcej co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Koniecznie opisz, jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Koledzy, będę niedługo w okolicach Drohiczyna i pomyślałem, żeby zrzucić swój pontonik i zeksplorować tamtejszy Bug. Ponieważ jeszcze nigdy tam nie byłem, doradźcie czy przy obecnym stanie wody da się ta w ogóle popływać? I gdzie najlepiej zjechać przyczepką do wody? Przeprawa promowa w Drohiczynie? - da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Koledzy, będę niedługo w okolicach Drohiczyna i pomyślałem, żeby zrzucić swój pontonik i zeksplorować tamtejszy Bug. Ponieważ jeszcze nigdy tam nie byłem, doradźcie czy przy obecnym stanie wody da się ta w ogóle popływać? I gdzie najlepiej zjechać przyczepką do wody? Przeprawa promowa w Drohiczynie? - da radę?Pewnie da radę szczególnie że prom tak jakoś od 10:00 chodzi. Ponad 30km dalej w Niemirowie kursowanie jest wstrzymane tak że tam nic nie przeszkadza. Tyle że płynąc w górę rzeki nie można raczej przekraczać środka, inaczej może zostać to uznane za akt agresji - atak pontonowy na niepodległe państwo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 W Drohiczynie pod Górą Zamkową sprawnie się zwodujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Sum wziął w miejscu zacienionym, na wodzie ok 1 m przy zwalonym drzewie. Branie atomowe, wcześniej takiego nie doświadczyłem. Generalnie strach mnie obleciał ale kolega z którym wędkuję szybko przyprowadził mnie do porządku. Dociąłem dwa razy i się zaczęło. Pierwszy odjazd tak z 30-40 m później pompka. Ale miałem tyle szczęścia, że ta rybka tam odpoczywała i nie był to jej dom. KIJEK MHX MB 844-2 spod ręki Huberta kapitalnie się sprawdził. Zresztą tak jak Hubert powiedział tek Kij ma moc i tak jest. To wszystko co mam do zeznania w tej sprawie. A miejsca i tak nie zdradzę. Pozdrawiam i życzę miłego wędkowania. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pats Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ostatni weekend - okolice mostu w fronołowie, kilka szczupaków (same pistolety), noc sb/nd - zero (w planach był sum), aczkolwiek słychać było żerowanie drapieżnika (sandacz?), stan wody niski/bardzo niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi