Przemek Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Co słychać na Bugu? Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Mało wody i ostre wahania poziomu wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Cos tam sie udaje wyjąć.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Jeszcze coś pływa u Ciebie? [emoji848] Ostatnio całe stado wędkarzy.... niedziela wieczór Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Od tygodnia siedzę nad Bugiem ale nad wodą nie byłem, brak czasu. Trzeba na grzyby chodzić . Na 2-3h wyjście 25-30prawdziwków zdrowych, miejscowi tak bliżej 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Od tygodnia siedzę nad Bugiem ale nad wodą nie byłem, brak czasu. Trzeba na grzyby chodzić . Na 2-3h wyjście 25-30prawdziwków zdrowych, miejscowi tak bliżej 100.C&R ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Po mojej stronie z grzybami umiarkowanie, w ubiegłym tygodniu bryndza, w tym się trochę ruszyło. Za to po Darka stronie tydzień temu było eldorado. Nasiekaliśmy prawdziwków i koźlarzy aż się nam miejsce w wiadrze skończyło. Przedsięwzięcie na pół godziny marszu przy drodze. Nie było mowy o C&R moja żona jest w tych sprawach nieugięta Edytowane 9 Września 2017 przez Fossegrim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Po stronie Darka co roku są grzyby. Moi znajomi zbierali juz pod koniec sierpnia. Sam wychodzę jak po swoje, tyle że zwykle czasu mało i wybieram ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 C&R ? A w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Po stronie Darka co roku są grzyby.Duuużo. Znajomi mają domek w Wajkowie ale pojechali gdzieś pod Adamowo, poszli do lasu i się trochę zgubili . Wyszło im to jednak na dobre bo wleźli na miejsce gdzie zebrali po wiadrze i ...... w zdjęte kurtki przeciwdeszczowe, w sumie ponad 200 prawdziwków. Chcieliby jeszcze raz ale .......... nie wiedzą jak tam trafić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Znam te lasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Duuużo. Znajomi mają domek w Wajkowie ale pojechali gdzieś pod Adamowo, poszli do lasu i się trochę zgubili . Wyszło im to jednak na dobre bo wleźli na miejsce gdzie zebrali po wiadrze i ...... w zdjęte kurtki przeciwdeszczowe, w sumie ponad 200 prawdziwków. Chcieliby jeszcze raz ale .......... nie wiedzą jak tam trafić .No jak trafić? Trzeba się zgubić pod Adamowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Kiedyś za gnoja jeździłem z rodzicami do Adamowa na grzyby. Wtedy wydawało mi się że jedziemy ze 200km a to raptem pewnie ze 45. Pamiętam że wracaliśmy maluchem zawaleni grzybami [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Czas przerwać tą rozmowę o nadbużańskich lasach Osiemdziesiąt trzy centymetry z wczoraj, ryba wzięła w czterometrowym dołku i po kilku świecach wylądowała w podbieraku, by po chwili wrócić do swego dołka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Gratki:) ty to zawsze coś ładnego zaprezentujesz z tej pięknej rzeki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Czas przerwać tą rozmowę o nadbużańskich lasach Osiemdziesiąt trzy centymetry z wczoraj, ryba wzięła w czterometrowym dołku i po kilku świecach wylądowała w podbieraku, by po chwili wrócić do swego dołka Gdzie Ty masz cztero metrowe doły? Szczęściarz Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Mam też dołek ośmiometrowy, ale ten zostawię sobie na październik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Gdzie Ty masz cztero metrowe doły? Szczęściarz Gratulacje!!!Norma na granicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Dzisiaj kolego namierzył dołek 9,20 m, ale na dnie pusto ryba stoi na 3-4 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Wiem i zazdroszczę tej wody....u mnie ciężko teraz znaleźć coś głębszego niż dwa metry...piach po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Wiem i zazdroszczę tej wody....u mnie ciężko teraz znaleźć coś głębszego niż dwa metry...piach po całościU mnie ew. rynna ok. 2m a dołek który znam ma ok. 4-5m tyle że nie ma co tam zarzucać . Ryba tam mieszka na bank bo znajomy stoczył walkę i przegrał ale zarzucać tam strach bo jeśli ryba nie weźmie tak do 2-3m to bankowy zaczep. Chyba wszystko co spływało rzeką zatrzymywało się właśnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Dzisiaj kolego namierzył dołek 9,20 m, ale na dnie pusto ryba stoi na 3-4 m. Tia, chyba na żwirowni w Woskrzenicach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Kolego Bosman76 co wam Białorusini za często motorówką pływają po miejscach , że odwiedzacie inne miejscówki . Janów już be . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ktoś chciałby nakreślić odcinek Bugu przy ujściu Liwca? Warto odwiedzić akurat ten odcinek czy może udać się gdzieś"obok" Dodam iż będę tam pierwszy raz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 witam łapie ktoś w okolicach Kosmowa na granicznym na co się można nastawić możne ktoś podpowie co tam jest skutecznie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi