Skocz do zawartości

Rzeka Bug

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Po mojej stronie z grzybami umiarkowanie, w ubiegłym tygodniu bryndza, w tym się trochę ruszyło. Za to po Darka stronie tydzień temu było eldorado. Nasiekaliśmy prawdziwków i koźlarzy aż się nam miejsce w wiadrze skończyło. Przedsięwzięcie na pół godziny marszu przy drodze. Nie było mowy o C&R :) moja żona jest w tych sprawach nieugięta :)

Edytowane przez Fossegrim

Po stronie Darka co roku są grzyby.

Duuużo. Znajomi mają domek w Wajkowie ale pojechali gdzieś pod Adamowo, poszli do lasu i się trochę zgubili :rolleyes: . Wyszło im to jednak na dobre bo wleźli na miejsce gdzie zebrali po wiadrze i ...... w zdjęte kurtki przeciwdeszczowe, w sumie ponad 200 prawdziwków. Chcieliby jeszcze raz ale .......... nie wiedzą jak tam trafić :unsure: .

• Like 1

Duuużo. Znajomi mają domek w Wajkowie ale pojechali gdzieś pod Adamowo, poszli do lasu i się trochę zgubili :rolleyes: . Wyszło im to jednak na dobre bo wleźli na miejsce gdzie zebrali po wiadrze i ...... w zdjęte kurtki przeciwdeszczowe, w sumie ponad 200 prawdziwków. Chcieliby jeszcze raz ale .......... nie wiedzą jak tam trafić :unsure: .

No jak trafić? Trzeba się zgubić pod Adamowem :)

Czas przerwać tą rozmowę o nadbużańskich lasach  :D

Osiemdziesiąt trzy centymetry z wczoraj, ryba wzięła w  czterometrowym  dołku i po kilku świecach wylądowała w podbieraku, by po chwili wrócić do swego dołka  ;)

Gdzie Ty masz cztero metrowe doły? Szczęściarz :P Gratulacje!!!

Wiem i zazdroszczę tej wody....u mnie ciężko teraz znaleźć coś głębszego niż dwa metry...piach po całości

U mnie ew. rynna ok. 2m a dołek który znam ma ok. 4-5m tyle że nie ma co tam zarzucać :unsure: . Ryba tam mieszka na bank bo znajomy stoczył walkę i przegrał ale zarzucać tam strach bo jeśli ryba nie weźmie tak do 2-3m to bankowy zaczep. Chyba wszystko co spływało rzeką zatrzymywało się właśnie tam.