Qcyk Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Też celowo wziąłem 2 maja w pracy Chociaż jak człowiek lubi duuuużo chodzić to i tłumów na rzeką uniknie w tym czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) I jeszcze Rytele,zjazd na betony i kawałek wcześniej odnoga w Rybakach.Siat na szczęście nie zauważyłem ????.Niestety zamieniłem zdjęcie orginalne na zmniejszone i teraz mam tylko takiej jakości. Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez trolinka666 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 W okolicach Szumina wszystko zalane niemal powódź, wg mnie woda musi spaść 60-70 cm by można było przyjemnie łowić.Widać liczne spławy ryb i przeklęte bobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Oby nie opadła w najbliższym czasie... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 W majówkę jednak chciałbym trochę połapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Chyba woda w Bugu szybko nie opadnie na Ukraińskim Bugu wody po brzegi . Byłem u Mańka w Starym Stulnie od piątku do niedzieli woda jest na łąkach i tak szybko z nich nie spłynie .Majówka pewnie w woderach . Do Szumina , Lipieńca i Kotła jest dojście tylko trzeba będzie trochę pokombinować i długie patyki brać . Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Tabor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Mam łódkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Myślę że w majówkę łódka nic nie da , chyba że ktoś lubi pływać slalomem miedzy gruntówkami , spławikami , nie liczę brzegowych spinningistów . Za małe te nasze starorzecza .Dobrze że mam w zanadrzu starorzecza nie opisywane nigdzie na forach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Mam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Chyba tutaj będzie najwłaściwsze miejsce.Okręg PZW w Siedlcach udostępnił interaktywną mapę swoich wód, może się przydać Kolegomhttps://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1d5NqJOkxn4wEtmY4oHxueLS94T9NdWjQ&ll=52.45240036864893%2C22.818297744164965&z=8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Sprytnie . Czy są jakieś informacje o rybostanie Pulwy, Mętnej i Moszczonki ? Co prawda Mętna tam gdzie ją widziałem nie jest za duża, podlodówką sięgam na 3/4 szerokości rzeki ale może coś żyje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Kiedyś we wszystkich dopływach były pstrągi, teraz nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zazieleniło się, woda opada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Kiedyś we wszystkich dopływach były pstrągi, teraz nie wiem.Teraz wszystko wróciło do normy,dominuje ciernik,latem wchodzi jelec,ale jest go już bardzo mało, a na jesieni miętus wielkości ładnego kiełbia... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Szumin zalany cały, zdjęcie z wczoraj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Spokojnie, do maja będzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Wczoraj byłem w Pratulinie . Woda wysoka w porównaniu z zeszłym sezonem . Woda na łąkach starożecza pozalewane . Trzeba czekać przynajmniej 50 cm w dół . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Wczoraj byłem w Pratulinie . Woda wysoka w porównaniu z zeszłym sezonem . Woda na łąkach starożecza pozalewane . Trzeba czekać przynajmniej 50 cm w dół . Łowiłeś czy prowadziłeś rozpoznanie przed akcją ? Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Byłem z wędką . Niemniej wiało tak , że na Bugu była fala i potraktować trzeba taki wyjazd jako zwiad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Dynamiczny spadek wody pozwoli za 3,4 dni łowić bez większych problemów nawet z brzegu. Piszę o mazowieckim odcinku Brok-Szumin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Czyli wysyp zdjęć w tym wątku gwarantowany... jeszcze większy niż ubiegłego roku. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez maicke82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Na lubelszczyznie graniczny jeszcze lekko podniesiony. Miejscami jeszcze poza korytem. Bardzo dobry znak. Kamienne opaski pod woda. Bolki szaleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Czyli wysyp zdjęć w tym wątku gwarantowany... jeszcze większy niż ubiegłego roku.Wątek chyba jest po to by zdjęcia właśnie umieszczać.( z rybami )W zeszłym roku zdjęcia od 1 do 22 maja były dwa, może chodzi o wysyp grzybów ? Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Do tego pije...Tylu udzielających się ,zaglądających i ciekawych, a zdjęć ryb już prawie nie ma. Nic nie stoi na przeszkodzie ,żeby Kolega zaczął je tu zamieszczać.W końcu to czwarta co do wielkości rzeka w Polsce, z tradycjami ale i z prężnym gronem spinningistów z reklamówkami. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez maicke82 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 A tak z innej beczki - Bug w okolicach Małkinii to jest Mazowiecki czy inny okreg PZW??Będę na majówce w Zarębach Kościelnych, więc może by dało się zamoczyć muchy w poszukiwaniu szczupłego albo bolka.Nie wiem tylko komu opłacić zezwolenie w razie czego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi