IPeIPe Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Witam, pytanie do łowiących na wysokośći miejscowość Wirów kierunek od Sokołówa Podlaskiego, czy na obecną chwilę warto tam zajechać by coś wydłubać chodzi mi o sandacza, nie znam okolicy czy w dół rzeki czy w górę Z góry Dziękuję. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 W Wirowie jedynego sandacza jakiego złowiłem to taki z 15 cm, ale ja łowić pewnie nie umiem:) Wirów to teraz stado gruntówek, dzien i noc. Dzwonki dzwonia i butelki brzęczą chwili ciszy nie zaznasz.. szczerze odradzam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_rostek@wp.pl Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 O to kiepsko, a liczyłem na głębsze rynny, jak patrzyłem na mapę liczyłem na takim ostrym zakręcie nadzieję że może coś, przejadę, nic do stracenia. Dziękuję i pozdrawiam Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Jestem z Sokołowa,powiem tak,da się,ale są 2 czy 3 miejsca. Jak będziesz chciał to odezwij się na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Obchód rejonów:Przywitanie z wodą i 2 ataki starych ryb. Zaraz ucichło. ZmianaPrzywitanie z kołchozem. Rozmowy dziwnej treści. ZmianaPrzenosiny w mniejszy kołchoz. Bolki przestraszone, ale odprowadzenie pod nogi enigmy3, test pozytywny. I wtedy spław suma, na prawdę dużego (2+). Wracam do samochodu po inny zestaw, bo ten boleniowy wywołałby tylko u wąsa śmiech. Nie wziął. Zmiana.Łowy właściwe, miejsce w dużym stopniu zasypane, ale nie całe. Branie i długie przeciąganie liny z brzaną zakotwiczoną w rynnie. Wygrała, nie dała się wyciągnąć. Zmiana. Szarpnięcie w innej rynnie. Mam jazia, ładny 5 z przodu, taki ładny, jasny. Teraz większe woblery sandaczowe i spokojniejsza część rynny. Mocne uderzenie w 10cm glooga, niestety ryba się nie zacina. Niedługo po tym jeszcze jedno branie na mniejszy wabik. Ryba duża i silna. Wolno zatacza koła i robi leniwe odjazdy, czasem przyspieszające. Jest już blisko, jeszcze kawałek i będzie na spokojnej wodzie. Już czekam z przygotowanym podbierakiem. Ostatni zryw i spinka. Koniec 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Dzisiejsze 78cm. Rewiry mazowieckie. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Dzisiaj nad Bugiem przy ujściu starorzecza od 15 do 20:30 bez jerków i bez używania bajtów , wędkowanie robaczano-roślinne. 3 liny 30-35cm i jedna 25cm płotka. Jak już poskładałem graty zmontowałem spina i na Algę 3 przyczepił się szczupaczek wielkości linów. Na 500m w górę i tyle samo w dół rzeki aktywność dosyć mizerna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 ale wątek przepadł ... woda niska, ale wogóle nie ma nikt wyników? pytam tych co łowią a się nie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Byłem w długi weekend w Sutnie. Nastawiałem się na Bolenie, ale one co najwyżej odprowadzały przynętę. Przyłowiłem przyzwoitego klenia i małego szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilsr Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dwa sandacze króciaki, brania z opadu w metrowej rynience pod brzegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Byłem 15.08. Okolice Mierzwic. Kilka godzin biczowania wody woblerami, od wschodu słońca do 10:00.Jeden krótki szczupak, jako przyłów. Poza tym, nawet jednego brania klenia czy okonia. Boleni nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Tak dla odmulenia wątku. Ryby chyba są Taki oto bużański wariat. Muszę większy podbierak ogarnąć bo ten jegomość nie chciał do niego wejść a drugi podobny (troszkę mniejszy) postanowił, że do niego nie wejdzie i tyle go widziałem 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Ale mętna twarz???????????????? co kolega pije ???????????? Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Czoper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Kolega mocno nie wyraźny ???????? Jak to nie tajemnica, to na co się skusił????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Ale mętna twarz co kolega pije zapewne ,,ducha puszczy...,, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Pewnie mętna dlatego, że właśnie % nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dzisiaj okolice Małkini, jeden sportowy boleń w drugim rzucie, przez kolejne 4 godziny bez brania. Woda trąconaa, płynie piana. Dopiero ok godz. 10 zaczela sie aktywność bolków, grube sztuki biły daleko poza zasięgiem rzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Łowił ktoś miedawno w okolicy Meżenin - Kózki? Są jakieś ciekawe miejsca na spinning lub feeder? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 witam Brzana 73cmBużańska na dreszcza mandarynka ,woda niska i bródna ,łowię już praktycznie tylko kolorami fluo.Fajna jazda była ,wklejam zdjęcie wycięte z filmu ,dreszcze są idealne do łowienia na głębokościaxh między 1 - 1,8m ,bardzo uniwersalne pod kątem gatunków ryb ,które można złowić ,rozmiar 6cm ,do tego ta praca i mały opór w silnym uciągu ,miodzio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Był ktoś może w ostatnim czasie w tych rejonach na Bugu? Nie łowiłem w rejonach od Mężenina do Kózek, warto tam zajrzeć? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Z calym szacunkiem, ale czego sie spodziewasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Chodziło mi bardziej o poziom wody, czy są jakieś dołki. Nie znam tamtej okolicy. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Witam Jak z rezultatami w postaci ryb bądź brań. Bo u mnie straszna lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 U mnie podobnie, kilka dni i żadnego brania. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilsr Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Ja przez 2 godziny popołudniowe 2 pstryknięcia sandaczowe - okolice Brzuzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi