Andru77 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/76769632_2494339684174927_673038185785196544_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=HzPXVXPTE0QAQkYAtMe3gOkAGqj5lgVT5Zy4fB8czQOBGKEaJikuFj5Tw&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=3e53e3f546539cd08ec77a28cbb63ef0&oe=5E82E099 Takie cuda można trafić na drogach dojazdowych do rzeki, tak więc gdyby ktoś wybierał się w okolice Ślipcza niech uważa. Edytowane 10 Grudnia 2019 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Wczoraj po raz pierwszy w tym roku widziałem kontrolę na Bugu, trzech strażników i policjant. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Pewnie ktoś zgłosił ☺️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Więcej kontrolerów niż ryb???? myślę że potrzeba zmniejszenia obsady strażników???? Edytowane 10 Grudnia 2019 przez radzio191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Panowie byli bardzo grzeczni szkoda tylko, że nie widać ich w weekendy gdy bardzo dużo osób łapie na dwie gruntówki lub żywca i z nudów rzuca jeszcze spinningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 wszyscy łowią nikt nie wrzuca ...starorzecza pękają od białorybu a za nim weszły szczupłe i pasiaste każdej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) wszyscy łowią nikt nie wrzuca ...starorzecza pękają od białorybu a za nim weszły szczupłe i pasiaste każdej wielkościBez wrzucania tłok taki, że trudno zdjęcie zrobić. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Nie wiem jak teraz,ale w tamtym tygodniu byłem 3 razy,zwiedziłem kilometry bugu i pobliskie starorzecza. Efekt:1 krótki szczupak,1 obcinka i spinka sandacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 wszyscy łowią nikt nie wrzuca ...starorzecza pękają od białorybu a za nim weszły szczupłe i pasiaste każdej wielkościChodzi o zdjęcia czy że nikt z powrotem do wody nie wrzuca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Pierwszy wypad w tym roku i 4 okonie ale 2 tylko do zdjęcia... Edytowane 22 Lutego 2020 przez Elarek1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Dawno mnie na tej skarpie nie było. Tęsknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 To i ja wrzucę swoją "zdobycz" - niech ten wątek ożyje 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bursztynmm Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Piękny klenio , rybki aktywne już na swoich miejscach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Piękny klenio , rybki aktywne już na swoich miejscach ? W ostatni weekend na "moich rewirach" jeszcze nie. Trzeba ich jeszcze szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 To i ja wrzucę swoją "zdobycz" - niech ten wątek ożyje Poleć chirurga na prv. Mega Cię wygładził [emoji28][emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Dr Paint ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 niedziela bez brania, 4 h biczowania we trzech w tempo na starorzeczu, nawet 0,5 okonia nie było, woda na odcinku około wyszkowskim nadal lekko w górępozdro dla "współplemieńców" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) niedziela bez brania, 4 h biczowania we trzech w tempo na starorzeczu, nawet 0,5 okonia nie było, woda na odcinku około wyszkowskim nadal lekko w górępozdro dla "współplemieńców" A krąpie za górną płetewkę to się nie liczą a stres kolegi od zepsutego zamka bagażnika to też bezcenne, za wszystko inne zapłacisz kartą 0,5 okonia to jakaś nowa wódeczka? Edytowane 2 Marca 2020 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 piszemy o tematach forumowych najważniejsze że temat podbity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Wiosna wiec na bardzo lekko spróbowałem kleń za grzbiet .Tyle z całodziennych łowów na Wywłoce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 W sobotę szczupły 60 cm jako niechciany przyłów. Musiałem dziada wytargać z wody, bo tak chapnął woblerka na dwie kotwice, że zakleszczyła mu sie paszcza. Po operacji wyhaczania ochoczo odpłynął. Wobler 3 cm tak więc panowie z pzw szczupaki nie chcą stosować się do waszych obostrzeń. Może jakieś sankcje dla szczupaków za niesubordynacje? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 W sobotę szczupły 60 cm jako niechciany przyłów. Musiałem dziada wytargać z wody, bo tak chapnął woblerka na dwie kotwice, że zakleszczyła mu sie paszcza. Po operacji wyhaczania ochoczo odpłynął. Wobler 3 cm tak więc panowie z pzw szczupaki nie chcą stosować się do waszych obostrzeń. Może jakieś sankcje dla szczupaków za niesubordynacje? Nie podpowiadaj bo obniżą wymiar przynęty do 2,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 piszemy o tematach forumowych najważniejsze że temat podbity0,5 to też może być temat forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Co do wymiarów przynęt jest to bardzo dobry krok ze strony PZW ... Jako jeden z nielicznych ...no bo przynajmniej nie widuje legalnie łowiących okonie na canibale 12.5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Co do wymiarów przynęt jest to bardzo dobry krok ze strony PZW ... Jako jeden z nielicznych ...no bo przynajmniej nie widuje legalnie łowiących okonie na canibale 12.5 cmA ja widuję i to często,z daleka widać, że 10 cm. to minimum. Tydzień temu na Szuminie chłopcy szli i rzucali na stawianego żywca, po zobaczeniu, że stoimy ze spinningami zwinęli się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi