BOSMAN 76 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Dobra jest też Muga z zawartością 50 % deet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Mugga jak powyzej kokega pisal 50%. Jesli masz jak to wklady do gniazdka z pradem. Kadzidelka takie spiralne. Moakitiery w okna i drzwi. Najlepiej wszystko co mozesz potestowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Coś lepiej ? Coś się ruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Coś lepiej ? Coś się ruszyło? komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 We wtorek byłem w okolicach Bubla. Woda ciemna, taką kawa bym powiedział, wygląda jak by nie było w niej życia. Przez 2 godziny nie widziałem nawet uklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Byłem wczoraj wieczorem przy przeprawie promowej Gnojno - Niemirów. Przy brzegu sporo drobnicy, zauważyłem też kilka ataków drapieżnika.[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Byłem wczoraj wieczorem przy przeprawie promowej Gnojno - Niemirów. Przy brzegu sporo drobnicy, zauważyłem też kilka ataków drapieżnika.[emoji6]Czyli coś się zaczyna dziać ????Norbert, a nie wiesz, jak wygląda sytuacja na Krznie? Jest sens się wybierać? Bo jak patrzę na kolor wody, to jakoś tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Krzna niestety wygląda dużo gorzej. Byłem wczoraj w Kijowcu, Nowosiółkach i Malowej Górze. Woda brunatna, śmierdząca i bez życia. Na Bugu w Krzyczewie spotkałem dwóch wędkarzy łowiących na grunt, obaj bez brania. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 To samo obserwowałem w Woskrzenicach. Ale mam wrażenie, że ten smród to bardziej z łąk niż z płynącej wody. Życia w wodzie nie zaobserwowałem. Czyli jak jechać na Bug, to powyżej Krzny albo sporo poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist-off Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Byłem wczoraj w Mierzwicach. Wg mnie woda się klaruje...powoli ale jednak. Widać „ życie” drapieżnik zeruje [emoji3]Sam złowiłem ładnego klenia i przegrałem z sporym sumem...Będzie dobrze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_1 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Byłem w sobotę w okolicach mielnika. Woda kolor brunatny ale zaczyna się robić klarowna. Dalej niezbyt dobrze pachnie. Siedziałem przez godzinę z młodym ze spławikówką. Było kilka nie wciętych brań. Przy powierzchni sporo drobnicy. Widziałem kilkanaście ataków drapieżników. W porównaniu z ubiegłym tygodniem, dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Gnojno, Serpelice woda ciemna i wysoka. Brak śniętych ryb. Brak dziwnego zapachu. Las gruntówek. U nich co się uwiesi to do siaty. Ryby tak małe że trudno zidentyfikować. Sumiarze na zero. Spinningiści małe bolki i pistoleciki, jakiś okoń. Wszystko woda. Komary w ilościach nie do opisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Byłem wczoraj w Mierzwicach. Wg mnie woda się klaruje...powoli ale jednak. Widać „ życie” drapieżnik zeruje [emoji3]Sam złowiłem ładnego klenia i przegrałem z sporym sumem...Będzie dobrzeTeż byłem wczoraj rano w okolicach Mierzwic. Potwierdzam, widać życie:) Jakieś spławy, ataki boleni - jeszcze co prawda tylko pojedyncze, ale to już coś .Woda jeszcze ciemna, ale chyba już jej nie wiele brakuje do "normalnej nieprzejrzystości". Bo w ostatnich latach to ona chyba nigdy przejrzysta nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Super wiadomości. Może pod koniec tygodnia i ja się wybiorę w okolice Kózek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Jest coraz lepiej - http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/208369/61/od_poniedzialku_20_lipca_2020_r_zostaje_zniesiony_zakaz_wedkowan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Ogarnij jakies specyfiki od komarów koniecznieOstatecznie wylądowaliśmy nad mazurach ,jez.Swietajno -)).jakież bylo miłe zaskoczenie ze przez 3 doby nie użyliśmy w ogole zadnego specyfika od komarów-po prostu ich nie było, Czy mogli czym spryskać okolice ze mielismy spokój od krwiopijców ?Jeśli tak, to chcialbym poznac ten specyfik bo działał w 100% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Byłem, pomachałem trochę. Z rybami średnio. Szczupak 60, kleń 35 oraz 3 okonie. Na mojej ulubionej rafie ryba odsunięta dość daleko od brzegu, na śródrzeczne wypłycenie a woda jeszcze zbyt duża by się bezpiecznie dostać tak by móc sensownie poprowadzić przynętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Ktoś łowi na Bugu w okolicach Kiełpińca? Są jakieś fajne miejsca? Można liczyć na sandacza czy nie nastawiać się za bardzo? Będę tam przez dwa dni okazyjnie i chyba wezme kijek żeby pomachać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Są miejscówki z sandaczami. Przy samym Kiełpińcu,w okolicach skarpy możesz spotkać przyzwoitego wąsa,ale licz się ze stratami w przynętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Panowie i Panie,Spędzam urlop w okolicach Broku i postanowiłem trochę poznać Bug. Na razie kompletna klapa. Możecie podpowiedzieć na co się nastawiać i gdzie się wybrać. Może ktoś okolicy wybiera się na ryby chciałby pokazać mi Bug.Z góry dzięki.L Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Odcinek powyzej mostu po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Odwiedź rzekę Brok, od ujścia w górę. Są klenie, okonie i szczupaczki, może boleń? Klenie powyżej mostu drogowego trasy Brok - Małkinia Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Jutro będę całe popołudnie do nocy na Bugu przy miejscowości Rażny blisko starorzecza Zielone .Charakterystyczne rosnące topole przy wale .Typowa miejscówka na bolki i białą rybę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Przejeżdżałem tym mostem. Strasznie zarośnięta rzeka. Mam jakieś małe woblerki to skocze tam.Jak z sandaczem w Bugu jest sens szukać? Na razie trafiałem na płytkie miejsca. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Byłem ostatnio koło miejscowości Bojany/Wilczogęby.Ryba jest bo ja słychać ale na kiju nie zameldowało się nic. W odnodze na plyciznie w nocy grasował sum albo inne wielkie bydlę. Za to na Bojewce pod mostem fajnie połowiłem okoni, choć drobnica. Jeden grubszy hol chyba szczuplego zakończył się wypięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi