Tabor Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Pracowity dzień dziś był 5 godzin spiningu non stop , używałem tylko blachy w różnych postaciach i barwach .Jeden szczupaczek na blaszkę Gżybka , drugi na blachę Cefal Nikiel Kilka obcinek z rana pewnie bolki ganiały za Gżybka blachami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Pracowity dzień dziś był 5 godzin spiningu non stop , używałem tylko blachy w różnych postaciach i barwach .Jeden szczupaczek na blaszkę Gżybka , drugi na blachę Cefal Nikiel Kilka obcinek z rana pewnie bolki ganiały za Gżybka blachami .Tną jak szalone te bolki. Trzeba tytanowe przypony wiazac:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Nie ma się co dziwić...zęby jak żyletki w końcu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_s Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Panowie,w nadchodzący weekend chciałem wybrać się na Bug w okolice Janowa Podlaskiego. Jak sytuacja z drapieżnikiem, czy coś się ruszyło w tych okolicach? Ostatnio posucha straszna była.Mam nieodparte wrażenie, że ta letnia przyducha zamieszała nieźle i ryby mocno się po przemieszczały, a zapowiadało się obiecująco w tym roku. Czy sandacz i szczupak zaczynają już swoją jesienną aktywność, czy schodzą na swoje miejscówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Byłem nad Bugiem w tygodniu przed deszczem ,cisza spokój ale najważniejsze że rybka współpracowała co prawda nie złowiłem wymiarowego drapieżnika ale sumek do łokcia sie trafił ,Co dziwne bolenie siedziały cicho zero pobić . Strasznie woda opada może po tych deszczach ciut sie podniesie .Może ktoś mi podpowie na co łowicie bolenie w Bugu w okolicach od Małkini do Mołożewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Małkinia tylko Wideł byłem tam 2 lata ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Jesień się zbliża, to i sandacze zaczynają gryźć ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Bratki fajny zedzik gratulacje Możesz powiedzieć w jakich godzbraly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Najlepszy okres brań zaczyna się od 21 i trwa do 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Witam,łowi ktoś na bugu w derle?Jak efekty?Jaki drapieżnik tam dominuję?W niedzielę mam zawody a ostatni raz tam byłem jakieś 5 lat temu. W sobotę jadę sprawdzić jak wygląda woda, jak ktoś tam łowi,i był by chętny pomóc to prosił bym o jakieś porady, informację na priv. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 W lipcu była przyducha a zawody odbędą się na bitej rybie, omijam z daleka takie zawody. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Norbert, zgłoś to do okręgu, jest zakaz zabijania ryb na zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Do okręgu ? Okręg jest organizatorem. http://www.pzw.org.pl/sportokregi/wiadomosci/211435/60/okregowy__towarzyski____spinning__bugu___dn_11102020r_rz_bug__m_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 To ja podziałam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Do okręgu ? Okręg jest organizatorem. http://www.pzw.org.pl/sportokregi/wiadomosci/211435/60/okregowy__towarzyski____spinning__bugu___dn_11102020r_rz_bug__m_Nie bardzo rozumiem określenie z tytułu "okręgowy-towarzyski" . Bo jeśli okręgowe to pewnie tak jak pisze Bartek na żywej rybie ale jak towarzyskie ? Jak ja się umówię towarzysko z kolegami kto więcej złowi to nie muszę wypuszczać bo później je towarzysko razem zjemy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Dwudziesty pierwszy wiek, a tu kurwa dalej epoka kamienia łupanego ....brak słów....działaj tam Bartas ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) Już powiedziałem w okręgu co o tym myślę. Jeżeli wybory na prezesa wygra człowiek na którego stawiam, będzie szansa na lepsze zmiany. Na razie pozostaje mi zaapelować do ludzi którzy wybierają się na zawody, żeby z nich zrezygnowali, lub potraktowali je jako spotkanie towarzyskie, a rybom zwrócili wolność. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Października 2020 przez Norbert 78 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Takie zawody trzeba banować totalnie....wiadomo ,że w czasach toi- toi zawsze się znajdzie ktos kto lubi nasrać w krzakach ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek69 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Spokojnie wyniki będą marne. Od czasu przyduchy nie złowiłem w tym rejonie (Woroblin Derło Pratulin Łęgi Krzyczew) żadnej wymiarowej ryby. A i te niewymiarowe były nie liczne. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 No tak, miesiarskie Koło, ktore daje przyzwolenie na rzeźnie na zimowiskach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 No tak, miesiarskie Koło, ktore daje przyzwolenie na rzeźnie na zimowiskach.Jesień to nie zimowisko rybę zabrać każdemu wolno, od mięsiarzy to najlepiej jak byś wyzwał wędkarzy na zebraniu tego koła gościu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) To nie koło organizuje te zawody, tylko okręg. Nie wiem jak jest w innych kołach w moim okręgu, w Kole Sas którego jestem członkiem i Kole Nadbużańskim zawody organizowane są wyłącznie na żywej rybie, w tych zawodach biorę udział z przyjemnością. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Października 2020 przez Norbert 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) Powszechnie krążąca opinia że okolice Broku , Wyszkowa n/Bugiem to kraina kłusowników i mięsiarzy a tu taka wpadka .Będąc towarzysko na jednych zawodach spiningowych Spining Bugu widziałem jak sędziowie sprawdzali wymiary ryby żywej .Jak ktoś nie miał siatki do przetrzymywania ryb dyskwalifikacja . Organizatorem zawodów były koła z Broku i chyba z Ostrowi Mazowieckiej .Jednak u nas nie jest tak źle z moralnością . Edytowane 8 Października 2020 przez Tabor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Jesień to nie zimowisko rybę zabrać każdemu wolno, od mięsiarzy to najlepiej jak byś wyzwał wędkarzy na zebraniu tego koła gościu.Zwłaszcza pozna jesienia. Dobry sandaczyk, wiaderko okoni, no i te leszcze. Pod drzewami śmietnik. Problem ryb, ze sie grupuja, głupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Powszechnie krążąca opinia że okolice Broku , Wyszkowa n/Bugiem to kraina kłusowników i mięsiarzy a tu taka wpadka .Będąc towarzysko na jednych zawodach spiningowych Spining Bugu widziałem jak sędziowie sprawdzali wymiary ryby żywej .Jak ktoś nie miał siatki do przetrzymywania ryb dyskwalifikacja . Organizatorem zawodów były koła z Broku i chyba z Ostrowi Mazowieckiej .Jednak u nas nie jest tak źle z moralnością .Brok nie ma swojego koła. Spining Bugu organizuje Ostrów. Od 20 lat. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi