biosteron Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zima chyba na dobre nastala nad Bugiem Fotki z okolic Gąsiorowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 To widzę, że wszędzie tak jest To se nie zakończe sezonu szczupakowego Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 @ Biosteron :)spotkanie Jarkbaita nad Bugiem jest opisane na glownej stronie . Zejdz tylko nizej zaczynajac od ostatniego artykolu o Marku Szymanskim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 @ Biosteron :)spotkanie Jarkbaita nad Bugiem jest opisane na glownej stronie . Zejdz tylko nizej zaczynajac od ostatniego artykolu o Marku Szymanskim . Dzieki @ jerry hzs ja juz czytalem ten artykul,tylko nie doczytalem sie w jakiej okolicy bylo to spotkanie,cos mi sie wydaje ze to tajemnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 @ wujek, mógłbyś zaanalizować zdjęcie na którym widzisz piekne boleniowe przykosy i takie tam ? W jaimś edytorze żebyś machną kredką co i jak Thx Próbowałem ale nie chce mi zdjęcie wejść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 @ wujek, mógłbyś zaanalizować zdjęcie na którym widzisz piekne boleniowe przykosy i takie tam ? W jaimś edytorze żebyś machną kredką co i jak Thx Próbowałem ale nie chce mi zdjęcie wejść Wyslij mi na e-mail te zdjecie to ja go zmniejsze i wejdzie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 @ wujek, mógłbyś zaanalizować zdjęcie na którym widzisz piekne boleniowe przykosy i takie tam ? W jaimś edytorze żebyś machną kredką co i jak Thx Próbowałem ale nie chce mi zdjęcie wejść Wyslij mi na e-mail te zdjecie to ja go zmniejsze i wejdzie napewno To poproszę na priv tego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 To nie tajemnica bo jeśli by była to rognis by nas tam nie zabrał - okolice Udrzyna jeśli się nie mylę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 To nie tajemnica bo jeśli by była to rognis by nas tam nie zabrał - okolice Udrzyna jeśli się nie mylę. PozdrawiamRemek Dzieki @remek za wiadomosc,teraz juz wiem gdzie bylo to spotkanie Jarkbait.Pl nad Bugiem http://mapa.szukacz.pl/?x=684693.35&y=536231.05&zoom =3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dzisiejsze zdjęćia z nad rz.Bug . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Niedługo bez Świdra to wody się nie zobaczy , chyba, że już teraz to widac tylko lód.Fajne klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Rzeka Bug w zimowym krajobrazie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam, Kurcze bylem w Gasiorowie przed samymi swietami ale zanim mi doszly wedki to zaczela plynac kra. Szkoda bo zlapano sporo sandaczy pare dni wczesniej. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Troche nie na czasie ale myśle że to będzie odpowiedni wątek do tej fotki Miejsce to rażny - ładna woda z tym, że bezrybna już niestety masa żywczyków swoje robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Stan rzeki Bug przedstawia się tak jak na zdjęciach, może już jutro lód spłynie w dół rzeki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Rutt po Twojej fotce stesknilem sie za szczupakami Piekne miejsce mrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Rutt po Twojej fotce stesknilem sie za szczupakami Piekne miejsce mrrrr Nie tylko ty @wizard się steskniłes za szczupakami Jeszcze trzy i pól miesiąca i można robić otwarcie sezony szczupakowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @biosteron wyobraz sobie ze w miejscu pokazanym przez @Rutta rzucasz powierzchniowcaaa , zwijasz i nagle widzisz piekny atak na Twoja przynetee .... ahhh rozmarzylem sie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi