pafek Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 O rzeczce Brok : http://www.gimzareby.neostrada.pl/historia_rzeka_brok.htm Tak Nurzec to piękna rzeka, w tym roku chyba okręg białostocki też ma porozumienie na tę wodę więc może tam wpadnę raz może 2 z muchówką lub spinem. Na jakim odcinku rz. Brok jest najładniejsza ? przełomy, progi wodne, meandry? Gdzie jest najbardziej dzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Dziwne to ze Okręg Białostocki tak łatwo pozbył sie tej pięknej rz.Nurzec,od niedawna podlega ona pod Okręg Mazowiecki,mi to nawet na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Z O mazowieckim podobno ciężko się negocjuje .... Galeria rz. Mały Brok (dopływ Broku ?) http://www.andrzejewo.info/photogallery.php?album_id=9 Tutaj chyba jakiś próg na rzece Brok ? oraz kilka zdjęć http://www.andrzejewo.info/photogallery.php?album_id=10 Ładna rzeczółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Pafek,z tego co mi wiadomo największym dopływem Broku jest rzeka Mały Brok,to prawda śliczne te fotki,najlepiej sprawdzić to na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam, @ Pafek, Poznaje to zdjecie :D Jest to prog na rzece Brok przy trasie Malkinia-Ostrow Mazowiecka. Ponizej znajdziesz kilka kleniowych miejscowek. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam, @ Pafek, Poznaje to zdjecie :D Jest to prog na rzece Brok przy trasie Malkinia-Ostrow Mazowiecka. Ponizej znajdziesz kilka kleniowych miejscowek. Bujo Moze w miejscowości Orla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam, @Biosteron, Tak, jest to miejsce w miejscowosci Orlo Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @biosteron te foto z lotu ptaka jest niesamowite!Bardziej oddaje pokręcony charakter dzikich rzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-29 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam starych wyjadaczy! Jesten nowy na forum, mam pytanie czy ktoś zna dobrze Bug w okolicy Kamieńczyka koło Wyszkowa. Kupiłem tam na jesieni działke i planuje spędzic w tym sezonie sporo czasu nad rzeką(około 1km w góre rzeki od dopływu Liwca). Będę wdzięczny za wszyskie uwagi co i gdzie mozna tam połowic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ja też tam bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witaj P-29 na forum, życze owocnego korzystania, pozdrawiam @Rutt, fajna fotka, to Ty stoisz z tym batem?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Rzeczywiście bardzo fajna fotka. Niezłe kleniuchy muszą stać tam w pobliżu . Piękne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Zapytam stałych bywalców jak w ubiegłym roku było z drapieżnikami na odcinku Bugu Brańszczyk-Wyszków? Może ktoś śmiga w te okolice. Wybieram się tam w maju na rybki. Cały ubiegły sezon nie odwiedzałem tej sentymentalnej dla mnie okolicy i nie wiem czy coś tam jeszcze pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 nie nie tamten po drugiej stronie z batem to nie ja. Macie jeszcze jedno z większej odległości Ja jeszcze nigdy tam nie łowiłem, a te fotki to z wycieczki rowerowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Co prawda to nie Bug,ale moja ulubiona rzeka.Postanowiłem wkleić te zdjątka tutaj,bo przecież nie będę otwierał nowego wątku,żeby 2 zdjęcia wkleić.Z góry przepraszam za jakość,ale zdjęcia robiłem tel.komórkowym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @abarth7 a zdradzisz co to za rzeka ?,ten stary budynek w tle to może był kiedyś młyn wodny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Skąd wiedziałeś? Tak,to jest stary młyn.A może zgadniesz jaka to rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Skąd wiedziałeś? Tak,to jest stary młyn.A może zgadniesz jaka to rzeka? Takie rzeczy sie wie nie chce strzelać ale może to jest rzeka Liwiec?? Dobrą masz komórkę,super zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 A mi się wydaje, że Nurzec Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Panowie ta rzeczka to Wkra,za 5 minut właśnie nad nią jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dobrą masz komórkę,super zdjęcia W końcu prawie 10 lat sprzedaje komórki,więc nie wypada mieć starocia,chociaż zawsze będę twierdził,że stare komórki były najlepsze Telefonik z którego robiłem te zdjęcia to średniak,nie ma komórki z dobrym aparatem Telefon to telefon,a aparat to aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Panowie ta rzeczka to Wkra,za 5 minut właśnie nad nią jadę Nie odgadłbym życzę miłego spędzenia czasu na łonie natury ,napisz jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Znalazłem śliczną fotkę na necie i nie moglem sie oprzeć aby jej tu nie zamieścić. Modlin: ruiny spichlerza, ujście Bugu i Narwi do Wisły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 faktycznie świetna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Może ktoś mi podpowie z której strony płynie rz.Bug na tej fotce,tak sie wpatruje wpatruje i nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi