biosteron Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Tak spodziewam sie pstrykaczaw kwietniu No Twoja fotka jest śliczna i ta mglą nad woda...poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Rzeczywiście, zakole rzeki i mgła powodują niesamowity efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @biosteron, A propos ostatniej fotki - zawsze przejeżdzam przez ten most jak wracam z Olsztyna lub tam jadę (autobusem jeżdżę). Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @biosteron, A propos ostatniej fotki - zawsze przejeżdzam przez ten most jak wracam z Olsztyna lub tam jadę (autobusem jeżdżę). Pozdr. Salmo Salmo_Salar To wiem nawet o której godz. przejeżdżasz przez most na rz.Bug :)w samo południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @biosteron, A propos ostatniej fotki - zawsze przejeżdzam przez ten most jak wracam z Olsztyna lub tam jadę (autobusem jeżdżę). Pozdr. Salmo Salmo_Salar To wiem nawet o której godz. przejeżdżasz przez most na rz.Bug :)w samo południe Od popatrz Jasna sprawa Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Kolejne fotki z nad rz.Bug Tym razem troszkę lepsza jakość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 fajnie też sie wybiore w niedziele jak sie pogoda utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 fajnie też sie wybiore w niedziele jak sie pogoda utrzyma @Rutt z tego co wiem,w naszym rejonie weekend zapowiada sie zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Sezon dopiero rozpocznę w maju,ale ciągnie mnie nad wodę ,wiec biorę aparacik i pstrykam fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitter Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Bug to wyjątkowo fotogeniczna rzeka!Załączam dwa zdjęcia z okolic Mielnika - wyjątkowo odprężająca okolica.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitter Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jak widac jestem nowy na formum, trochę kiepsko wkleiłem fotki..następnym razem będzie lepiej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 WitamA jak z ryba w okolicach Mielnika??? @Pitter jak Ty to robisz że Twoje fotki wchodzą takie wielkie?? a u mnie tylko malutkie,to nie sprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Kurde, własnie nie mogłem skojarzyć miejsca To Mielnik?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitter Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Tak, to Mielnik na obrzeżu miasta - w górę rzeki. Znajomi mają domek 300 m od miejscówki z której zrobiłem zdjęcia i zaglądam tam 1-2 razy w roku. Co do ryb to na pierwszym planie zdjęcia widac po lewej stronie wyspę - regularnie widuję koło niej żerujące bolenie (niektóre bardzo duże) ale niestety do tej pory nie udało mi się tam dostac, wyprawa pontonem na razie tylko w planach..-brak pontonu Po prawej stronie jest zakole zakończone małym przelewem - można tam złowic szcupaka. Na burcie z której zrobiłem zdjęcia trafiły mi się dwa sumiki i okonie. Dalej w dół rzeki jest jescze kilka mniejszych wysp i prom w okolicach którego miejscowi łowią naprawde duże sumy (niestety zawsze na grunt.) Ogólnie to ryb jest tam jeszcze sporo, rzeka jest bardzo dzika i przyjemnie się łowi. Na penetrację dalszej okolicy z wędką jeszce nie miałem czasu, ale jeżdżąc w górę rzeki rowerem widziałem mnóstwo ciekawych miejsc.Poleceam również samą miejscowośc i okolicę - bardzo malowniczapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ja na wiosnę właśnie bywam w okolicach Mielnika ale po drugiej stronie rzeki. Od miejsca gdzie zdjęcie było robionę chodzę albo wyżej gdzie jest duża wyspa albo niżej na Trojan, na samo ujście i do Mierzwic. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitter Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Dużo dobrego słyszałem właśnie o Trojanie, podobno można tam uzyskac dużo lepsze efekty niż po mojej stronie. Niestety zzazwyczaj przyjeżdżam tylko na weekend i nie chce mi się przeprawiac na drugą stronę rzeki - prom pływa rzadko a do mostu daleko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Dużo dobrego słyszałem właśnie o Trojanie, podobno można tam uzyskac dużo lepsze efekty niż po mojej stronie. Niestety zzazwyczaj przyjeżdżam tylko na weekend i nie chce mi się przeprawiac na drugą stronę rzeki - prom pływa rzadko a do mostu daleko pozdrawiam Może warto pomyśleć o zbudowaniu pychówki,bardzo to ułatwia łowienie na rz.Bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A to moje okolice,jak widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Trojan jak Trojan, dużo tam szczupaka małego, ładnie bije w powierzchniowce. Piękny jest sam zakręt przy wylocie Trojana, ciekawa miesjcówka na bolka i sandałka. Ach kusi mnie zgadać ten odcinek aż do końca lasu po mojej stronie. Jak zobaczysz cwaniaka z mutlikiem i w zielonych woderach to napewno ja, nikt inny Pozdr. Salmo PS. Tylko w mordę nie lej!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitter Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 spokoNie wiem czy już Cie nie widziałem - w zeszłym roku na Boże Ciało nie było Cię tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Oj chyba nie A gdzie mogłeś mnie widzieć, bo może zapomniałem, że tam byłem na Boże Ciało... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Dziś znowu nic nie złowiliśmy, ale i tak było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Widać na zdjęciu, że to typowe bużańskie nabrzeże Panowie, bierze coś już?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 na fotce jest dopływ bugu - u nas zwany broczyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi