Salmo_Salar Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dziękować No ja raczej na łódkę np. latem nie mam zamiaru nakładać woderów - po to by się tylko męczyć?? Co do łażenia w woderach. Ja ich używam tylko w maju i potem na jesień. Latem śmigam w cichobiegach (czyt. meszty) a jak muszę koniecznie wleźć do wody lub planuję taką ewentualność to mam wodery z op-1. Nakładasz, zaciskasz i idziesz przez wodę Wysokośc ciut mniejsza od normalnych ale i tak całkowicie wystarczają. U mnie zresztą na granicznym Bugu nie wolno brodzić zatem bardziej łążę w nich po starorzeczach. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Świeża fota z okolic Włodawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Kilka fotek z wczorajszego spacerku nad rz.Bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uczeń Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam Biosteron Kiedyś na jednej z tych główek złapałem brzanę 3,20kg 70cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Oj piękne te miejscówki na tym Bugu, piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Biosteron, a dlaczego Ty spacerujesz, a nie łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 biosteron zadam Tobie podstawowe pytanie - czy podczas spacerów widziałeś żerujące bolenie? W tym roku myślę, że wszystko dzieje się szybciej a z tego co pamiętam na Bugu zaczynało się wcześniej coś dziać niż nad Wisłą. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ja ze swojej strony dodam że jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Biosteron, a dlaczego Ty spacerujesz, a nie łowisz? Bo bużański łowca to taki przyczajony tygrys, ukryty smok. Wie kiedy wyjść by coś złowić Pozdr. Salmo PS. Jak byłem u siebie to widziałem jeden tylko atak dużego bolenia, tylko i wyłącznie jeden. To było na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Biosteron, a dlaczego Ty spacerujesz, a nie łowisz? Bo bużański łowca to taki przyczajony tygrys, ukryty smok. Wie kiedy wyjść by coś złowić Pozdr. Salmo PS. Jak byłem u siebie to widziałem jeden tylko atak dużego bolenia, tylko i wyłącznie jeden. To było na święta. @Salmo_Salar dobrze to określiłeś ,sam bym lepiej tego nie wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam, chciałem wybrać się z rodzinką nad Bug, (niestety opcji bez rodzinki nie ma ) mógł by ktoś podrzucić jakiś fajny odcinek wraz z opisem jak tam dojechać (malowniczy, łatwy do przejścia z ścieżeczka i miejscem na jakieś ognisko, chociaż ognisko to już nie koniecznie ) Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Może coś takiego Ciebie zainteresuje?,od Zamościa 300km,totalne odludzie,wioska jak to u nas mówią zabita dechami Gospodarstwo Agroturystyczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 moze to jak bys chcial, tez wioska na odludziu troche http://www.eholiday.pl/noclegi-3414.html a tu masz mape gdzie to jest http://bubel-lukowiska-agroturystyka.meteor24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 oj oj oj... chyba troszke za mało powiedziałem wypad jednodniowy na dłuższy spacer, z przerwą na ognisko w wykonaniu rodzinki (ja mam zamiar łowić a nie sie w ogniska bawić <_< ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ognisko-bardzo miły akcent wypraw wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ognisko-bardzo miły akcent wypraw wędkarskich jak trzeba godzine chrust znosić bo sterta która by wystarczyła na 4 ogniska to mało ( zwykle spalamy 1/8 tego co zniose ) a później wszystko samemu robić bo towarzystwu się pomoc spodobała to ja wole dalej łowić i wpaść na gotową kiełbaske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 I właśnie dlatego warto jechać z rodziną-ktoś musi chrust znosić i przyrządzać kiełbaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Skoro to ma być jednodniowy wypad na dłuższy spacer, to moja propozycja raczej odpada,dla kierowcy zapewne byłaby to męka.Może ktoś z kolegów zaproponuje ci bliższą miejscówkę na jednodniowy wypadzik z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Biosteron zacząłeś już sezon?Jakoś dawno Cię nie widziałem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Biosteron zacząłeś już sezon?Jakoś dawno Cię nie widziałem na forum Witam Znaczki już wykupiłem,a sezon rozpocznę 3 maja,w tym dniu ma do mnie przyjechać kolega z forum Jerkbait.Pl.Będziemy biczować wodę od 4 rano do późna wieczór.Przeprowadzam konserwacje pychówki, aby była gotowa na ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Myślałem,że wziąłeś się za produkcję wobków i nie masz czasu Na co się nastawiasz 3 maja?chyba się domyślam,ale może mnie zaskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Kolega jest specem od łowienia boleni,więc myślę że ta ryba będzie nas interesowała.Chciałbym poznać tajniki połowu tej ryby.Będę miał okazje, więc trzeba to wykorzystać.Opłyniemy wszystkie najlepsze miejscówki jakie znam Nie chwaląc się rzekę znam jak przysłowiową swoja kieszeń .Najważniejsze aby kolega był zadowolony z wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No tak,ale musisz coś złowić u siebie na boisku,w końcu występujesz w roli gospodarza A tak serio,to chyba każdy z Jerkbaitowców byłby szczęśliwy móc połowić na takiej ładnej rzece bez względu na wyniki.Tylko w jednym przypadku kolega mógłby być nie zadowolony-wyschnięcie rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 O wyschniecie rzeki nie ma co się obawiać ,drgnęła w gorę, i to sporo.Więc myślę że otaczający krajobraz rzeki Bug będzie cieszył oko i dusze kolegi ,a z rybą jak z kobietą ma swoje dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jak już wrócę od Szwedów to liczę na jakąś relację z tego mini zlotu,no i oczywiście jakieś foty z boleniami długości łodzi Połamania Ugly Stika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi