@slider@ Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Dziękuje koledzy .@ @slider@,nie klękaj , tylko kijek w łapkę i hajda nad wodę, sprawdź uklejkę @biosteron szkoda mi ich Jak patrze na nie i sobie pomysle ze zaraz ich nie moge miec to zamykam moje magiczne pudelko z zabawkami Musze znaleźć sposób jak ja przymocować do przyponu bez agrafki, dopiero zacznę szaleć. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 @pablom, a co to jest na fotce, cofka Pilicy, czy może coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 @jachu - to jest Bug - w takim jednym miejscu nazwy najbliższej miejscowości nie zdradzę - chyba że na priv <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 @jachu - to jest Bug - w takim jednym miejscu nazwy najbliższej miejscowości nie zdradzę - chyba że na priv <_< Też ładnie wygląda, namiar mnie nie interesuje, przynajmniej w tej chwili, bo i tak nie pojadę. Ale fotka super, miejsówka, że dech zapiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybcia_plynie Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam Marcinku.OGROMNE GRATULACJE PIĘKNY OKAZ ! CHYLĘ CZOŁA .MYŚLĘ ,ŻE I BOLUŚ TAKZE MIAŁ DLA CIEBIE SZACUNECZEK :)powodzenia w sezonie pozdrawiam Dorota z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam Marcinku.OGROMNE GRATULACJE PIĘKNY OKAZ ! CHYLĘ CZOŁA .MYŚLĘ ,ŻE I BOLUŚ TAKŻE MIAŁ DLA CIEBIE SZACUNECZEK :)powodzenia w sezonie pozdrawiam Dorota z Wrocławia Dziękuje Dorotko :)Bolus troszkę się szamotał,po szybkiej sesji fotograficznej odpłynął w dobrej kondycji,może za rok będzie miał 80cm Ps.Zaglądaj częściej na Jekbait.Pl,tu sami przyjaźni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Jak wróciłem w sobotę z Mazur tak pojechałem w niedzielę nad Bug a tam... rzeka totalnie ucichła. Zero boleniowych ataków, zero kleniowych szaleństw, nic. Jedynie starorzecze i wirówka obdarzyło mnie dwoma szczupaczkami i okoniem... acha i jeszcze 5 brań na Rovera. Wsio. Ja już nie wiem, jeszcze takiej ciszy nie widziałem (słyszałem). Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 To prawda,u mnie to samo,chodzę od trzech dni za bolkami i nic,cisza na wodzie.Tylko bociany patrzą się z pod dzioba i klekocą co ja tutaj robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 @salmo a jak top water na mazurach bo ja sę przyznaje ,że trochę zaniedbałem sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nawet nie miałem czasu ani siły na ryby Tyle powiem, zobaczę next time. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 WitamWstawiam kilka fotek z czerwcowej wyprawy na rz.Bug. wraz z Pawłem (@pirania74)wybraliśmy się na rybki. Paweł zawitał u mnie już o 5:00.Początek łowienia to tam gdzie rzeka Nurzec wpada do Buga.Od tego miejsca spływaliśmy sobie pychówką i obławialiśmy najlepsze miejscówki jakie znam ,niestety rybki nie dopisały w tym dniu. Kurs w górę rzeki godz 5:00 Po drodze mijamy piękne wyspy...dzień się budzi Burta Kiełpińska,tutaj chcieliśmy przechytrzyć bolenia...niestety bez efektu Burta z bliska i gniazda ptaszków. Ta sama burta,widać Pawłowi przypadła do gustu,napstrykał jej zdjęć . Na tej fotce to ja,z przykosy może coś ugryzie A tutaj Paweł stoi na przykosie i moja pychówka Tego okrętu nie trzeba przedstawiać,każdy widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Bardzo fajna wyprawa i zdjęcia - szkoda tylko że rybki nie dopisały, ale podobno nie można mieć wszystkiego następnym razem będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Piękne okolice !! Pozazdroscic tylko takich miejscowek..a to ze ryby nie dopisały..trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Woda się podnosi. Może ryba zacznie podchodzić pod brzeg i posucha się skończy Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Nie tak prędko,jętka na dniach wyfrunie,wiec przez dwa tygodnie ryba ma wszystkie przynęty w nosie. Dzisiaj biczowałem wodę 3h,próbowałem skusić bolenia z dna,na złość chyba uderzył szczupak,zaszamotało zawirowało i odpłynął z woblerkiem Roberta:/.Ciekawe czy szczupak przeżyje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 O lipcowej jętce mówisz?? Przecież ona już wyleciała... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 O lipcowej jętce mówisz?? Przecież ona już wyleciała... Pozdr. Salmo Nie wyleciała,dziś jakiś gość ja kapał gdy byłem nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jętka nas gnębi??? Czyli ryby przetrzymają mnie przez całe dwa tygodnie mojego urlopu. To bolenie i szczupaki też wtrząchają jętkę??? Znaczy od jutra mogę poświęcić czas na pływanie po Bugu bez wędek... poznam wodę... o ile się zorientuję gdzie są dobre miejsca w tych bystrzach, przykosach, bo ja na rzekach nie bardzo się znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 O lipcowej jętce mówisz?? Przecież ona już wyleciała... Pozdr. Salmo Nie wyleciała,dziś jakiś gość ja kapał gdy byłem nad wodą. No to na Mazurach jest inaczej A co do szczupaków i sandaczy to będą napewno bardziej pobudzone na początku wylotu a potem po szaleństwie powinny się uspokoić i być tak leniwe jak teraz jest Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jętka nas gnębi??? Czyli ryby przetrzymają mnie przez całe dwa tygodnie mojego urlopu. To bolenie i szczupaki też wtrząchają jętkę??? Znaczy od jutra mogę poświęcić czas na pływanie po Bugu bez wędek... poznam wodę... o ile się zorientuję gdzie są dobre miejsca w tych bystrzach, przykosach, bo ja na rzekach nie bardzo się znam. To czekamy na relacje z twojego spinningowania na rz.Bug,koniecznie zrób fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Niestety,dziś moja miejscówka była zajęta przez dwa sympatyczne zwierzątka,za nic nie chciały mi uwolnić rewiru .Szkoda że one nie stosują zasady złów i wypuść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 jętka, jętka... ech rok temu na zlocie też nas przywitała, a jutro rano wybieram(-y) się tam, ehehehehehehe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 @MGOR,nic się nie przejmuj jętką,dzisiaj miałem jedno pukniecie,oprócz tego boleń jest ożywiony,gania uklejki,nie jak przez ostatni tydzień,że cisza była no wodzie,wiec myślę że będziecie mieli czym się pochwalić,połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 btw - piękna okolica w Twoich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 btw - piękna okolica w Twoich okolicach Tak kolego masz racje,przebywanie nad tak śliczną i dziką rzeką,jaką jest Bug, to zaszczyt niesamowity.Ciesze się z tego, że mam przyjemność mieszkać nad nią ,podziwiać jak i cieszyć się ze złowionej rybki, którą Matka Natura mnie obdaruje.Trzeba pamiętać o tym, że My jesteśmy intruzami w otaczającej nas przyrodzie, a nie odwrotnie,wiec szanujmy przyrodę,ona jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi