andrew Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Tia a 15 sedziow pucowalo wagi zamiast biegac z miarkami <_< Chlopaki z Minska zrobili zawody na zywej rybie na Bugu w tym roku bynajmniej nie na odcinku miejskim tylko w Mierzwicach. Widac jak ktos chce to moze. I to powinien byc standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Chlopaki z Minska zrobili zawody na zywej rybie na Bugu w tym roku bynajmniej nie na odcinku miejskim tylko w Mierzwicach. Widac jak ktos chce to moze. I to powinien byc standard Być może organizatorzy Mazowieckiego Spinningu Buga pójdą po rozum do głowy i w następnym roku zorganizują zawody na żywej rybie.Wtedy i ja się skusze na takie zawody ,bo jak do tej pory to omijam tego typu imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Tia a 15 sedziow pucowalo wagi zamiast biegac z miarkami <_< Chlopaki z Minska zrobili zawody na zywej rybie na Bugu w tym roku bynajmniej nie na odcinku miejskim tylko w Mierzwicach. Widac jak ktos chce to moze. I to powinien byc standard Tego pewnie do szpitala zabrali bo się źle poczuł Żal patrzeć. Rozumiem dobrą intencję ale... usuwam fotkę. Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Podobno ciśnienie mu skoczyło na widok wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Coś drgneło u kogoś na rzece?? U mnie pomimo wypraw cisza... jak na Bugu o tej porze. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uczeń Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja byłem w niedziele w okolicach Broku , ani jednego dotknięcia .Za to złapałem dwie gumy przez deskę z gwoździami wkopaną przez wieśniaków na łące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Boże, to oni specjalnie takie pułapki robią? Antychrysty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ustawianie takich pułapek jest godne potępienia....ale czasem warto pomyśleć gdzie się jedzie,czy można.Często wędkarze skracają sobie drogę przejeżdżając przez środek łąki,nie zaważając na nic,nie pomagają prośby ani groźby rolnika,w desperacji właściciel takiej łąki ustawia właśnie tego typu pułapki.Warto czasem zostawić auto z dala od wody i podejść pieszo.Wyobraźcie sobie jak wygląda taka łąka po weekendzie prowadząca do znanej dobrej miejscówki,rozjeżdżona przez kilkadziesiąt aut.Nie bronie tego co te pułapki ustawia,ale czasem wystarczy trochę wyobraźni i przewidywania.Grzecznego słowa nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Tylko gdy łąka nie jest rolnika a pułapki ustawia tylko po to by na miejscówkę się nie wpie... W Woroblinie ktoś ustawił przy wyjeździe z wioski na drogę prowadzącą do rzeki która tam istniała jeszcze przed dinozaurami, tablicę z napisem, że nie wolno wjeżdżać, teren prywatny czy coś w tym stylu. Nikt tego nie respektował i nikt się nie czepia, że ktoś jeździ Po co komuś utrudniać życie?? Człowiek chce elegancko na ryby pojechać a tu na miejscówkę wpierdziela się gośc który mówił, że tu sypał... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 tak przypadkowo tu wpadłem @salmo na warcie jest to samo a jak już nie mogą miejsca utrzymac to jakieśkrzaki z drutami wrzucaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Największy, lewobrzeżny dopływ Bugu. . Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Maj zeszłego roku, starorzecze. . Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Piękna, lipcowa pogoda. . Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Początek sierpnia, tuż przed burzą. . Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Sumowo mi. . Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zakręcik. . Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Kawał pięknej wody pozazdrościć i TAAAAKICH okazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Koniec września, Jabłeczna. . Pozdr. salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ostatnie dni wolnego... . Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ładnie podgrzałeś mroźną aurę tymi fotkami Bug jest niezwykle urokliwy i szkoda tylko, że coraz mniej w nim pływa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ładnie podgrzałeś mroźną aurę tymi fotkami Bug jest niezwykle urokliwy i szkoda tylko, że coraz mniej w nim pływa... Troszkę zarybiają,ale ja to chyba nie doczekam się takich wymiarów co były podobno 30 lat temu. ZARYBIANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przy takim zarybianu z rękawa to prawie na pewno się nie doczekasz. Co najwyżej znajdziesz gdzieś na kamieniach łebki tych sumików, bo „same małe brały, ale jeden za drugim”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ładnie podgrzałeś mroźną aurę tymi fotkami Bug jest niezwykle urokliwy i szkoda tylko, że coraz mniej w nim pływa... Troszkę zarybiają,ale ja to chyba nie doczekam się takich wymiarów co były podobno 30 lat temu. Zarybienia to zło. Niestety w kraju mięsiarskim to jedyny sposób, żeby jeszcze coś pływało w tej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ładnie podgrzałeś mroźną aurę tymi fotkami Bug jest niezwykle urokliwy i szkoda tylko, że coraz mniej w nim pływa... Troszkę zarybiają,ale ja to chyba nie doczekam się takich wymiarów co były podobno 30 lat temu. http://www.pzw42.malkinia.com/index.php?option=com_content&a mp;a mp;a mp;task=view&id=32&Itemid=1 Witam, Jaki jest tylko sens zarybiania skoro w Malkini jest doslownie jeden spiningista, ktory wypuszcza ryby ( moj serdeczny przyjaciel). Wszystko dostaje w lep. Brzany 6.5 kg ze zdjeciem oczywiscie w kiblu zlapane na jesieni na boczny trok.Jeszcze poltora roku temu w owym sklepie na stronie wlasciciel mowil jak to im Ebro nie jest potrzebne. I faktycznie przez jakis czas nie bylo o czym swiadczyly fotografie wielkich sumow oczywiscie w kuchni czy garazu. Wiele lat temu, jak jeszcze tam mieszkalem, non stop komus nie pasowalo ze bolenie czy klenie wypuszczamy. Szkoda bylo miesa ale wtedy jeszcze nie umieli tych ryb lapac. Teraz mielone z bolenia to podstawa swiatecznego stolu a i zamrazarke trzeba dokupic bo miecho sie nie miesci w jednej. Sumem jeszcze nie tak dawno nie potrzeba bylo zarybiac. Bylo ich duzo, w wiekszosci okupowaly trudno dostepne miejsca. Na jetke lapano od kiedy pamietam. Poczatkowo sprzet byl za slaby i jak sie trafila jakas wieksza sztuka to chwila i bylo po sprawie. Jak widac z tym sobie poradzono Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ładnie podgrzałeś mroźną aurę tymi fotkami Bug jest niezwykle urokliwy i szkoda tylko, że coraz mniej w nim pływa... Troszkę zarybiają,ale ja to chyba nie doczekam się takich wymiarów co były podobno 30 lat temu. http://www.pzw42.malkinia.com/index.php?option=com_content&a mp;a mp;task=view&id=32&Itemid=1 Niestety ,, to sie nie wroci ,, i tylko szkoda mi tych młodych co wybieraja wedkarstwo. Nie !!!! Moze własnie ich podziwiam. No tak. Zagalopowałem sie. Nie pamietam kedy nad Wisła widziałem spinningiste poizej 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi