Rutt Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 jak chcesz to możesz wysłać do mnie. ja wstawie. ewentualnie sam wstaw za pomocą www.tinypic.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Chciałem przez ImageShack ale coś mają problema małego Jutro wstawię Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jestem trzeci do spływu To kiedy? Wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszp Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Osobiście proponuje rozpocząc taki spływ ciut niżej. Powiedzmy od miejscowości Zajęczniki w ciągu kilku kilometrów jest kilka ciekawych zakrętów i skarp. Uważam, że będąc tak blisko, odcinka Drohiczyn - Mołożew w żadnym razie nie można sobie odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jak dla mnie bomba P8150045.jpg ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMAGEDDON Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam serdecznie, szukam ludzi z okolic chełma, którzy spiningują w bugu (u nas mówi się święta rzeka )poszukuję info wszelakiego, i może nawet na doczepkę z kimś na przyszły rok, 10 znaczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Swietne fotki, Sugry to odcinek gdzie uczylem sie spiningowac w rzece To miejsce ktore widac na ...45 - piaszczysta skarpa - to duzy zakret rzeki.Ponizej jest bardzo latwo dostepna rafa kamienna, ktora jest prawie zawsze oblegana przez wedkarzy.Od strony nurtowej ogranicza ja rynna, ktora spacerowac zwykly naprawde duze buzanskie ryby. A naplyw na sama rafe dal pierwsze brzany jakie w zyciu widzialem... Powyzej tej skarpy piaszczystej prawie zawsze usypuje sie przykosa... EH Fajna porcja wspomnien Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Widzę że temat spływu ucichł to pozwolę sobie go dowierzyć...kto chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Splyw Bugiem? Kiedy i czym???Sam mysle o kajakowym splywie Wisla (ale ze wzgledu na dlugosc chyba tylko po najciekawszych odcinkach ) Pozdrawiam --Yacer?-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Doliczyłem się @Rutt @Remek i @Biosteron no i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja bardzo chętnie! Bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Widzę że temat spływu ucichł to pozwolę sobie go dowierzyć...kto chętny? Spokojnie ,do wiosny jeszcze daleko.Piękne koncerty rożnych gatunków ptaków w tym żurawi przed nami. Ps. Mi to się marzy relacja z takiego spływu na pierwszej stronie Jerkbait.pl.Może @Remek coś zaradzi .Ja bym postarał się naprowadzić na miejsca godne uwagi i uchwycenia tego w obiektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krąpiu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja też, ja też !A jeśli można, zacząłbym nieco w górę rzeki - powyżej Wojtkowic, a właściwie powyżej Głodów jest prawdziwa Amazonka - koryto rozgałęzia się na kilkanaście odnóg wytyczając wyspy o dzikich skarpach... Miód. Spływałem tam kajakiem w zeszłym roku w listopadzie. Pzdr,Krąpiu PS. Bug jest dla mnie magiczny. To rzeka, na której byłem tylko 2 razy, nie obdarzyła mnie ani jedną rybą, a jednak przyciąga jak magnes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mi to się marzy relacja z takiego spływu na pierwszej stronie Jerkbait.pl.Może @Remek coś zaradzi .Ja bym postarał się naprowadzić na miejsca godne uwagi i uchwycenia tego w obiektywie. Z mojej strony jestem gotowy tylko .... ruszamy tuż przed świtem by to co najlepsze schwycić w tym świetle PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 to pewnie dopiero ok. maja coś takiego zorganizujemy? apropo ptaków i żurawi to ostatnio spotkałem sie z nimi w sierpniu - nad Narwią szkoda, że już bliżej podejść sie nie dały - pomimo skradanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 I tak udało się całkiem blisko je podejść Piękne ptaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 @Rutt fajna fotka.Ja miałem okazje zobaczyć nad Bugiem jak lis skradał się wężykiem do dwóch żurawi,chyba miał zamiar je pożreć.Nie wytrzymałem i gwizdnąłem,żurawie odleciały, a lis spojrzał na mnie przez moment i tez zwiał,taka moja ingerencja w przyrodę,dla fotografa przyrodnika byłoby to super ujęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 aż tak blisko niestety nie było - ogniskowa do 465 milimetrów (w cyfrzaku) ale generalnie to troche schrzaniłem fotografowanie ich... Baaaardzo rzadko wychodzą mi nieostre zdjęcia przy max ogniskowej - i przytrafiło sie to akurat wtedy. moze emocje?... biosteron - fajna sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Przypomniałem sobie i chciałem zapytać... FISH, pływałeś po Bugu od czasu pierwszych testów które pokazałeś wszystkim na fotkach?? Jakieś wyniki, odczucia?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jeżeli sa miejsca to chetnie sie pisze na taki spływ.Mam ponton sevylor 280cm wiec dwie osoby moga sobie płynac.Ja łowiłem na Bugu w okolicach Gąsiorowa...piekna rzeka aż dech zapiera,a ryby które spławiaja sie wieczorem potrafia wprawic wedkarza w niezły trans postaram sie wrzucic fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 W ubiegłym roku byłem dwukrotnie na spływie kajakowym Bugiem (na wysokości Orchówka, Kuzawki). Rzeka z wody wygląda inaczej niż z brzegu. Jeszcze bardziej ją teraz lubię To żywa, piękna istota. Jak każda rzeka. Prawie każda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Kilka kiepskich zdjęć z aktualnej pory roku.Jeszcze parę dni takiej pogody na +, a pokrywa lodowa zniknie z rzeki Bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Kilka fotek zrobionych dwa dni później od poprzednich.Już dawno tak dużego stanu wody na Bugu nie było.Grozny żywioł a człowiek lubi się na to przyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi