sacha Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 To był czerwiec zeszłego roku, zaraz po tym jak wysoka woda zeszła do koryta. Na łąkach woda w koło jeszcze stała.Tomek, i przez tą stojącą wodę nad Bug zamiast 500m to miałem jakieś 200 .Inna sprawa że miejscowy farmer q....wił na czym świat stoi bo normalnie to bydlątka po łąkach chodziły od poczatków maja a wyszły ok. 10 czerwca a i tak miejscami miały kąpiele błotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomek, i przez tą stojącą wodę nad Bug zamiast 500m to miałem jakieś 200 .Inna sprawa że miejscowy farmer q....wił na czym świat stoi bo normalnie to bydlątka po łąkach chodziły od poczatków maja a wyszły ok. 10 czerwca a i tak miejscami miały kąpiele błotne. To i tak dobrze wyszedłeś na tych 200 metrach w mojej okolicy niektórzy mieli Liwiec i Bug sporo bliżej albo nawet bardzo blisko chałupy.Dokładnie to samo było u mnie, krówek i koników ani śladu, ale gruntówek też ani widu ani słuchu, bo przecież wiadomo że jak autem do wody nie wjedziesz to nie łapanie ))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Widzę ze nie tylko ja milo wspominam ubiegły sezon. Teraz wody chyba nie będzie...moze to slabo wypaść patrząc na tarlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jeszcze wszystko się może zmienić, bądźmy dobrej nadziei.Bugu nie widziałem dobre dwa miesiące ale fakt Wisła jest bardzo bardzo niska jak na ta porę roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja liczę na to, że w końcu zacznie padać śnieg, i będzie mróz. Bo wody w rzece bardzo jest bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie kracz Paweł...na wiosne wszyscy bedą znowu płakali, że za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie kracz Paweł...na wiosne wszyscy bedą znowu płakali, że za duzo Dokładnie do końca czerwca nic innego w koło nie słyszałem tylko "jesuuuu ile wody, panie gdzie tej ryby szukać" Potem spadło... "panie jaka niżówa, już niedługo nie będzie gdzie tej ryby łapać"i tak do.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A ja tam się cieszę z dużej wody, przynajmniej troche spokoju ryby mają. Tak jak w tamtym roku do połowy czerwca w niektóre miejscanie nie mozna było wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A tym czasem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Widoczki fajne Przemku. A jak rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nad wodą cisza i spokój, zamarzają już niewielkie kanałki ze stojącą wodą. Rzeka nadal płynie, brak płynącej kry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Widoczki fajne Przemku. A jak rybki?a rybki niech odpoczywają w pokoju i szykują się do tarła.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 a rybki niech odpoczywają w pokoju i szykują się do tarła....Popieram, już niedługo zacznie się prawdziwy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A tym czasem... Widok od strony sławnego wyszkowskiego deptaka Ciekawe czy w tym roku też będzie pływał )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Byłem tam i właśnie wtedy połamałem swojego Avida.Miejsca ogólnie bardzo fajne.... i jak na Bug występują tam niebywałe ilością główek Zdjęcie z telefonu (Nokia Eseries) Bugu granicznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Widok od strony sławnego wyszkowskiego deptaka Ciekawe czy w tym roku też będzie pływał ))))Tak dokładnie to jest to ujęcie za deptakiem patrząc w górę rzeki oraz w kierunku deptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Byłem tam i właśnie wtedy połamałem swojego Avida.Miejsca ogólnie bardzo fajne.... i jak na Bug występują tam niebywałe ilością główek Zdjęcie z telefonu (Nokia Eseries) Bugu granicznego Wstawianie takich zdjęć o tej porze roku i przy takirj aurze powinno być zabronione! :-). Weź tu człowieku spokojnie doczekaj do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Tak dokładnie to jest to ujęcie za deptakiem patrząc w górę rzeki oraz w kierunku deptaka Widać bywamy w tych samych okolicach Zresztą mam wrażenie że widywałem Twojego gumiaka parę razy w tym roku na rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Miejsce najczęściej odwiedzane przez starszych włóczykijów, oraz pracowników zmianowych nie mających możliwości jechać gdzieś dalej. Ja szukam miejsc odosobnienia z brzegu a z gumiaka to już wypas w doborze miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pan który mi murował komin w zeszłym roku, zachwycał się tą okolicą.Ale u niego wędkowanie to raczej był dodatek do konsumpcji i spotkania towarzyskiego ))Podobno super krąpie do marynaty biorą )))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja najczęściej bywam tam wodujac sie gdyz jest to jedyny betonowy slip w okolicy. Wkur....ą mnie na maxa porozrzucane głowy malych szczupaczkow w centrum 30 tys. Miasta. Bywam tam przejazdem, popatrzeć pogadac. Odradzam łowienie ze wzgledu na to co mozna tam zobaczyć...ewentualnie usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 I do marca ryby mają spokój - http://www.branszczyk.pl/index.php?cmd=kamery&opt=pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dokładnie Bug zamarzł już po całości już kilka dni temu.Koledzy zaczęli już wiercić, podobno okonie ładnie biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Rzeka Bug zimą, rejon mazowiecki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 U mnie wczoraj jeszcze płynął normalnie, choć kry sie pojawiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi