adamekkp Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Od Siemiatycz do drohiczyna kra płynie. więc pewnie w drugą strone to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak zetnie rzekę na dobre to przynajmniej kilka rybek ocaleje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 U mnie już stoi oczywiście rzeka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak zetnie rzekę na dobre to przynajmniej kilka rybek ocaleje....Wojtek,mogłoby jeszcze odpuścić .....drugi sezon z rzędu......a ja jeszcze nie złowiłem...obiecuje wypuścić Pozdrawiam Tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 U mnie już stoi oczywiście rzeka Ba... na Szuminie i na Łęgach juz wszystko powiercone lód jednak taki że stanąłem na brzegu popatrzyłem, pokręciłem głową i pojechałem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Tego odcinka rzeki Bug to chyba mało kto widział 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Gdzie to jest, ja bylem najdalej ok 40km od Chełma na południe i w okolicach Włodawy na północ Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Łał coś wspaniałego. Ponad 60 lat żyję nad tą rzeką i niewiedziałem jak to wygląda, tam w górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Taki Bug to tylko na Ukrainie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Gdzie to jest, Miejsce, w którym rzeka bierze swój początek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Fajny Buh,tam wygląda jak woda pstrągowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ktos może zapodać co aktualnie płynie w okolicach Wyszków -Brańszczyk? czy już skorupa? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A może jakieś wieści z okolic Janowa Podl. i wyżej, wzdłuż granicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ktos może zapodać co aktualnie płynie w okolicach Wyszków -Brańszczyk? czy już skorupa? Dzieki! Nie ma nawet gdzie woblerków potestować... zamarznięte na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 no to byle do wiosny... lub przerwie w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Na granicznym połowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Na granicznym jeszcze płynie, ale już pojawia się kra, ( okolice Włodawy). na razie niewiele i Na upartego da się połowić :-). Mam nadzieję na to ocieplenie, że w końcu się zjawi i jeszcze da mi te dwa tygodnie łowienia przed otwarciem kropkowego sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Piękna dzika rzeka. Szkoda tylko że tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Piękna dzika rzeka. Szkoda tylko że tak daleko... piękna, aby do wiosny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 No i jest +3 :-). Oby w nocy jeszcze nie przymroziło za mocno i za dwa dni jestem nad rzeką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pytanie do misiek 116p.A jutro,jak myslisz ,duze ryzyko nad graniczny sie wybierac?Mam w alternatywie Wisłę sporo bliżej i ryzyko mniejsze się wydaje ,ze będzie płynąć kra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jutro pływam na granicznym w okolicach Nepli i czołgu . Kry nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pytanie do misiek 116p.A jutro,jak myslisz ,duze ryzyko nad graniczny sie wybierac?Mam w alternatywie Wisłę sporo bliżej i ryzyko mniejsze się wydaje ,ze będzie płynąć kra.Jak chcesz popływać, to możesz jechać tu czy tu, jak chcesz połowić to zdecydowanie Wisła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) No i jest +3 :-). Oby w nocy jeszcze nie przymroziło za mocno i za dwa dni jestem nad rzeką.U, w Warsaw -1. Czyli faktycznie idzie ocieplenie, ale od wschodu ??? Nietypowe to jakieś... Mimo to trzeba ruszyć tyłek nad wodę, każdy taki front atm. Daje szanse na ładnà rybę Edytowane 6 Grudnia 2014 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Może nie tak do końca od wschodu, raczej południa południowego wschodu. To ostatni gwizdek!!!!Pytanie do misiek 116p.A jutro,jak myslisz ,duze ryzyko nad graniczny sie wybierac?Mam w alternatywie Wisłę sporo bliżej i ryzyko mniejsze się wydaje ,ze będzie płynąć kra.Powyżej Włodawy jakieś 30 40 km w górę rzeki na pewno da sie pływać i łowić. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi