biosteron Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Podaje ciekawy artykuł o zarybianiu i etyce wędkarskiej,rzecz dzieje się na rzece Bug,zachęcam do przeczytania Link nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam, No tak tylko karpia brakowalo do tej pory w Bugu. Inne gatunki widocznie maja sie dobrze i nie trzeba nimi zarybiac Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 cała kasa idzie w karpia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wszyscy zarybiają karpiem, bo to jest tanie. Wyniki tej kontroli z artykułu też nie jakieś porażające, u mnie rekordzista miał ruszający się plecak o wadze przeszło 18kg. Kilka dni temu też doszło do zarybień, kilku idiotów ukradło ryby ze stawów chodowlanych(łącznie kilka ton karpia ) i zarybiło pobliskie rzeki. Z tego co pamiętam to gdzieś koło Białegostoku i Lublina. Święta idą i znajdzie się jeszcze kilku Świętch Mikołajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Informacja o zawodach spinningowych - VIII Mazowiecki Spinning Bugu.Troszkę spóźniona ta moja informacja bo zawody odbyły się 30 września 2007,dla zainteresowanych podaje linkVIII MAZOWIECKI SPINNING BUGU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Dwie spinningistki na pudle-gratulacje dla kobiet zwłaszcza że to zawody spinningowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 O tak .Wielkie gratulacja dla Pań.A tak swoją drogą,to ciekawe czy na forum są jakieś Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integ3r Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Hehe Słuszne spostrzezenie!! Ja narazie zadnej osoby płci pięknej nie spotkałem na jerkbait.pl a szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A oto mój odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 BartekP napisz gdzie to jest w jakich okolicach??ciekawosc mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 O tak .Wielkie gratulacja dla Pań.A tak swoją drogą,to ciekawe czy na forum są jakieś Panie pojawiały się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 W pobliżu także starorzecza jak to na Bugu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 BartekP napisz gdzie to jest w jakich okolicach??ciekawosc mnie zżera Są to okolice Szumina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Dzieki za odpowiedz,az musialem zerknac na mape gdziu jest ta miejscowosc Szumin-gmina Łochów,ciekawy rejon z tego co widze na mapie i po Twoich fotkach,poprostu dziki rejon,takie uwielbiam,te starorzecza sa cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A oto garść zdjęć mojego Bugu. . Pozdr. Salmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 No i nich ktos sprobuje powiedziec ze jest w polsce jakas piekniejsza rzeka od przeuroczej rzeki Bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 @Salmo_Salar Super fotki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 I co tam koledzy slychac nad rzeka Bug??macie sie czym pochwalic??ja wybieram sie w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Wlasnie wrócilem ze spinningowania na rzece Bug,niestety nie mam czym sie pochwalic,rzucalem roznymi przynetami:woblerki,twistery,kopytka,mors 2,bez efektu,spotkalem nad woda wedkarza ktory pochwalil mi sie ze w zeszlym tygodniu zlowil sandacza na woblerka w kolorze seledynkowym,sandacz wazyl 7kg,znaczy sie ze jeszcze sa w rzece duze okazy Efekty pracy bobrów nad rzeka Bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi