Tabor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Dziś z bratem zaliczyliśmy na Bugu -Wywłoka 2 szt szczupaków lekko ponad wymiar jedna chudzinka i ładny okoń .Dodam ; jedna kotwica w kciuku lewej ręki po 18 jadę na ostry dyżur niech sobie pogrzebią .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Sławek zajedż do mnie to cię znieczulę.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Właśnie wróciłem z ostrego dyżuru .Byniek dali mi inne znieczulenie w Twoim szpitalu .Zdjęcia z wypadu , starorzecze o świcie . Mielizna próba przepłynięcia z Wywłoki na Bug te miejsce kilka lat temu miało 25 metrów szerokości teraz to szerokość mojej skorupki . Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Tabor 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Weekend byłem, na rybach.,na starorzeczu na woblera do twichingu trafił się boleń, około 55-60cm,widać że dużo bolenia weszło w czasie przyduszki,bo ataki na drobnicę były co chwilę.W niedzielę godzina że spiningiem nad bugie,za owocowała 1 okoniem około 28cm1 szczupakiem 50+2 obcinki + kilka pobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Pojechałem w ciemno na kilka godzin.Złowiłem klenia ok 50cm oraz straciłem pod koniec holu swoją rekordową brzanę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Wczoraj kilka godzin że spiningiem, udało się złowić 2 szczupaki około 55cm, jednego około 50cm,jednego 30-40cm i 2 okonie 26-28cmDość sporo miałem delikatnych puknięć, w tym szczupak taki koło 70cm po kilku sekundach wypjął się.Ogólnie dzień zaliczam do udanych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Miałem pójść z wędką w rejonie Sutno / Niemirów ale żona była na rowerze i mi przeszło. Samochodów jak nigdy w ostatnich latach, pełno śmieci czego tu nie było , obsrane nad wodą, nawet nie odejdą kawałek od namiotu w jakieś krzaki . Był sąsiad miejscowy na kawie rano ,opowiadał że właściciel łąki zwrócił uwagę na śmieci 3 wędkarzom w aucie na rejestracji Bielska Podl. to chcieli go bić a w ramach ukarania go za zwrócenie uwagi wywrócili mu murowany grill który ustawił na brzegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pats Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Niestety, dopóki nie będzie walenia pałą (czytaj wysokimi karami) w łeb za śmiecenie dopóty tak będzie. A sąsiadowi radzę się uzbroić na serio i wychodzić ze sprzętem i wskazywać wprost, że to jego teren i zaraz będzie trenował strzelanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Najgorsze że nie szanuje się prywatnej własności . Niedawno nad starorzeczem rozstawił się obóz sportowy dwie rodzinki , namiot , kamper , Nawet zrobili sobie boisko do siatkówki . Jak kilku wędkarzy zwróciło im uwagę to odpuścili i zaczęli się zachowywać normalnie.Widzę od nie dawna że choć ludzi nad wodą jest coraz więcej to śmieci jest coraz mniej .Mniej jest balang i darcia ryja .przynajmniej tam gdzie ja przebywam.Co prawda jedno starorzecze w sobotę i niedzielę jest okupowane przez kajakarzy tak w tygodniu jest spokój . Każdy ma prawo do wypoczynku i niestety w nas to uderza bo kiedyś tylko wędkarz śmiecił teraz są inni wypoczywający nad wodą .a cały ten bałagan spada na wędkarzy .Jutro poprawka na starorzeczu . Spróbuje na leciutko za okonkiem popływać .c.d.n. Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez Tabor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Niestety ale w moim rejonie widać głównie śmieci zostawione przez pseudo wędkarzy ...kajakarze nie używają zanęt robaków opakowań po żyłce itp ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Osobiście nie rozumiem takiego zachowania.Jadę nad wodę wypocząć a być może coś połowić. A jakiż to wypoczynek na stercie śmieci? Ja mam zawsze przy sobie worek na śmieci i bywa, że zabieram ich więcej znad wody niż przywiozłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Dziś poranna zmiana na starorzeczu z braciszkiem z łódki ..Zadziałała blaszka Gżybka kilka małych szczupaków jeden lekko ponad wymiar .Kilka ładnych okoni . Bolenie szalały nie żerowały . Specjalnie zwracałem uwagę na śmieci nad Lipieńcem było bardzo mało .Woda zaczyna strasznie szybko opadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Dziś poranna zmiana na starorzeczu z braciszkiem z łódki ..Zadziałała blaszka Gżybka kilka małych szczupaków jeden lekko ponad wymiar .Kilka ładnych okoni . Bolenie szalały nie żerowały . Specjalnie zwracałem uwagę na śmieci nad Lipieńcem było bardzo mało .Woda zaczyna strasznie szybko opadać . A wody Lipienca sa polaczone z rzeka? Może kolega powiedzieć czy tam jest dobry dojazd -chce jechać na zasiadkę z przyczepka kempingowa pisze o tym tutaj http://jerkbait.pl/topic/49540-rzeka-narew/page-60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Lipieniec nie ma stałego połączenia z Bugiem i z takich starorzeczy może być Czarnów,Kuligów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Wywłoka ma połączenie z Bugiem ale tylko kajakiem przepłynie .Ostatnio padało może z 10 cm przybyło wody .Jeśli na karpia zasiadka to Lipieniec za szczupakiem i leszczem Wywłoka .Pozostaje Szumin ale mało miejsca do zaparkowania kampera ale woda super .Nie byłem dawno to nie powiem jak z rybką .Boleń i sandacz na 50 % tak było w tamtym roku .Przerwaniec to piękna woda ale radzę tylko ponton z dużym silnikiem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) Coś zostało na bugu83cm plus jeden krótki. Edytowane 9 Września 2020 przez Elarek1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Udało się kolejnego złapać tym razem 81cmNa początku myślałem że to ten sam, ale jednak 2 cm krótszy zato dużo grubszy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) Arek wymiatasz. Gratulacje [emoji106]Na jaką przynętę złowiony? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Września 2020 przez kmr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Tu pewno większość zaskoczę, Westin Shad Teez Slim 7,5cm- HeadlightWiększe przynęty ignorują, albo podgryzają ogonki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Arek wymiatasz. Gratulacje [emoji106]Na jaką przynętę złowiony? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu TapatalkaTu pewno większość zaskoczę, Westin Shad Teez Slim 7,5cm- HeadlightWiększe przynęty ignorują, albo podgryzają ogonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 A zdjęcia z wypuszczenia, czy tylko przy kaloszu? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 A zdjęcia z wypuszczenia, czy tylko przy kaloszu? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaNie posiadam, nie robię zdjęć wypuszczenia, ponieważ nie potrzebuję ich i nie czuję przymusu nikomu udowadniać że pływają dalej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Spoko. Nikomu nic nie musisz udowadniać, nikt też nie musi Ci wierzyć . Tylko tak spytałem, przepraszam. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Spoko. Nikomu nic nie musisz udowadniać, nikt też nie musi Ci wierzyć . Tylko tak spytałem, przepraszam. Nie ma za co przepraszać, rozumiem te pytanie:) Zdjęcia robię na pamiątkę sobie, a że w te miejsce jeżdżę sam,to nie ma nikogo żeby zrobił mi zdjęcia,a kalosz jest do porównania ???? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Dla porównania lepiej wyglada wędka z kołowrotkiem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi