korol Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Wczoraj nie chciało mi się pisać z telefonu.Co tu dużo mówić, mięsiarski ogół wybiera mięsiarskich przedstawicieli i w konsekwencji powstają mięsiarskie zasady.Możliwość łowienia i zabierania ryb na największym zimowisku, na prawdę dużym zgrupowaniu. I nie chodzi tu przecież o nie wprowadzenie okresowego zakazu, tylko o jego zniesienie.Biała jest beznadziejna, moim zdaniem najgorszy z okolicznych Okręgów. Wolałbym opłacać składkę członkowską wszędzie, tylko nie tam.Ale jakbym już z przyczyn wyższych musiał, nie widzę problemu, by w sposób dosadny krytykować mięsiarstwo na zebraniu Koła.Zawody na martwej rybie w swoim Kole obrzydzałem, do widełek przekonywałem. I to wiele lat temu. Tak się złożyło, że nastąpiła już częściowa wymiana pokoleniowa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 To ja podziałam Główny Kapitanat Sportowy przy ZG podjął działania w stosunku do ZO PZW w Białej Podlaskiej i zawody odbędą się zgodnie z ZOSW, czyli ryby zostaną wypuszczone po zmierzeniu: http://www.pzw.org.pl/sportokregi/wiadomosci/211435/60/okregowy__towarzyski____spinning__bugu___dn_11102020r_rz_bug__m_ http://www.pzw.org.pl/bialapodlaska/wiadomosci/211435/60/okregowy__towarzyski____spinning__bugu___dn_11102020r_rz_bug__m_ 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Główny Kapitanat Sportowy przy ZG podjął działania w stosunku do ZO PZW w Białej Podlaskiej i zawody odbędą się zgodnie z ZOSW, czyli ryby zostaną wypuszczone po zmierzeniu: http://www.pzw.org.pl/sportokregi/wiadomosci/211435/60/okregowy__towarzyski____spinning__bugu___dn_11102020r_rz_bug__m_ http://www.pzw.org.pl/bialapodlaska/wiadomosci/211435/60/okregowy__towarzyski____spinning__bugu___dn_11102020r_rz_bug__m_ [emoji14] Bartek masz u mnie flachę! [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Główny Kapitanat Sportowy przy ZG podjął działania w stosunku do ZO PZW w Białej Podlaskiej i zawody odbędą się zgodnie z ZOSW, czyli ryby zostaną wypuszczone po zmierzeniu: http://www.pzw.org.pl/sportokregi/wiadomosci/211435/60/okregowy__towarzyski____spinning__bugu___dn_11102020r_rz_bug__m_ http://www.pzw.org.pl/bialapodlaska/wiadomosci/211435/60/okregowy__towarzyski____spinning__bugu___dn_11102020r_rz_bug__m_ ???????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Dobrze byłoby ich przypilnować. Żeby nie było, że to tylko na papierze to wypuszczanie. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Dobrze byłoby ich przypilnować. Żeby nie było, że to tylko na papierze to wypuszczanie. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Fajnie by było, żeby ktoś mógł zajrzeć na zakończenie zawodów, ja niestety nie dam rady. Może ktoś, kto ma bliżej? Kilka chwil na miejscu plus dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek69 Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 W zawodach brało udział ponad 30 zawodników. Proszę nie oceniać że wszyscy to są "k... i złodzieje". Nie zauważyłem aby jakieś ryby były zabierane. Sędzia podchodził do zawodnika, który zgłaszał złowioną rybę i rybka była wypuszczona po zmierzeniu. Widziałem to osobiście. Pozdrawiam [emoji3] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 U mnie szczupak ok 60cm. Spowolnienie z roślinnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Tydzień temu w piątek 60 cm szczupak, branie przy brzegu przy trawie na woblera płytko schodzącego Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Dla otworzenia tematu piszę,że coś się ruszyło. Wcześniej pustynia. Obecnie 2 wyjazdy nad Bug i coś się udało wydłubać. W pierwszym wyjeździe 60,61 i 40- piękny łaskawy dzień. W 2wyjeździe 1branie i 60cm. Dla podtrzymania tematu wrzucam zdjęcie -bo już nie wiem kiedy ostatnio ktoś coś wrzucał i zachęcam do tego samego. Tylko czekać jak ktoś napisze, że źle trzymam albo coś takiego. Z góry podkreślam jedna z ryb została zabrana. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Fajnie zobaczyć znowu rybę w tym temacie ???? gratuluję udanych połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Z powakacyjnych dni????88cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 To i ja wrzucę, sprzed kilku dni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 A nie myślałeś, żeby gumowcom dokleić wąsy? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Skąd ten pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Skąd ten pomysł? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) Potwierdza się teza że sumy wyjadają szczupaka, te już się szykują , pękam ze śmiechu. Edytowane 26 Października 2020 przez mariusz79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Skąd ten pomysł?Pytał czy zjedzony? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Zwłaszcza pozna jesienia. Dobry sandaczyk, wiaderko okoni, no i te leszcze. Pod drzewami śmietnik. Problem ryb, ze sie grupuja, głupie.Nie wiem jak czesto łowisz na graicznym Bugu, pewnie wcale ale zapewniam Cie ze takich smieci, syfu jak na warszawskich i podwarszawskich miejscowkach TAM nie uswiadczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Wszystko jasne Polecam dla kolegi hade poczytać wcześniejsze posty, już raz się wypowiadałem na temat moich zdjęć. Jeżeli dalej są jakieś nie jasności, to może wystarczy popatrzeć, że w "moich miejscówkach" jest ładna ryba A koledzy coś za bardzo się nie chwalą zdjęciami ????A co do gumiaków, to tylko zmyłka,to są wodery ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Wszystko jasne Polecam dla kolegi hade poczytać wcześniejsze posty, już raz się wypowiadałem na temat moich zdjęć. Jeżeli dalej są jakieś nie jasności, to może wystarczy popatrzeć, że w "moich miejscówkach" jest ładna ryba A koledzy coś za bardzo się nie chwalą zdjęciami [emoji848]A co do gumiaków, to tylko zmyłka,to są wodery [emoji6]A jesteś w stanie zrobić zdjęcie jak wypuszczasz [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) Nie wiem jak czesto łowisz na graicznym Bugu, pewnie wcale ale zapewniam Cie ze takich smieci, syfu jak na warszawskich i podwarszawskich miejscowkach TAM nie uswiadczysz. Niestety nie mam czasu na graniczny, dobrze, jak uda się wyskoczyć na przygraniczny. Zgadzam się, że w co lepszych leszczowych miejscówkach jest totalny syf, ale nie zmienia to faktu, że coś takiego na pięknym bużańskim zakręcie wywołuje większe zdenerwowanie. Elarek1,nie bierz do siebie. Przeróbka z sumami zaje.. super Po prostu humor sytuacyjny, nic złośliwego. Edytowane 26 Października 2020 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 A jesteś w stanie zrobić zdjęcie jak wypuszczasz [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaJasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Jasne Poproszę Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi