tomchaf11 Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 To i tak miałeś szczęście bo ja ostatnie parę wyjazdów bez brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Tak czy siak postanowiłem już niedziela rano ruszam na okonie i może szczupaczki na Trojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 W weekend jest straszny tłok. Przynajmniej ostatnio jak byłem tak tam było. Szkoda nerwów- przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 To gdzie polecacie pojechać "uczyć się pływać"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_s Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 W weekend jest straszny tłok. Przynajmniej ostatnio jak byłem tak tam było. Szkoda nerwów- przynajmniej dla mnieNawet w sobotnią pogodę zakręty w mierzwicach były obstawione, ponoć jak już coś bierze to niemiła atmosfera się tam robi. Podejrzewam, że na Trojanie podobnie.W niedzielę byłem na Podedwórzu. Też było sporo łódek/pontonów, ale jeszcze było dość swobodnie. Na sweeper'a 12 cm złowiłem okonia 34 cm, a w nastapnym rzucie ~20 cm , jednego szczupaczka niewymiarowego i kilka pobić. Jeśli na okonia to może warto zbiorniki rozważyć, ponoć na mostach okonie ćwiczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Mosty swoje prawa mają, albo nic albo grubo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Obawiam się że z moim doświadczeniem to ja nie połowie na dużych zbiornikach, wolałbym najpierw coś mniejszego obłowić najchętniej Bindugę ale tam się chyba teraz nie wjedzie ;/ Edytowane 21 Września 2021 przez DominikBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Kilka godzin chodzenia po brzegu Bugu na Rażnach na jeden kilometr trzy miejscówki , resztę grunciarze obstawili .Woda wysoka ale jak na te pore roku troche za brudna , rybki nie współpracowały .Zero kontaktu za to wiaterek z lekkim deszczykiem nie pozwalał zasnąć w czasie spiningowania . Jutro z łódką na starorzecze i walka o miejscówkę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Starorzecze Wywłoka tłoka jak na ulicach w Azji . Pogoda wymarzona na wypoczynek nad wodą .Zero kontaktu z drapieżnikiem a może go tam nie ma i ktoś sobie z nas drwi ,że zarybiają że dbają o prawidłowy zrównoważony rozwój naszej planety . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Zawody na Drohiczynie. 4 miejsce kleniem 27 cm i szczupakiem 54 cm. Do tego dwa krótkie klenie, dwa krótkie bolenie oraz krótki okoń. I niestety stracony szczupak ktory pewnie by dał zwycięstwo. Ogólnie trochę ryby było. Mimo że mieszkam blisko Wisły to Bug jest dla mnie zdecydowanie bardziej łaskawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Ile trwają takie zawody? Jaka była największa złowiona ryba? Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Tu są wyniki: https://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/225091/61/spinningowe_gpx_okregu_pzw_siedlce_na_rok_20212022__26092021_r_r Zawody trwały od 7-14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Wyniki przyzwoite tym bardziej że na zawodach łowi się trudniej a i na rekordy nikt się nie nastawia bo taka taktyka raczej nie przynosi korzyści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_s Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) Witam, czy ktoś łowi w okolicy Mierzwic, są jakieś wyniki? Czy ryba na Bugu zaczyna się już grupować, jakieś wieści? Edytowane 7 Października 2021 przez roberto_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Byłem ostatnio . Ja bez ryby z brzegu jeszcze grunciarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam693 Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Mieszkam na wsi, Bug jest na odcinku wielu kilometrów nieuregulowany, okolica piękna, mnóstwo "miejscówek" i wszystkie puste. Nikt nic nie łapie. Nałowilem się na główkach w najbliższym powiatowym... Można połapać szczupaka do bólu ale 30cm, na starorzeczach Edytowane 14 Października 2021 przez adam693 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildEast_dzikiwschod Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Analogicznie i u mnie, jak już pisałem od lipca bezrybie totalne (nie mówię o krótkich rybkach, choć i tych zdecydowanie mniej niż w ubiegłych sezonach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 A temat Bugu już całkiem umarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Zupełnie nie umarł, wczoraj 4 sandacze 72,70,65 i 60 cm. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_s Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Wow, super wynik jak na nadbużański warunki, gratulacje. Niezłe stadko namierzyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Wow, super wynik jak na nadbużański warunki, gratulacje. Niezłe stadko namierzyłeś.2 większe ryby z jednego miejsca, 2 mniejsze z kolejnego ... ale spokojnie nie ma co się podniecać, następnego dnia byłem i bez kontaktu fakt, że pogoda się zmieniała pewnie miało to wpływ na żerowanie ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Super rybki jaki na taką arcytrudną rzekę .Teraz łowię w środkowej Norwegia ale sercem i myślami jestem nad Bugiem. Graty. Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Super rybki jaki na taką arcytrudną rzekę .Teraz łowię w środkowej Norwegia ale sercem i myślami jestem nad Bugiem.Graty. Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu TapatalkaDzięki,Największa w niej trudność, że ryb b. mało - w okolicach Małkini też łowię.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Dawno temu na zakręcie przy moście na Prostyni to były ryby .Zestaw przegruntowy , groch z pszenicą w nocy rosówka .Zapach ogniska w Debinie na Kiełczewie .Teraz latasz człowieku po krzakach przy brzegu za szczupaczkiem ledwie wymiarowym nie widzisz tego co dookoła się dzieje . Pamiętasz tylko ilość złowionych ryb .Dla mnie okolice Małkini to kompletna pustynia może jeszcze troche ich zostało na Rytelach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 No niestety, mocno zanieczyszczona woda, przyducha u wielu kompletny brak etyki wędkarskiej (zabierają wszystko co złowią) i jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi