Rutt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 nigdy nie łowiłem tam na powierzchniowca, może to był błąd 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Aktywność bobrów nad rzeka Bug,Bobrów na Bugiem jest tak bardzo dużo ze co niektórzy gospodarze okrywają pień drzewa siatka aby przeszkodzić bobrom w wycinaniu drzew . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 u nas to samo..masakra, kumplowi drzewo na dom powaliły ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 u nas to samo..masakra, kumplowi drzewo na dom powaliły ostatnio. A ja myślałem ze bobry starają się ścinać drzewo w ten sposób, aby przewróciło się ono w kierunku rzeki,widać nie wszystkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 u nas to samo..masakra, kumplowi drzewo na dom powaliły ostatnio. A ja myślałem ze bobry starają się ścinać drzewo w ten sposób, aby przewróciło się ono w kierunku rzeki,widać nie wszystkie moge narysować rysunek sytuacyjny jak trzeba, dom stoi nad rzeczką (Strug), bobry powaliły drzewo po drugiej stronie rzeki, przewracając je w kierunku wody. drzewo zniszczyło ogrodzenie a korona spadła na dom, nie wyrządzając większych szkód teraz wszystkie drzewa zapakował w metalowe siatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 u nas to samo..masakra, kumplowi drzewo na dom powaliły ostatnio. A ja myślałem ze bobry starają się ścinać drzewo w ten sposób, aby przewróciło się ono w kierunku rzeki,widać nie wszystkie moge narysować rysunek sytuacyjny jak trzeba, dom stoi nad rzeczką (Strug), bobry powaliły drzewo po drugiej stronie rzeki, przewracając je w kierunku wody. drzewo zniszczyło ogrodzenie a korona spadła na dom, nie wyrządzając większych szkód teraz wszystkie drzewa zapakował w metalowe siatki:) Juź sobie wyobraziłem jak to sie stało :)wysokie drzewo a za wąska rzeczka ,trzeba przyznać ze to bardzo mądre stworzenia powalając drzewa do wody robią kryjówki dla rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Biosteron byłem w Twojej okolicy 2 dni,niestety nie na rybach.Widziałem Bug i muszę stwierdzić,że robi wrażenie.Super odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Biosteron byłem w Twojej okolicy 2 dni,niestety nie na rybach.Widziałem Bug i muszę stwierdzić,że robi wrażenie.Super odcinek Cześć @abarth7 ,milo czytać ze podobają Ci sie moje okolice a szczególnie te nad rz.Bug ,może zrobiłeś kilka fotek ??jeśli tak to wklej je do tego wątku ,jeśli będziesz może kiedyś w moich stronach to daj znać, chętnie sie spotkam i może będzie okazja razem pospinningować zdradzisz co robiłeś??coś niezwiązanego z wędkowaniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 witam serdecznie ja rz. Bug znam z miejscowości Kuligów, miałem tam dziełkę do zeszłego roku jak sięgam pamięcią, woda szeroko rozlana i mało atrakcyjna- była kiedyś, a teraz już dawno nie byłem, tylko dwa razy z zeszłym roku, ale zgadzam sie, że rzekę trzeba poznać i dopiero można mieć jakieś sukcesy ogólnie to rzeka ciekawa i do odkrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 WitamJedyna zeszłoroczna wyprawa nad Bug. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 WitamJedyna zeszłoroczna wyprawa nad Bug. Witaj @MarcelinhoHmm...a gdzie to mogło być?? pytam ze zwyklej ciekawości,uwielbiam takie miejscówki jak na jednej z tych fotek,powalone drzewa lezące w wodzie,doskonała kryjówka dla drapieżników i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Czołem Ta fotka pewnie rozwieje Twe watpliwosci... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Brzegi rzeki jakieś znajome ,przyznam sie ze nie do końca jestem pewien gdzie to jest,zapewne po za moim zasięgiem :)gdyby te fotki były ostrzejsze to może może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 czyżby to były okolice Kamieńczyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Strzał w 10ę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 .Bug i ja czyli mój avatar w dużym formacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pozycja jak u czapli łowiącej ryby Tylko gabaryty coś nie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Raczej stop klatka w biegu do rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja tam do rzeki zawsze podchodzę. Mniej się ryby płoszą no i bezpieczniej. Bo zwłaszcza nad Bugiem w bobrową dziurę wpaść można A poniżej odcinek graniczny Bugu, który zeszłej jesieni tak mnie urzekł. Wtedy niósł mętną, wysoką wodę po gwałtownym przyborze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wow jakie superanckie miejscówki ,wydawałoby sie jakby woda w ogóle nie płynęła ,już sobie wyobrażam jak przy tych wystających konarach stoi olbrzymi metrowy esox ,z tego co widać,Bug graniczny jest bardzo wąski ,cudowna ta rzeka Bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 To i ja wrzuce coś z mojej galerii Na zdjęciu mały dopływ Bugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wcale nie taki mały ten dopływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @PikeHunteR A czy to nie jest czasem Dubienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @PikeHunteR A czy to nie jest czasem Dubienka?Myślę,żę prędzej uzyskasz odpowiedź od Rutta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi