CEBUL Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Może ktoś mi podpowie z której strony płynie rz.Bug na tej fotce,tak sie wpatruje wpatruje i nie wiem Bugonarew na tej fotce wpada z lewej strony. W oddali widac most na Wiśle w Nowym Dworze.Fota faktycznie pierwsza klasa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Często łowię w Modlinie.Ta urocza rzeczka z Mostem to Wisła,a to bliżej to jak to wszyscy mówią Bugo-narew Kiedyś bardzo dobre łowisko.A co do mojego dzisiejszego wędkowania,to mimo zasiadki na klonka trafił się szczupły ok.50cm(oczywiście błyskawicznie trafił do wody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Abarth7, zerkałeś na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Zerknąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 CzółkoJa mam taka ,, perspektywe ,, spichlerza, Bugonarwi i Wisły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Piękna fotka,tu już sie wydaje jakby brzegi rzeki były regulowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 fiu fiu... pięknie tam... Szczeglnie podoba mi się ta wysepka na środku mogłbym tam spędzić z tydzien urlopu... tylko kto mi ten urlop da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 fiu fiu... pięknie tam... Szczeglnie podoba mi się ta wysepka na środku mogłbym tam spędzić z tydzien urlopu... tylko kto mi ten urlop da Zabierz od razu rodzinę, bo dookoła tej wysepki jest piękna plaża... Najlepsze miejsca to wzdłuż brzegu Narwii (przy widocznych koszarach w kształcie trapezu), przy spichlerzu od strony Narwii oraz z lewej strony zdjęcia, przed niewidocznym już mostem na trasie gdańskiej.. Tam, jakieś 50-100 metrów od brzegu tworzy sie fajny lej powstały z połączenia dwóch nurtów.. I częste poważne skupisko łodzi na małej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Tam jest wszędzie tyle ludu,że głowa mała.Sami grunciarze,ciężko się ze spiningiem poruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 dlatego mowilem o tej malej wysepce pośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 @mifek wskakujesz w śpiochy i jesteś na wyspie a tam w ciszy i w spokoju rozplątujesz brody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Tam jest wszędzie tyle ludu,że głowa mała.Sami grunciarze,ciężko się ze spiningiem poruszać. Czyżby kluczyk do bramy znów zamieszkał w Twierdzy?? A może brama otworem już stoi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Jak ostatnio byłem to z bramą nie było kłopotu,jedynie ten szlaban jakieś 200m dalej mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Jak ostatnio byłem to z bramą nie było kłopotu,jedynie ten szlaban jakieś 200m dalej mnie wkurza Czyli wjazd na cały odcinek (od plaży aż poza spichrz - oczywiście na modlińskim brzegu) wciąż zamknięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Niestety,do najlepszych łowisk trzeba brzegiem drałować z buta.Niedługo pewnie tam pojadę więc zobaczę czy od ostatniej wizyty coś się zmieniło,ale wątpię.Gadałem kiedyś z miejscowym,powiedział,że można samochodem objechać i zostawić go na górze koło jakiś bloków.Zawsze to parę kilometrów mniej do przejścia.Powiem szczerze,że trochę strach tam samochód zostawiać,mój wujaszek już ze 3 razy szyby wstawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Niestety,do najlepszych łowisk trzeba brzegiem drałować z buta.Niedługo pewnie tam pojadę więc zobaczę czy od ostatniej wizyty coś się zmieniło,ale wątpię.Gadałem kiedyś z miejscowym,powiedział,że można samochodem objechać i zostawić go na górze koło jakiś bloków.Zawsze to parę kilometrów mniej do przejścia.Powiem szczerze,że trochę strach tam samochód zostawiać,mój wujaszek już ze 3 razy szyby wstawiał No to nieciekawie to wygląda,być na rybach i ciągle mieć w głowie to czy czasem nasze auto zastaniemy w takim samym stanie jakim pozastawiamy,w najgorszym wypadku czy w ogóle tam jeszcze stoi ,na szczęście w mojej okolice takie rzeczy nie maja miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Samochodów raczej tam nie kradną,zabierają to co zostawisz w środku.W bliskich okolicach W-wy to normalka,jak nie porysują czymś samochodu to wybiją szyby.Niestety w Modlinie nie masz samochodu na oku,bo trzeba go zostawić na górze a do rzeki zejść parę metrów w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Bylem dziś nad rz.Bug aby rozejrzeć się co słychać nad woda,przy okazji zrobiłem kilka fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Zielono strasznie na tych zdjęciach - to celowy zabieg, by podkreślić wiosnę, czy po prostu tak wyszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Zielono strasznie na tych zdjęciach - to celowy zabieg, by podkreślić wiosnę, czy po prostu tak wyszło?? WitamNie jest to celowe,niestety takim sprzętem dysponuje(tel kom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 teraz za 300zł można kupić aparacik który robi całkiem przyjemne zdjęcia - jeszcze zależy od fotografa Myśle że powinieneś pomyśleć o czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 teraz za 300zł można kupić aparacik który robi całkiem przyjemne zdjęcia - jeszcze zależy od fotografa Myśle że powinieneś pomyśleć o czymś takim Zdaje sobie sprawę Ze moje zdjęcia są kiepskiej jakości,ale to sie zmieni już w kwietniu,proszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 czyli planujesz jakiś zakup?... Fajnie, będzie więcej ładnych fotek Bugu Ja swój kupiłem za niecałe 600zł z tym że to było 4 lata temu Żeby nie było że całkiem off-topic robie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi