mackot_88 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam Kolegów,grzebiąc w pudełkach natknąłem się na takiego oto woblerka... Dł. 9cm, pływający, po naświetleniu świecący, z miejscem na świetlik( przy rzucie przez tą dziurkę wobler śmiesznie świszcze) Pytanie brzmi, kto jest producentem tego woba?Swoją drogą wygląda nieźle i ciekawe, czy posmakował by sandaczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Yo-zuri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) To jak sushi jednym smakuje inni się wzdragają.....Hmm a sandacze no cóż testuj ja ostatniego na żelki podniosłem... Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Fred Arbogast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi